Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ex @ 2011 07 12, 07:26)
Aš ir Florenzia, Monroe, Buran'o vakar raudono prisiskyniau, nors jie tikrai iki kondicijos valgymui nepribrendę buvo, bet pripjausčiau su svogūnais, grietinės dar pamakalavau ir "suėjo" biggrin.gif  Bet užtai tokius išlaikyt nuskintus pora mėnesių, vienas juokas (turint nešildomą, bet neįšąlančią patalpą).

Tai ir pas mumis dar nėr tų pomidorų pernokusių kibirais schmoll.gif O su grietine visi super sueina, kad tik raudoni thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mes siandien pirma Oranze sunokusi suvalgem angel_not.gif Niam niam! essen.gif
Jau kaip laaaaukiu kai prades daugiau nokti tie mano pomidorai, tai ne tas zodis wub.gif ... Pagal dabartini vaizda, sekanti turetume valgyti ta "Negra-Rusa-Princa" ar koks jis ten bebutu laugh.gif
Agurku jau atsivalgem notworthy.gif - norisi ivairoves.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 07 12, 17:17)
Nespėju biggrin.gif tiesiog pakeičiau požiūri į kai kuriuos dalykus ir tiek. Aplamai su dviem paprasčiau,nei su vienu tongue.gif

poziury ir as stengiuos keist,bet skorpionai daro savo cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2011 07 12, 18:44)
Sveikos 4u.gif
pas mane darze karas: dvi stovyklos- kurkliai ir kurmiai....... is shiltnamio tikri "kabantys sodai" liko- viskas apacioj tuneliais prarausta unsure.gif  bet pomidorai kol kas laikosi tai bandau ir as apsimetinet kad nesinervinu..... kloju zole, purshkiu pienu+jodu, raugiu dilgeles, tauke, kaupiu asiuklius.... zodziu apsimetu kad viskas gerai....

vat vat ir pas mane tas pats, siltnamyje pilna duobiu doh.gif o susilaikyti su nervais man sunku pastaruoju metu,todel uzeinu trumpam lotuliukas.gif
kurmiu pilna, baisu, darze kurkliu tuneliu pilna.... vienu zodziu truksta zodziu...
katyte musu kurklius gaudydavo, bet deja ... verysad.gif
ikalbejot Lady dy - ryt nuo ryto imsiuos purskimo, nes siandien serbentu vakaras buvo rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2011 07 12, 16:44)
Liutuke, tu paskaityk senas temas pomidorų: gruodžio-vasario mėnesiais buvo pats sėklų įsigijimo įkarštis. Ir pirkom, ir mainėm, ir iš užsienių siuntėmės  mirksiukas.gif  Iškart bus tau aiškiau smile.gif
Bet neskubėk: nespėsim dar senų suvalgyt, vėl pradėsim svaigt apie naujas veisles  mirksiukas.gif

radau jusu pasnekesius apie uzsakymus,jau niezti rankos uzsisakinet, o ir kainos neaisku kada mazesnes, dabar ar ziemos sezonu g.gif
o jau rankos pradeda nieztet doh.gif
kaip Ex sake, reikes pagalvot apie veisliu konspekta, kas ir kokie geriau laikosi, konservuojasi ir pan... rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(gigida @ 2011 07 12, 23:47)
Mes siandien pirma Oranze sunokusi suvalgem  angel_not.gif  Niam niam!  essen.gif
Jau kaip laaaaukiu kai prades daugiau nokti tie mano pomidorai, tai ne tas zodis  wub.gif ... Pagal dabartini vaizda, sekanti turetume valgyti ta "Negra-Rusa-Princa" ar koks jis ten bebutu laugh.gif
Agurku jau atsivalgem  notworthy.gif - norisi ivairoves.

Jums gerai, agurku atsivalget,o pas mus ju ne marios,palaisciau pauksciu "trasom"tai kaip ir nebematau nugeltusiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutuke!: 12 liepos 2011 - 21:58
QUOTE(orcha @ 2011 07 12, 11:35)
Čia sraigių pasidarbuota.-

blink.gif sakai sraigių blink.gif kad aš jų savam darže nemačiau schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Palina:) @ 2011 07 12, 11:37)
Cezi tikrai nesijuokiu iš jūsų nelaimės  4u.gif  man vienais metais panašei buvo,pradėjo nokt pomidorai,o aš sūnui neleidau skint,po kurio laiko radau ant krūmo kabančius prakastus pomidorus,pasidarbavo mano kirminiukas,bet visgi nenuskynė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nepaisyk aš rimtai nepriimu biggrin.gif anokia čia bėda, 2 pomidorais mažiau, va jei nusiaubs viską tai tikrai bus katastrofa
Atsakyti
Labas rytas,
idedu savo neziniukus cool.gif
user posted image

user posted image

Siuos geltonus jau valgom, turbut jie neistemps iki kol atsiras kitu ir daryt graziai su zele rolleyes.gif
user posted image

Situos galejau i vazona sodint, bet... kaip dazniausiai pagalvoju jau po visko doh.gif
user posted image

Nu va pomidorcikai pamaitinti istrauka, dar kaimynes pomidoram daviau, nes pas ja ziuriu jau lapai rodo pirmas demes doh.gif iki mano siltnamio galetu ir nedaeit, nelaukiu schmoll.gif
Geros dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutuke!: 13 liepos 2011 - 07:10
QUOTE(Asese @ 2011 07 12, 18:12)
Casual, kurio skonis tau geresnis, ar Betalux, ar Sibirskij skorospelyj? Ieškau kokio super duper skanaus ankstyvo labai  ax.gif

betaliuksa surijo mano keturmetis- sake skonis geras biggrin.gif Skorospelyj dar nenuskyne, kol kas... taip, kad neragavau.... man pernai labai patiko Polfast (cia jau maciau skirtingas nuomones, bet man jie labnai buvo super, siemet-dar nenuraudo, bet jau irgi ant ribos)

QUOTE(saintlina @ 2011 07 12, 18:12)
1. Tai viskas tik i gera - kurmiai isgaudys kurklius, po to iseis pas kaimynus toliau kurkliu ieskot, bo jau bus priprate prie gero maisto.
2. Velgi viskas i gera - saknys gerai vedinasi, neuzmirksta, oro gausiai gauna.
3. Ir vel tik pliusai - maloni fizine veikla visa diena, pazindinimasis su vaistazolem ir ju gerosiom savybem.
4. Gal kurmiai nusinese?.. laksto dabar su paskutiniais kurkliais fotografuodamiesi  rolleyes.gif  O ir kam tau tas fotikas, vistiek internetas, sakei, ribotas, i SM nuotraukas problema ikraut  cool.gif  Gali kviest mus i svecius, gyvai apziuresim  biggrin.gif

nu taip, viskas nuo poziurio priklauso lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
i svecius kvieciu drinks_cheers.gif prashom uzsukti visas (pageidautina neshinas prinokusiu pomidoru krepsius mirksiukas.gif lotuliukas.gif )

del punkto nr 1. nesutinku schmoll.gif
kurmiai pas mane is sportininku-olimpieciu komandos: laksto dideliu greiciu bet labai prisiziuri mityba ir tokio brudo kaip kurkliai nevalgo schmoll.gif vakar kai kurkliai "nuravejo mano petrazoles" pasiutau pati ir su aliejum istraukiau 3 milzinus+pakasinejau ir radau du lizdus kruopeliniu kurkliuku doh.gif

liutuke, kas gi katytei nutiko?

Atsakyti
Vieno ten pomidoro lapai geltoni...ar čia medžiagų trūkumas ar ligos pradžia, ar normalu , kad jau stipriai derančiam pomidorui taip atsitinka...nete mačiau nuotraukų- nusėti krūmai obuoliais jau raudonais , o lapai irgi va tokie nelabai gražūs g.gif

ax.gif manau sėklų pirkimo nereiktų atidėti vasario mėnesiui...nes jau tada greitai ir sėti reiks...o kol susiorganizuos , kol atsiųs...kol info susirinksi apie turimas veisles...ne taip greitai viskas vyksta ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 13 liepos 2011 - 08:34
QUOTE(Casual @ 2011 07 13, 08:06)
kai kurkliai "nuravejo mano petrazoles" pasiutau pati ir su aliejum istraukiau 3 milzinus+pakasinejau ir radau du lizdus kruopeliniu kurkliuku doh.gif

ale drasi tu motera blink.gif blink.gif blink.gif As inete foto paziurejau ir man uzteko.. apie ieskojima ir kalba neina - bijociau ir i siltnami uzeit, jei itarciau tokius begyvenant fear.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 07 13, 09:38)
ale drasi tu motera  blink.gif  blink.gif  blink.gif  As inete foto paziurejau ir man uzteko.. apie ieskojima ir kalba neina - bijociau ir i siltnami uzeit, jei itarciau tokius begyvenant  fear.gif

o va kaip tik vakar pas save tokiu aptikau,zinok galvojau nugriusiu nuo slykstumo ir isgascio,iki siol nupurto..... as net nebuciau pagalvojus,kadpasmane ju yra,man ana diena kaimynka uzsimine,kad pas ja yra kurkliu,ir asnet nusterau,bet pozymiu tai nemaciau, nes stiebai tai visi kaip murai,ne vienas nepaliestas. Tik turejau toki negera jausma, kai pamatydavau israustas skylutes tai vienur tai kitur, bet visa kalte suversdavau vorams. Tai ana diena betresdama agurkus i tas skylutes pameciau granuliu, vis naiviai tikedamasi,kad cia tikrai nera kurkliu....ir vakar besluodama takiuka,vos nenugriuvau...... blink.gif guli sau vidury tako aukstelninkas doh.gif nu bjaurybe tai nesvietiska.....ir dabar bijau eiti i siltnami...rrr...net dabar nupurte
Papildyta:
tiesa,del pomidoru, pradejo labai svieseti lapai,bet ne senieji,o naujus kur leidzia,tokie sviesiai sviesiai zalsvi,arjiems ko truksta ar taip turi but? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 07 13, 09:11)
Vieno ten pomidoro lapai geltoni...ar čia medžiagų trūkumas ar ligos pradžia, ar normalu , kad jau stipriai derančiam pomidorui taip atsitinka...nete mačiau nuotraukų- nusėti krūmai obuoliais jau raudonais , o lapai irgi va tokie nelabai gražūs g.gif

Panašu į magnio trūkumą.

QUOTE(Zirzė @ 2011 07 13, 11:39)
Papildyta:
tiesa,del pomidoru, pradejo labai svieseti lapai,bet ne senieji,o naujus kur leidzia,tokie sviesiai sviesiai zalsvi,arjiems ko truksta ar taip turi but? g.gif

Dažniausiai salotinė viršutinių lapų spalva rodo, kad trūksta azoto arba geležies.
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2011 07 13, 11:47)
Dažniausiai salotinė viršutinių lapų spalva rodo, kad trūksta azoto arba geležies.

tai as prieskeleta dienu paliejau su meslu,kaip suprantu azoto ten yra,o gelezies g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 13, 11:49)
tai as prieskeleta dienu paliejau su meslu,kaip  suprantu azoto ten yra,o gelezies g.gif

Ir geležies, ir azoto yra dilgėlių rauge mirksiukas.gif. Galima netgi nupurkšti tirpaliuku, kad greičiau pasisavintų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnužė: 13 liepos 2011 - 10:53