QUOTE(Alekto @ 2011 07 12, 17:17)
Nespėju
tiesiog pakeičiau požiūri į kai kuriuos dalykus ir tiek. Aplamai su dviem paprasčiau,nei su vienu
poziury ir as stengiuos keist,bet skorpionai daro savo
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2011 07 12, 18:44)
Sveikos
pas mane darze karas: dvi stovyklos- kurkliai ir kurmiai....... is shiltnamio tikri "kabantys sodai" liko- viskas apacioj tuneliais prarausta
bet pomidorai kol kas laikosi tai bandau ir as apsimetinet kad nesinervinu..... kloju zole, purshkiu pienu+jodu, raugiu dilgeles, tauke, kaupiu asiuklius.... zodziu apsimetu kad viskas gerai....
vat vat ir pas mane tas pats, siltnamyje pilna duobiu
o susilaikyti su nervais man sunku pastaruoju metu,todel uzeinu trumpam
kurmiu pilna, baisu, darze kurkliu tuneliu pilna.... vienu zodziu truksta zodziu...
katyte musu kurklius gaudydavo, bet deja ...
ikalbejot Lady dy - ryt nuo ryto imsiuos purskimo, nes siandien serbentu vakaras buvo
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2011 07 12, 16:44)
Liutuke, tu paskaityk senas temas pomidorų: gruodžio-vasario mėnesiais buvo pats sėklų įsigijimo įkarštis. Ir pirkom, ir mainėm, ir iš užsienių siuntėmės
Iškart bus tau aiškiau
Bet neskubėk: nespėsim dar senų suvalgyt, vėl pradėsim svaigt apie naujas veisles
radau jusu pasnekesius apie uzsakymus,jau niezti rankos uzsisakinet, o ir kainos neaisku kada mazesnes, dabar ar ziemos sezonu
o jau rankos pradeda nieztet
kaip Ex sake, reikes pagalvot apie veisliu konspekta, kas ir kokie geriau laikosi, konservuojasi ir pan...
Papildyta:
QUOTE(gigida @ 2011 07 12, 23:47)
Mes siandien pirma Oranze sunokusi suvalgem
Niam niam!
Jau kaip laaaaukiu kai prades daugiau nokti tie mano pomidorai, tai ne tas zodis
... Pagal dabartini vaizda, sekanti turetume valgyti ta "Negra-Rusa-Princa" ar koks jis ten bebutu
Agurku jau atsivalgem - norisi ivairoves.
Jums gerai, agurku atsivalget,o pas mus ju ne marios,palaisciau pauksciu "trasom"tai kaip ir nebematau nugeltusiu...