Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(lauruzyte @ 2011 07 13, 22:43)
O kur magnio sulfata, mergaites, perkat? blush2.gif

As Zalioj stoteleje pirkau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruzyte @ 2011 07 13, 23:43)
O kur magnio sulfata, mergaites, perkat? blush2.gif

Visuose Senukų pr. centruose yra rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites, SOS , pomidoru lapai pilksvai juoduoja, Ir sparciu tempu. Pradziai bandziau visus nukarputi, bet kita diena pamaciau, kad pomidorai liks be lapu. Patys vaisiai normaliai, sveiki, bet nezinau ar ilgai verysad.gif Cia ka, jau viskas? unsure.gif
Atsakyti
4u.gif o gal kas neseniai lankėtės Šetelig parduotuvėse ...ar yra ten kokių įdomių pomidorų sėklų 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergai, PADĖKIT help.gif help.gif help.gif KAS ESAT PIRKĘ KĄ NORS PER E-BAY? Tikrai čia buvo tokių, prisimenu - pomidorų sėklas pirko cool.gif
Diedas išdurnėjo, varžėsi varžėsi dėl kažkokio gelžgalio motociklui ir laimėjo doh.gif . Kaip reik apmokėt, supratimo neturi. Paliko man priėjimą prie banko sąskaitos ir įpareigojimą sumokėt ir pats išvažiavo. Pakonsultuokit, kas turit patirties 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O kad nors kiek būtų į temą - pomidorai pas man nutarė nebelaukt mano atostogų ir puolė masiškai nokti. Gal ir gerai, kad didžioji dauguma kieti, ramiai sulauks nors savaitgalių, kol galėsiu prie stiklainių pripult unsure.gif
Atsakyti
Mergytukai jūs rašot mano pomidorams tas anas,bet geriausia būtų iliustracija su foto
Norėjau šiandien purkšti savo pomedorus,bet susilaikysiu,lyja,drėgmės ir taip daug,neišdžiūs jie man po purškimo
Atsakyti
mano nuplikeliai:
[attachmentid=214890]
o kodel sitie trukineja g.gif ?
[attachmentid=214892]
o cia siaip grazus vaizdelis smile.gif
[attachmentid=214891]
Atsakyti
pernaimantaipvaisiaitrūkinėjobetšiemetkitosveislėstaikolkastonepastebėjau...

Regis Ex buvo minėjus kad prinokę pomidorai trūkinėti kai kurie gali po palaistymo... tai rekomendavo prinokusių nelaikyti

bet taviškiams iki prinokimo dar toloka... tai gal veislė kokia linkusi trūkinėti
Atsakyti
Laba 4u.gif Nu va daviau pomidorams magnio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2011 07 14, 08:45)
Mergaites, SOS , pomidoru lapai pilksvai juoduoja, Ir sparciu tempu. Pradziai bandziau visus nukarputi, bet kita diena pamaciau, kad pomidorai liks be lapu. Patys vaisiai normaliai, sveiki, bet nezinau ar ilgai  verysad.gif  Cia ka, jau viskas?  unsure.gif

jei juoduoja, gali būti ir maras.. Įtariu, kad ne chemijos neišsiversi.
Atsakyti
QUOTE(egute @ 2011 07 14, 10:26)
pernaimantaipvaisiaitrūkinėjobetšiemetkitosveislėstaikolkastonepastebėjau...

Regis Ex buvo minėjus kad prinokę pomidorai trūkinėti kai kurie gali po palaistymo... tai rekomendavo prinokusių nelaikyti

bet taviškiams iki prinokimo dar toloka... tai gal veislė kokia linkusi trūkinėti

tai jo tik vienos veisles trukineja, nezinau tik pavadinimo, nes ne vienu savo pomidoru veisles nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 07 14, 10:31)
Mergai, PADĖKIT help.gif  help.gif  help.gif  KAS ESAT PIRKĘ KĄ NORS PER E-BAY? Tikrai čia buvo tokių, prisimenu - pomidorų sėklas pirko  cool.gif
Diedas išdurnėjo, varžėsi varžėsi dėl kažkokio gelžgalio motociklui ir laimėjo  doh.gif .  Kaip reik apmokėt, supratimo neturi. Paliko man priėjimą prie banko sąskaitos ir įpareigojimą sumokėt ir pats išvažiavo.  Pakonsultuokit, kas turit patirties  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O kad nors kiek būtų į temą - pomidorai pas man nutarė nebelaukt mano atostogų ir puolė masiškai nokti. Gal ir gerai, kad didžioji dauguma kieti, ramiai sulauks nors savaitgalių, kol galėsiu prie stiklainių pripult  unsure.gif

Reikia turet Pay-pal saskaita atsidarius,kiek zinau.Tada per ja ir susimoki.O be saskaitos,tai maziau patikima.Jis atsius savo duomenis( banko saskaita) ir tu pervesi ten pinigelius.Pay-pal tuo gerai,jei negauni prekes,gali sustabdyti pinigelius mirksiukas.gif
Atsakyti