Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(cezi @ 2011 07 14, 18:43)
nesupratau kokios tau iliustracijos reikia g.gif  kaip jum gerai, kad lyja, pas mus sachara verysad.gif

Lady dy praso, kad tos mergaites, kurios praso pagalbos sergant pomidorams, idetu foto, kaip tie ligoniai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 07 14, 20:05)
Lady dy praso, kad tos mergaites, kurios praso pagalbos sergant pomidorams, idetu foto, kaip tie ligoniai atrodo  mirksiukas.gif

Teisingai mane supratai,nes iš pasakymų nelabai ką suprasi
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 07 14, 20:05)
Lady dy praso, kad tos mergaites, kurios praso pagalbos sergant pomidorams, idetu foto, kaip tie ligoniai atrodo  mirksiukas.gif

aaaaaaaaaaaaaaaaa lotuliukas.gif aišku, kažkaip supratau, kad jos pomidoram kažko trūksta, o foto turim įdėt mes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif karštis matyt smegenis veikia
Atsakyti
QUOTE(gigida @ 2011 07 14, 18:09)

koks gražuolis wub.gif
Atsakyti
Pas mus irgi lyja, o gaila, dar 2 siltos dieneles ir mano duo lauke sunoktu pilnai bigsmile.gif
Atsakyti
Lyja ir pajūryje, jau pabodo lietūs mums, nėra vasaros - lyja ir apsiniaukę, baisu... Ir šalta naktį, laikau šilnamį uždarytą ir dieną, ir naktį, dar nėra taip buvę blink.gif
Atsakyti
Niu šiandien aš supykus. Vis dar tikėjausi, kad vaidenasi, bet šiandien supratau, kad nebe.
Čia mano black cherry mad.gif
user posted image
Šitas irgi juodasis mol cherry huh.gif
user posted image

Bent jau triufeliais kol kas galiu pasidžiaugt...
user posted image

Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2011 07 14, 13:15)
Beta  "džiunglės" biggrin.gif

user posted image

user posted image

doh.gif gražios pomidorų džiunglės... thumbup.gif bet atrodo , kad taip tankiai šiltnamyje susodinti...ar taip ti atrodo ax.gif
Atsakyti
sveikos,noreciau patarymo.kiek maciau foto pas jus tiek daug vaisiu,mano pomidorai negausiai zydi,ir vaisiu nedaug blink.gif ar dar galeciau kazka pagelbet g.gif nedaznai tresiu meslu praskiestu vandieniu.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 07 14, 23:07)
doh.gif gražios pomidorų džiunglės... thumbup.gif bet atrodo , kad taip tankiai šiltnamyje susodinti...ar taip ti atrodo ax.gif

tegu ir tankiai, bet pomidoru kiek ir grozis good.gif
sedeciau istisai as jame tarp pomidoru ir ryyyyciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2011 07 13, 12:58)
Sveikutes pomidoru fejos smile.gif

Aciu uz patarimus del musyciu naikinimo. Atrodo kalio permanganatas truputi padejo daug maziau tu bjaurybiu pasidare. Tik nezinau ar cia taip sutapo ar as truputi perstipru ta tirpala padariau bet zieduku nemazai neprasiskleidusiu nugeltonavo ir nukrito. Ar mum cia kazko truksta g.gif

Mano nuvarges ir musyciu nukankintas pomidoras jau viena vaisiu prisirpino thumbup.gif

O dabar ir kitas jau 5 pomidoriukus beveik prisirpusius turi. thumbup.gif

Ti as vel su pagalbos sauksmu. Ant dideliu pomidoru veisles (San Marzano) panasiam auksti visuose vazonuose po kelis pomidorus kazkas uzpuole. Kurie zemiau ir dabar kur nauji auga atrodo nera tokiu demiu. Atsiradusios tokios is apacios pomidoro kaip papuvusios demes. Kiek is interneto priskaiciau tai radau du variantus kad arba maras arba truksta kazkokios medziagos. Bukit geros pasakykit kad cia ne maras unsure.gif  help.gif  help.gif  help.gif  Ant lapu ir koto jokiu juoduliu nera. Tik apatiniai lapai pries sviesa kaip butu tokiom demem isploneja nes persisviecia.
Tresiu tik Bio humus trasa daugiau nieko nesu pylus. Ar cia padetu tas pieno ir jodo tirpalas? Pieno kaip tik turiu naminio. Tik gal dar kas galetu patikslinti piena ir vandeni pusiau reikia skiesti kiek supratau o kiek jodo reikia ant triju litru pilti? Kad vel nepadauginciau doh.gif

O vaizdelis tai toks blink.gif

user posted image

Ar tokius visus skinti? Jie gali kazin kitiems pakenkti?

ACIU KAS PAGELBES 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

monteriuk, reikejo manes paklausti, mano mama visa gyvenima augina pomidorus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tulip @ 2011 07 14, 23:51)
monteriuk, reikejo manes paklausti, mano mama visa gyvenima augina pomidorus  mirksiukas.gif

Uoj... uoj... uoj... blink.gif atėjau ir pasigyriau viešai, kad žinau, bet kitoms tai tikrai nesakysiu....... pas kitas lai dvesia pomidorai.....
Didybės manija tamstai? didis.gif Čia visoms galima bus personaliai susižinot ar tik Monteriukui?... topsecret.gif

Tai gal reikėjo slaptai į a/ž Monteriukui ir parašyt, kad kitų neerzint su tokiais savanaudiškais postais....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 15 liepos 2011 - 05:41