QUOTE(Zirzė @ 2011 07 15, 11:10)
va ir pas mane skilineja, bet maniskiai Betalux'ai, vandens tikrai negali buti per daug,tai matyt kalcio trukumas,
ar is kiausinio luksto uztektu kalcio?
pas mane jie irgi maziukai,bet man kazkokie rustoki
nors teta sake,kad skanus
Skilinėt tai man neskilinėjo dar, bet gal čia priklauso skaičiau ir nuo laistymo, atseit juos reikia vienu ir tuo pačiu metu laistyti geriausia iki pietų, kad nebūtų jiems streso
nu aš tai ir stengiuosi tik rytais tuo pačiu metu laistyti
o dėl skonio, tai čia žinai toks labai individualus reikalas, vienam norisi rūgštesnio, kitam saldesnio, vienam mėsingo, kitam sultingo ir pan.
QUOTE(anemone @ 2011 07 15, 11:48)
Išvada - pirk prekę lietuvišką
QUOTE(Neili @ 2011 07 15, 12:08)
Sveikutes,gal galite pasiūlyti kas nors (galite vissos
),kokią nors geltonų pomidorų gerą veislę auginti lauke, noriu kitiems metams zinoti,dabar matau pats skanavimo įkarštis, tai pats tas klausti
Lauksiu atsakymo ir dėkoju
taigi pažiūrėk puslapį atgal ir paskaityt apie Ola Polką
QUOTE(Boruze5 @ 2011 07 15, 12:22)
Jau išroviau kelis pomidorus nuotraukų niekaip nebeiseina įdėti.Gal ką patartumėt.
O ar Infinito skirtusi nuo Previkur.ant vieno raso ,kad nuo grybeliu ant kito neraso ,bet pardaveja sako ,kad taip pat nuo grybeliniu ligu.
Abu tie patys fungicidai nuo grybinių ligų
QUOTE(zebrina @ 2011 07 15, 13:04)
tai gerai kad mulčas,nors patogiai pagulėjo
)
paklojai jiems tiesiog pūkinius patalus, nesušalė ir atsidėkojo tau pomidorų gausa
QUOTE(1juraciukas @ 2011 07 15, 13:20)
Stai kokia pas mane beda. Ir taip staigiai, per 2-3 dienas. Siandien pamaciau, kad lapai jau atia-tai paemiau ir isvis nupjausciau, liko tik virsunes kaip palmiu
Manau, kad ir derliui atia
Nu čia tai klasikinis maro pavyzdys, liga jau gerokai pažengusi. O purškėt kuom nors kai dar tik pradžia buvo?