Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Liutuke! @ 2011 07 14, 22:33)
tegu ir tankiai, bet  pomidoru kiek ir grozis  good.gif
sedeciau istisai as jame tarp pomidoru ir ryyyyciau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif ir sakau , kad gražios...
ir dar žiūrėdama galvoju , kad galima gal taip ir tankiau pasodinti biggrin.gif
Atsakyti
Išaugo pas mane pomidoras. Bevardis. Sėklutė papuolė iš to pačio pakelio tarp kitos veislės pomidorų sėklų. Iš pradžių maniau, kad tai Corazon, bet tikrai ne jis, gerokai skiriasi vienas nuo kito. Galbūt neverta knaisiotis tyrimuose, bet tiesiog dėl įdomumo paklausiu, gal kuri kažką panašaus auginat ar auginot. Gal atsiras vardas ir bus krikštynos biggrin.gif
Augalas labai auštas, jau virš 2m., pomidorų vaisiai normalaus dydžio, širdelės formos, dera negausiai. Foto:
user posted image

Lapai labai ilgi, svyrantys žemyn kasomis, šiek tiek pūkuoti, žalumas šviesesnis, nei įprasta kitų veislių pomidorų lapams. Spalvos ryškumo ir pūkų nesimato, bet vistiek įmesiu foto:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 15 liepos 2011 - 07:13
QUOTE(gigida @ 2011 07 14, 19:09)
Nuskyniau siandien ta taip ir neaisku kokios kilmes juoduka - skanus tikrai!  bigsmile.gif 

Labai graži kompozicija 4u.gif tikrai skaniai atrodo biggrin.gif

QUOTE(Lotynė @ 2011 07 14, 21:52)
Niu šiandien aš supykus. Vis dar tikėjausi, kad vaidenasi, bet šiandien supratau, kad nebe.

o kur sėklas pirkai? nu labai jau ne čeriški tie tavo pomidorai biggrin.gif

QUOTE(tulip @ 2011 07 14, 23:51)
monteriuk, reikejo manes paklausti, mano mama visa gyvenima augina pomidorus  mirksiukas.gif

o tai kam tada až reikalinga, jeigu taip asmeniškai nori atsakyti mastau.gif galėtum tais mamos pastebėjimais ir su visomis pasidalint, kad jau taip suintrigavai cool.gif

O aš galvoju, kad Betaluxo arba kitaip tariant Beta neauginsiu šiltnamyje ir išvis žemaūgiai šiltnamyje visiška nesąmonė, tuoj bus išrauti ir vieta liks neišnaudota...
Dar galiu pasisakyti apie Oranže, nors ir labai spalvingi ir gražūs pomidorai, bet patys neatspariausi. Čia kur buvo foto įdėta su geltonu pomidoru ir tokiais gelsvokais lapai ale magnio trūkumu, tai čia ir buvo Oranže, pas mane būtent šito pomidoro lapai irgi panašiai atrodo, bet kažkaip sunku patikėti, kad 40 - čiai pomidorų to magnio pakanka, o šitam kaip ir ne g.gif dar plius pats krūmelis tik su trimis lapais blink.gif toks ale žemaūgis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 07 15, 09:12)

O aš galvoju, kad Betaluxo arba kitaip tariant Beta neauginsiu šiltnamyje ir išvis žemaūgiai šiltnamyje visiška nesąmonė, tuoj bus išrauti ir vieta liks neišnaudota...
Dar galiu pasisakyti apie Oranže, nors ir labai spalvingi ir gražūs pomidorai, bet patys neatspariausi. Čia kur buvo foto įdėta su geltonu pomidoru ir tokiais gelsvokais lapai ale magnio trūkumu, tai čia ir buvo Oranže, pas mane būtent šito pomidoro lapai irgi panašiai atrodo, bet kažkaip sunku patikėti, kad 40 - čiai pomidorų to magnio pakanka, o šitam kaip ir ne g.gif dar plius pats krūmelis tik su trimis lapais blink.gif toks ale žemaūgis doh.gif

vat vat,jietokie nedidukai ir pas mane, o ir pomidorai nepasakyciau kad dideli.Kiekiu negaliu skustis bet didumu tokie man 1 kasnio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 15, 08:11)
Išaugo pas mane pomidoras. Bevardis.

Tikrai neteko tokio augint, bet labai graži forma wub.gif o kokių sėklų pokiukę jis buvo? o lapai man kažką primena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 15, 09:11)
Išaugo pas mane pomidoras. Bevardis. Sėklutė papuolė iš to pačio pakelio tarp kitos veislės pomidorų sėklų. Iš pradžių maniau, kad tai Corazon, bet tikrai ne jis, gerokai skiriasi vienas nuo kito. Galbūt neverta knaisiotis tyrimuose, bet tiesiog dėl įdomumo paklausiu, gal kuri kažką panašaus auginat ar auginot. Gal atsiras vardas ir bus krikštynos biggrin.gif
Augalas labai auštas, jau virš 2m., pomidorų vaisiai normalaus dydžio, širdelės formos, dera negausiai. Foto:

Bet grazus tas bevardis ax.gif Pas kaiminka kazka panasaus maciau,eisiu paziuresiu ar tikrai ar mano akiu apgaule biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2011 07 15, 08:16)
vat vat,jietokie nedidukai ir pas mane, o ir pomidorai nepasakyciau kad dideli.Kiekiu negaliu skustis bet didumu tokie  man 1 kasnio  cool.gif

Liūtuke, mačiau tą foto, ten pas tave Ola Polka pomidoriukai, kasmet juos auginu, labai skanūs, bet į žele netinka. Per skysti. Pomidorų žele darymui reiktų mėsingesnių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AUSRONE @ 2011 07 15, 08:17)
Tikrai neteko tokio augint, bet labai graži forma wub.gif o kokių sėklų pokiukę jis buvo? o lapai man kažką primena g.gif

Atkeliavo iš UK su Black Prince......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 15 liepos 2011 - 07:19
QUOTE(Liutuke! @ 2011 07 15, 08:16)
vat vat,jietokie nedidukai ir pas mane, o ir pomidorai nepasakyciau kad dideli.Kiekiu negaliu skustis bet didumu tokie  man 1 kasnio  cool.gif

čia tu tu apie Oranže ar Betaluxus? pas mane Oranže tai skayčiau didoki, tokie apie 150 g., bet jų tik dvi kekės ir viskas, mačiau šiandien, kad jau vienas oranžinis, o kitas gelsta smile.gif O Beta, tai tikrai tokie nedideli, bet man patinka, kad plona odytė ir mes juos pačius pirmus paragavom...
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 15, 08:11)
Išaugo pas mane pomidoras. Bevardis........

Aš suprantu,kad nesu ekspertė pomidorų. Bet ar negali būti Anna Russian mastau.gif Man labai panašūs ir lapai, ir vaisiai, ir ūgis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 15, 08:21)

Gal turi tos Ola Polkos nuotrauką, užsirašiau juos kitiems metams kaip vieną iš ankstyvesnių. Gal gali plačiau apie ją papasakot?

Tai bus dar viena neaiški juodojo princo atmaina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 07 15, 09:22)
čia tu tu apie Oranže ar Betaluxus? pas mane Oranže tai skayčiau didoki, tokie apie 150 g., bet jų tik dvi kekės ir viskas, mačiau šiandien, kad jau vienas oranžinis, o kitas gelsta smile.gif O Beta, tai tikrai tokie nedideli, bet man patinka, kad plona odytė ir mes juos pačius pirmus paragavom...

As apie oranze.Pas mane kokios3-4 kekes su nedidukais pomidoriukais smile.gif
O Beta is kur perkat?Gal ir as tokiu noriu, tankiai ir daug lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2011 07 15, 09:21)
Liūtuke, mačiau tą foto, ten pas tave Ola Polka pomidoriukai, kasmet juos auginu, labai skanūs, bet į žele netinka. Per skysti. Pomidorų žele darymui reiktų mėsingesnių smile.gif
Papildyta:

doh.gif rusiu milinonas, galima ir pasiklyst biggrin.gif Nu tikrai reikia jau rasytis doh.gif cool.gif
Prie progos eisiu konspektus su pavadinimais daryt ir rast pavadinimu apibudinimus.
Gaila kad i zele netinka, vadinas pilvui greiciau didesne svente ateis rolleyes.gif
Atsakyti
Apziurejau savo "uki" reziume, nu mano triufelis tikrai ne triufelis doh.gif Gal kas turejo toki, bulviniais lapais pomidora g.gif
Atsakyti