Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Sveiki, 4u.gif į Jūsų temukę parašyt užeinu pirmą kartą... gerbiu profesionales doh.gif tikriausiai auginote.. todėl malonu būtų išgirsti, koks čia pomidoras, veislė, skonis, auginimas schmoll.gif ar reikalauja ko nors ypatingo? netyčia vienas kažkoks kitoks išaugo...
Dėkoju doh.gif
Atsakyti
Mačiau blush2.gif Man kažkaip labai pomidorų buvo gaila, tai aš iš tos zlastės greitai jas (jų buvo ne viena ir ne dvi) nurinkau biggrin.gif
Fonda, taigi pagal išvaizdą matosi, kad tai veislė - Pūkuotieji 4u.gif Nei skoniu, nei dydžiu neypatingi, vidutiniai. Skanūs kaip pomidorai tongue.gif Gal kitų nuomonė kitokia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vardė: 10 liepos 2011 - 21:10
QUOTE(vardė @ 2011 07 10, 22:07)
Mačiau  blush2.gif Man kažkaip labai pomidorų buvo gaila, tai aš iš tos zlastės greitai jas (jų buvo ne viena ir ne dvi) nurinkau  biggrin.gif
Fonda, taigi pagal išvaizdą matosi, kad tai veislė - Pūkuotieji  4u.gif Nei skoniu, nei dydžiu neypatingi, vidutiniai. Skanūs kaip pomidorai  tongue.gif  Gal kitų nuomonė kitokia?

Ačiū Tau už man labai naudingą informaciją aciuks.gif Mat dažniausiai pati auginuosi daigus iš savo sėklų... taigi nevertės kaupti šitos veislės... Kažkaip nesekiau naujų veislių...visi pas mus senieji... blush2.gif Dar gal galėtum patarti, kokią veislę (1-2) iš naujųjų laikai tinkamiausia auginti savo poreikiams?... Pvz., valgyti žalius... paruošti laikymui savo sultyse?...
Atsakyti
Tema sukurta super sauniai! thumbup.gif
QUOTE(Palina:) @ 2011 07 10, 12:44)
black russianuser posted image

Na va, tai turbut ir mano tas vadinamas "juodukas" yra Black Rusian - panasus man labai maniskiai i jusiskius. Cia kiek anksciau fotkinta ir jau nokstantys:
user posted image
Cia kazkokios gelytes -mutantai doh.gif Visi (nors ir nedaug ju labai-po viena ant kekes) pomidorai beveik vienodi to daigo:
user posted image
Oranze:
user posted image\
Vysniukus jau valgom (tikliau mazoji nuskabe siandien 5 pirmos kekes ir suvalge, dar nevisi pilnai sunoke buvo)
user posted image
Ir mano pirkti Tolstojaus ir Taifuno keli daigai laugh.gif - ryskiai kazkokie kitokie imaisyti cool.gif (visi zydidi tais dideliais ziedais, nemazas armonikas uzaugina) :
user posted image
Net ir netycinis keturstiebis nenusileidzia dydziu cool.gif :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gigida: 10 liepos 2011 - 21:35
As vis ziuriu ziuriu ir pas visas pomidorai turi labai mazai lapu g.gif
Turbut jau per velu juos dar geneti??? Nors nezinau ar iskesiu dar nenugenejus ju gerai ax.gif
Pas mane lapu pilna, o pomidoru neispudingai.Per velai susisgribau pradet dometis doh.gif
Atsakyti
Echhh... privarvinau seilę į nuotraukas žiūrėdama

toks vaizdas susidaro kad gausiai dera pas kitus tik ne pas mane išskyrus betaliuxus kurie net sugulė nuo vaisių sunkumo ant mulčo

QUOTE(ausrap @ 2011 07 10, 10:26)
Niekaip neatrandu pavadinimo, bet vienam pomidore daug skyltelių, ir plėšosi kaip atskiri pomidorai. Panašūs į armoniką, bet kitokie:
user posted image

gal tai kažkas panašaus į Reisetomate poketbook g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2011 07 10, 22:28)
Pvz., valgyti žalius... paruošti laikymui savo sultyse?...
Man jamamiausi
mažiukai pomidorai, visokie cherry (red, black, choco), sweet milion - jie tokie vieno kąsnio, patogu užkandžiauti, gausiai dera, be to, yra saldžiarūgščio skonio. Dar mėgstu vadinamus juoduosius. Su konservavimu nelabai užsiimu, neturiu, kas valgytų. Darau tik padažus, adžikas visokias.Tu perskaityk senas temas, ten informacijos daugiau nei Žemės ūkio universiteto bibliotekoj. Apie naujas veisles, pasirinkimus, dažniausiai temoje gali perskaityt rudeniop, kai yra gausiausias derlius ir vėlyvą žiemą, kai pasirenkamos sėklos sėjai mirksiukas.gif
QUOTE(Liutuke! @ 2011 07 10, 22:33)
As vis ziuriu ziuriu ir pas visas pomidorai turi labai mazai lapu  g.gif Turbut jau per velu juos dar geneti?
Visai ne per vėlu, genėk į pomidorų sveikatą. irnesakyk.gif Vienu metu gali nuimt po 2,3 lapus, vaisiai daugiau šviesos gaus ir ventiliuosis, tik geriau tą dieną nelaistyk. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2011 07 10, 22:07)
Mačiau  blush2.gif Man kažkaip labai pomidorų buvo gaila, tai aš iš tos zlastės greitai jas (jų buvo ne viena ir ne dvi) nurinkau  biggrin.gif

ar čia man iš baimės taip atrodo ar jos gero piršto storumo?
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2011 07 10, 22:52)
Man jamamiausi
mažiukai pomidorai, visokie cherry (red, black, choco), sweet milion - jie tokie vieno kąsnio, patogu užkandžiauti, gausiai dera, be to, yra saldžiarūgščio skonio. Dar mėgstu vadinamus juoduosius. Su konservavimu nelabai užsiimu, neturiu, kas valgytų. Darau tik padažus, adžikas visokias.Tu perskaityk senas temas, ten informacijos daugiau nei Žemės ūkio universiteto bibliotekoj. Apie naujas veisles, pasirinkimus, dažniausiai temoje gali perskaityt rudeniop, kai yra gausiausias derlius ir vėlyvą žiemą, kai pasirenkamos sėklos sėjai  mirksiukas.gif

Viską užsisaugau doh.gif ... ir į senų gerų temų studijų "trąsą"... Dar kartelį aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 07 10, 23:03)
ar čia man iš baimės taip atrodo ar jos gero piršto storumo?
Žiūrint, kuris pirštas geras - nykštys ar mažylis...Nėr ji tokia didelė, čia ji labai priartinta, nes kitaip ,,asimiliuojasi' su lapais, o tu nebijok, jos tikrai nekanda mirksiukas.gif biggrin.gif Be to, mes tiksliai nežinome, ar ten pas tave kirmėlės?
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2011 07 10, 23:21)
Žiūrint, kuris pirštas geras - nykštys ar mažylis...Nėr ji tokia didelė, čia ji labai priartinta, nes kitaip ,,asimiliuojasi' su lapais, o tu nebijok, jos tikrai nekanda  mirksiukas.gif  biggrin.gif Be to, mes tiksliai nežinome, ar ten pas tave kirmėlės?

kad aš neįkandimo bijau verysad.gif šlykštu man visi tie gyviai, tik boružėles pakenčiu, visa kita šlykštu wacko.gif

nu ryt bus matyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gigida @ 2011 07 10, 21:33)
Na va, tai turbut ir mano tas vadinamas "juodukas" yra Black Rusian - panasus man labai maniskiai i jusiskius. Cia kiek anksciau fotkinta ir jau nokstantys:

ir man jie labai panašūs

Net ir netycinis keturstiebis nenusileidzia dydziu  cool.gif :

nu negaliu atsispirt įdomesnės formos ir spalvos pomedorui  wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palina:): 10 liepos 2011 - 23:06