QUOTE(Casual @ 2011 07 15, 22:48)
prisikaiciau cia visko, tai su pagreiciu pasidaviau panikai....
pvz. pienu purskiau pries 4 dienas. ryt suplanavus pakartot. o asiukliais galima i tarpus ar reik kokius tris sykius pienu ir po pertraukos asiukliais??
o bitkresles reik tik ziedyno ar ir lapu ir ziedyno ar tik lapu tai ishtraukai daryti?? bandysiu rytoj per kokia pieva pasibludineti-gal uztiksiu......
Nepanikuok, nėra reikalo
Ar jau marguoja lapai?... gal ką praleidau?..
Manau nėra didelės reikšmės intervalui, su žole gali dažnai purškinėt.
Pieno daug neprivaryk, jei jau juo purškei prieš keletą dienų,
tai tikrai gana, pienas nuo lapų taip greit nenugaruoja, lipnus. Jei truks pliš nori purkšt dar kartą pienu, tai pieną labiau atskiesk, 1:3 - 1:5 daryk, mažiau lipnus marmalas bus.
Aš pienu purškiau per du mėnesius tris kartus. Tarpuose purškiau žolėmis. Dabar kas 10 dienų, kartais kas savaitę, kaip išeina, purškiu tik žolėmis. Mano pomidorų lapai kol kas sveiki.
Didelę reikšmę teikiu profilaktikai.
Ištraukai tinka bitkrėslės žiedynai su visais kotais ir lapais. Pasmulkint truputį reikia prieš užpilant. Bitkrėslę dažniau matau pakelėse.
Nepamiršk ir poros šakelių baziliko įdėt, nes vien tik iš jo daryt ištrauką per didelė prabanga...
QUOTE(Liutuke! @ 2011 07 15, 23:17)
O tu, fantazija, čia negriūk ir nežvenk, geriau atidžiau pasiskaitinėk temas....
Jau esu rašiusi, kad kurmį iš savo šiltnamio su šuns plaukais sėkmingai išprašiau, iki šiol neateina, vis aplink šiltnamį knisa.
Jetau, kiek aš su tuo kurmiu privargau, kol vienos forumietės patarimu atradau šitą "vaistą"
Dabar šunys kaip tik šeriasi, tai renku kudlas kitiems metams...