Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ex @ 2011 07 15, 07:11)
Išaugo pas mane pomidoras. Bevardis. .....

jei bus skanus, pasirink seklyciu, a... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 07 15, 08:30)
Gal turi tos Ola Polkos nuotrauką, užsirašiau juos kitiems metams kaip vieną iš ankstyvesnių. Gal gali plačiau apie ją papasakot?

Tai kad nėr ten ką pasakot apie juos. Nehibridas, žemaūgiai, man jie visada dera anksčiau už ankstyviausius. Ola Polka krūmo išvis genėt nereikia, pomidoriukų gausybė, skonis tikrai geras, jų skonio nenurungia net pradėję nokt elitiniai raudoni pomidorai... pirmieji vaisiai stambesni nei vienas kąsnis, į derliaus pabaigą smulkėja. Šitoj foto jau paskutiniai. Greit sunoks ir krūmas garbingai keliaus į dausas...
user posted image
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2011 07 15, 08:54)
jei bus skanus, pasirink seklyciu, a...  ax.gif

Ok 4u.gif biggrin.gif
Esu tikra, kad tai ne hibridas, nes dera ne kekėmis ir negausiai. Hibrido derėjimas būtų aktyvesnis.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 15 liepos 2011 - 08:09
kaip atnaujinat žemę g.gif pastebėjau,kad šiais metais mano pomidarai jei jų netrešiu -stovi vietoj.kai tik palieju su trąša-reginčiai matyt,kaip obuoliukai pasipučia.šiltnamis,jau koki aštuoni metai kaip toj pačioj vietoj.rudenį tik mėšlu patręšiam ir psio.
gal ką nors patarsit ax.gif
Atsakyti
Niu maniskiai Oranze irgi zemi, irgi magnio prasesi labai unsure.gif As ir taip pagalvojau, kad nesiltnamiui jie drinks_cheers.gif ... siandien 3 nuskyniau - 146g, 82g ir 56g.
Atsakyti
Ex ar verta ola polka vietoi betaliuxų sodinti?... vietos trūkumas tai teks labai sarašą derinti
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 07 15, 08:27)
Bet ar negali būti Anna Russian mastau.gif

Tikrai labai panaši forma drinks_cheers.gif

QUOTE(Liutuke! @ 2011 07 15, 08:39)
O Beta is kur perkat?

Pažiūrėk čia http://seklos.impres...miuose-ir-lauke
Aš maxėj pirkau smile.gif Pasirodo Betaluxai ir Beta yra dvi skirtingos veislės rolleyes.gif tik viena tinkama lauke ir šiltnamyje, o kita tik šiltnamyje smile.gif

QUOTE(Ingaja @ 2011 07 15, 08:39)
Gal kas turejo toki, bulviniais lapais pomidora  g.gif

turiu bulviniai lapais Kmicic ir Black Krim

QUOTE(Ex @ 2011 07 15, 09:00)
Tai kad nėr ten ką pasakot apie juos. Nehibridas, žemaūgiai, man jie visada dera anksčiau už ankstyviausius. Ola Polka krūmo išvis genėt nereikia, pomidoriukų gausybė, skonis tikrai geras, jų skonio nenurungia net pradėję nokt elitiniai raudoni pomidorai... pirmieji vaisiai stambesni nei vienas kąsnis, į derliaus pabaigą smulkėja. Šitoj foto jau paskutiniai. Greit sunoks ir krūmas garbingai keliaus į dausas...
user posted image
Papildyta:

Ačiū už labai išsamų fotoreportažą 4u.gif Kitais metais tikrai reiks pabandyt pasiaugint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 15, 09:00)
user posted image
Papildyta:

Ok 4u.gif  biggrin.gif
Esu tikra, kad tai ne hibridas, nes dera ne kekėmis ir negausiai. Hibrido derėjimas būtų aktyvesnis.. smile.gif

ax.gif blush2.gif aš noriu ola polka keletos sėklyčių dar...jei galima blush2.gif

Oj , matau , tose sėklose jų yra...tai gal rasiu tada čia Vilniuje aš jų blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 15 liepos 2011 - 08:36
turbūt teks luktelti rudenėlio ir susirinkus fotoreportažus ir susidarius sarašiuką taranuoti ex ir kitas kad sėklytėmis pasidalintu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 07 15, 07:12)
o kur sėklas pirkai? nu labai jau ne čeriški tie tavo pomidorai biggrin.gif

Ne tai, kad nečeriški, bet dar ir ne juodi doh.gif Kai pradėjo nokt laukiau kitokios spalvos, bet tikrai ne raudonos... O sėklas siunčiausi iš čia http://www.tomatofest.com/index.html
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2011 07 15, 09:00)
kaip atnaujinat žemę g.gif pastebėjau,kad šiais metais mano pomidarai jei jų netrešiu -stovi vietoj.kai tik palieju su trąša-reginčiai matyt,kaip obuoliukai pasipučia.šiltnamis,jau koki aštuoni metai kaip toj pačioj vietoj.rudenį tik mėšlu patręšiam ir psio.
gal ką nors patarsit ax.gif

tai gal šiltnamį į kitą vietą perkelt reikėtų arba naujų žemių atsivežt... g.gif

QUOTE(Lotynė @ 2011 07 15, 09:41)
Ne tai, kad nečeriški, bet dar ir ne juodi doh.gif Kai pradėjo nokt laukiau kitokios spalvos, bet tikrai ne raudonos... O sėklas siunčiausi iš čia http://www.tomatofest.com/index.html

tu matai kaip negali žinot, ką iš tų užsienietiškų puslapių siuntiesi g.gif doh.gif
visgi lietuvaičiai turbūt atsakingiausiai pakuoja sėklas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 15 liepos 2011 - 09:09
QUOTE(egute @ 2011 07 15, 09:25)
Ex ar verta ola polka vietoi betaliuxų sodinti?... vietos trūkumas tai teks labai sarašą derinti

Tikrai nežinau kaip įvertinti verta-neverta... Ola Polka geltoni. Betalux neauginau, taigi nepatarsiu. Pasisodink po pora daigų visokių ir pati kitam kartui jau žinosi, atsirinksi kas verta pasilikt. Patart tikrai sunku.

QUOTE(diuni @ 2011 07 15, 09:31)
ax.gif  blush2.gif aš noriu ola polka keletos sėklyčių dar...jei galima blush2.gif

Oj , matau , tose sėklose jų yra...tai gal rasiu tada čia Vilniuje aš jų blush2.gif  biggrin.gif

Ola Polka sėklų nerenku, tiesiog neapsimoka terliotis, kiekvienoj maxėj jų yra, kapeikas kainuoja, o pakelyje toooks kiekis, kad visam dešimtmečiui užteks... smile.gif

QUOTE(Lotynė @ 2011 07 15, 09:41)
O sėklas siunčiausi iš čia

QUOTE(AUSRONE @ 2011 07 15, 10:08)
tu matai kaip negali žinot, ką  iš tų užsienietiškų puslapių siuntiesi g.gif doh.gif
visgi lietuvaičiai turbūt atsakingiausiai pakuoja sėklas biggrin.gif

Pritariu. Kažkaip vis dažniau galima išgirst skundų, kad gauni ne tai ką užsisakei. Lietuviškuose pakeliuose visad yra ir užauga tai, kas parodyta ir parašyta.
Papildyta:
QUOTE(siaudukes @ 2011 07 15, 09:00)
kaip atnaujinat žemę g.gif
šiltnamis,jau koki aštuoni metai kaip toj pačioj vietoj.rudenį tik mėšlu patręšiam ir psio.

Mano šiltnamis jau dukart tiek metų stovi ir niekad jame žemės neatnaujinau, nekeičiau. Ir nesiruošiu tokio grandiozinio darbo daryt. Pirmus penkerius metus išvis nieko nedariau, paskui mėšlu patręšiau, priberiu pelenų, šiaip visokio komposto pabarstau kai turiu, ir neseniai pradėjau mulčiuot. Pomidorai visad augo gerai. Ir dabar auga.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 07 15, 06:14)
drinks_cheers.gif ir sakau , kad gražios...
ir dar žiūrėdama galvoju , kad galima gal taip ir tankiau pasodinti biggrin.gif

Taip,Beta pas mane gana tankiai sukišti,nes pernai rečiau buvau susodinus,tai daug tuščios vietos buvo,šiemet pasitaisiau smile.gif ten susodinta 45 daigai.
Kitais metais bandysiu ir Betalux sėt,bet sako jie prasciau dera nei Beta g.gif
Vėliau nufotografuosiu Triufelius,Penius(pastarieji ypač gausiai užderėjo,tik va nežinau kaip skonis bus g.gif
Marfa irgi daug obuoliukų augina,bet iki prinokimo dar toli...
Atsakyti