ačiū, Glossi Einu į ineto platybes, bandysiu su PayPal susidraugaut.
Papildyta:
ai, beje, rudoji dėmėtligė klastingai įsibrovė ir į mano šiltnamius. Chemija nutariau nepurkšti (kol kas). Veislės, kurios turėjo būti šiai kvarabai atsparios, tokios ir yra, žaliuoja kaip pasamdyti. O neatspariesiems skinu lapus. Pabandysiu dar asiūkliais pavaišinti.
Toyoto, vieni iš neatspariųjų, tuoj ir taip baigs derėt, nuskynus pomidorus galėsiu ramiai mest lauk..
Beta "džiunglės"
zebrina, vaje, kiek pomedoru, sakykit, kur jusu tas siltnamis, noreciau is arciau nakti paziuret
QUOTE(zebrina @ 2011 07 14, 12:15)
koks grozis
Kokia cia veisle? Ziuriu patis krumai nedidoki ir vaisiai nemazi, gal tokiu reikes kitais metais pasodinti
As ir tokiu pomidorciku noreciau pas save siltnamy
Praeitoje temoje kazkuri snekejo apie autoklava ?gal galima butu placiau kaip ir ka su juo daryt? pas mus tokia galimybe yra, tik mokslo ner
Gal koky receptuka ?
Aplink pasmusu kaimynus lapai pradejo juoduot, sakiau kaimynui nusipurksti, bet jis nenorejo , tai dabar vis ziuriu i savo ir visai nelaukiu kad pas mane taip nutiktu.nert pas kaimynus nebesilankau kad neparsinest to "gerio"
Praeitoje temoje kazkuri snekejo apie autoklava ?gal galima butu placiau kaip ir ka su juo daryt? pas mus tokia galimybe yra, tik mokslo ner
Gal koky receptuka ?
Aplink pasmusu kaimynus lapai pradejo juoduot, sakiau kaimynui nusipurksti, bet jis nenorejo , tai dabar vis ziuriu i savo ir visai nelaukiu kad pas mane taip nutiktu.nert pas kaimynus nebesilankau kad neparsinest to "gerio"
QUOTE(tany @ 2011 07 14, 12:25)
koks grozis
Kokia cia veisle? Ziuriu patis krumai nedidoki ir vaisiai nemazi, gal tokiu reikes kitais metais pasodinti
veisle parasyta - Beta
QUOTE(tany @ 2011 07 14, 11:08)
Jei tai ne veislės savybė ir ne vandens pertekliaus pasekmė, gali būti, kad pomidorams trūksta kalcio.
QUOTE(saintlina @ 2011 07 14, 12:15)
ačiū, Glossi Einu į ineto platybes, bandysiu su PayPal susidraugaut.
Papildyta:
ai, beje, rudoji dėmėtligė klastingai įsibrovė ir į mano šiltnamius. Chemija nutariau nepurkšti (kol kas). Veislės, kurios turėjo būti šiai kvarabai atsparios, tokios ir yra, žaliuoja kaip pasamdyti. O neatspariesiems skinu lapus. Pabandysiu dar asiūkliais pavaišinti.
Toyoto, vieni iš neatspariųjų, tuoj ir taip baigs derėt, nuskynus pomidorus galėsiu ramiai mest lauk..
Papildyta:
Ir pas mane sita beda...O kokios veisles atsparios
QUOTE(Ex @ 2011 07 14, 13:34)
Jei tai ne veislės savybė ir ne vandens pertekliaus pasekmė, gali būti, kad pomidorams trūksta kalcio.
speju kad gal veisle. Cia tecio pasodinti, ruosesi balkone auginti, bet jam mirus teko keliauti i siltnami, tai gal jiems per gerai ten...
QUOTE(amarrile @ 2011 07 14, 13:45)
Ir pas mane sita beda...O kokios veisles atsparios
is manuju neserga Florenzia, Buran, Marfa, Marissa, Fantasio.. berods, dar kazkas Gaila, kad Corazon visai ligoms neatsparus, ale kai tokie skanus, tai bala nemate, vistiek auginsiu ir kitamet, ir dar kitamet.. Pomidorais apkibe iki virsaus, lapus ir drastiskai nuskabius vistiek, tikiuosi, sunoks.
QUOTE(Lady Dy @ 2011 07 14, 10:37)
Mergytukai jūs rašot mano pomidorams tas anas,bet geriausia būtų iliustracija su foto
Norėjau šiandien purkšti savo pomedorus,bet susilaikysiu,lyja,drėgmės ir taip daug,neišdžiūs jie man po purškimo
Norėjau šiandien purkšti savo pomedorus,bet susilaikysiu,lyja,drėgmės ir taip daug,neišdžiūs jie man po purškimo
nesupratau kokios tau iliustracijos reikia kaip jum gerai, kad lyja, pas mus sachara