Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ex @ 2011 07 16, 16:00)
Internacionalas
user posted image

aš jamu tą juodai rūžavą, ačiū essen.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 07 16, 20:22)
aš jamu tą juodai rūžavą, ačiū essen.gif biggrin.gif

shaukstai po pietu - jau mano pilve pries 10 min atsidurte mirksiukas.gif
Atsakyti
Truputį pavėlavusi įsijungiu į diskusiją apie princus ir ne. Maniškiai. Į betvarkę nekreipkit dėmesio, čia toks ,,pagalbinis" šiltnamis, į jį važiuoju tik kartą per savaitę ax.gif blush2.gif
user posted imageuser posted image
Nueinu šiandien į pagrindinį šiltnamį, ogi ten - katinas įsitaisęs (jau vakar rašiau, kad radau ,,dovanų"). Toks tipo labai gražus; kaip nėrė nabagas - tiesiai į sieną, aš tarpdury stovėjau. Paprikos išvartytos, Black russian - visai jau nuvytusiais lapais, matyt, tas žaltys bus ,,patręšęs''. Nu jau black, black doh.gif Gal jums tiems kurmiams katino šeriai tiktų, o gal, cielas katinas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2011 07 16, 22:02)
Nu jau black, black  doh.gif  Gal jums tiems kurmiams katino šeriai tiktų, o gal, cielas katinas?  unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o pomidorai tai labai grazutukai 4u.gif
pas mane irgi juodas rusas yra- nu labai jis man grazus, t.y. patys pomidorai kazkokie grazus atrodo wub.gif irgi zalias zalias......

P.S. primink kaip tokias tobulas etiketes pasidaryt?? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 16 liepos 2011 - 21:16
QUOTE(vardė @ 2011 07 16, 23:02)

Nueinu šiandien į pagrindinį šiltnamį, ogi ten - katinas įsitaisęs (jau vakar rašiau, kad radau ,,dovanų"). Toks tipo labai gražus; kaip nėrė nabagas - tiesiai į sieną, aš tarpdury stovėjau. Paprikos išvartytos, Black russian - visai jau nuvytusiais lapais, matyt, tas žaltys bus ,,patręšęs''. Nu jau black, black  doh.gif  Gal jums tiems kurmiams katino šeriai tiktų, o gal, cielas katinas?  unsure.gif

Sveikos,
Katinas pas mus irgi apsilankydavo, tekdavo uzuolaida daryt, o va kai pradejau mulciuos baigesi katino keliones i siltnamy, bet prasidejo kurmiu cool.gif
Reiks eit rotveileriuka ir man pasukuot, kvapas bus geras nes nemaudytas jau oi oi oi lotuliukas.gif wub.gif
Ex negaliu gi zinot visko apie siltnamy, bet uztat galiu sau vitamino C gamintis i valias tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 16, 17:00)
Internacionalas

Blink, man to kairėj apačioj žalio reik... bigsmile.gif

QUOTE(Casual @ 2011 07 16, 22:14)
P.S. primink kaip tokias tobulas etiketes pasidaryt??  blush2.gif

Aš tai mamos nebenaudojamą ,,klijuotę“ ant virtuvinio stalo šiemet pasiėmiau, susikarpiau, CD kompaktų rašikliu rašiau
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2011 07 16, 22:14)
P.S. primink kaip tokias tobulas etiketes pasidaryt??  blush2.gif
Nusipirkt ,,Žalioj stotelėj" mirksiukas.gif , jie tokie nei tai plastikiniai, nei tai popieriniai, su specialiomis skylutėmis-kilpelėmis. Pakuotė apie 6 Lt kainavo. Joje gal kokie 30, gal daugiau tų juostelių, nebepamenu. g.gif Užrašiau markeriu.
Ex, pristatyk, iš ko susideda tavo internacionalas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vardė: 16 liepos 2011 - 22:26
QUOTE(vardė @ 2011 07 16, 23:23)
Nusipirkt ,,Žalioj stotelėj"  mirksiukas.gif  , jie tokie nei tai plastikiniai, nei tai popieriniai, su specialiomis skylutėmis-kilpelėmis. Pakuotė apie 6 Lt kainavo. Joje gal kokie 30, gal daugiau tų juostelių, nebepamenu.  g.gif  Užrašiau markeriu.
Ex, pristatyk, iš ko susideda tavo internacionalas?  4u.gif

rolleyes.gif o jau kainos pas mus daržo prekių...tikra prabangos prekė lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip Ex prašom pasidalinti kokie ten pas tave pomidorai skaniajame paveikslėlyje

ir dar ar tie kairiajame apatiniame kampe ne kmicic? ar kokie spec žali?
ar tiesiog žalius nuskynei?
Atsakyti
Sveikos, tikriausiai jau 100 kartu kazkas klause bet kokiom proporcijom laistyt su kalio permanganatu?
Pas mane taip, kaip pirmoj zinutej foto su nuvytusiais ziedais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 07 17, 06:34)
rolleyes.gif o jau kainos pas mus daržo prekių...tikra prabangos prekė lotuliukas.gif
Man dėl pomidorų nieko negaila tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2011 07 16, 19:42)
Ex, nu imk ir paguosk kad nuotrauka pernykste ax.gif 

Kitąmet ir paguosiu, kad foto pernykštė.... biggrin.gif

QUOTE(Casual @ 2011 07 16, 19:53)
bet bitkresles tikrai zinau kad niekur aplink neauga....
Ex, ko gero visas susirinko, pripurshke pomidorus - uz tai pas ja tokie jie ir uzaugo  g.gif

Jei-vajei, kokiu keliu tik važiavau šiandien visur tos bitkrėslės žydi... prie Bačkonių šlaitai net geltoni, prie Antakalnio, aplink Rumšiškes, link Žąslių...
Nepurškiau dar savo pomidorų bitkrėsle, bet jau laikas. Po kelių dienų eisiu raut.

QUOTE(vardė @ 2011 07 16, 23:23)
Ex, pristatyk, iš ko susideda tavo internacionalas?  4u.gif

QUOTE(egute @ 2011 07 17, 09:54)
Taip Ex prašom pasidalinti kokie ten pas tave pomidorai skaniajame paveikslėlyje
ir dar ar tie kairiajame apatiniame kampe ne kmicic? ar kokie spec žali?
ar tiesiog žalius nuskynei?

Taigi vis tie patys... tik kitaip padėti.. biggrin.gif
Didieji:
Žalias - Izumrudnoje Jabloko
Geltonas - Žiolty Gigant
Raudonas - Florenzia
Juodas - Black Prince (kilus diskusijoms - gal Rusas...)
Dryžuotas - Green Zebra
Vyšninukai:
Raudoni - Novogodny (turėjo būti dideli geltoni, pakuotojai matyt girti buvo... biggrin.gif )
Geltoni - svyrantys Tumbling Tom Yellow (taip iš foto nustatė expertės pomidorienės)
Žali - Samocviet Izumrudny (su daigo dovanotoju veislę išsiaiškinau pati) ...žalių nenuskyniau, čia jie sunokę...

Pomidorų jau masinis nokimas prasidėjo, mano svečiai į kambarį jau neina, mieliau į šiltnamį užsuka pilvo turizmui biggrin.gif dar ir į kišenes prisikemša, jei lenda... biggrin.gif
Atsakyti