Ai labai ir nepykstu,tik nusivyliau tikiuos skonis bus geras tų mano "russian prince"
Black Russian. Iš to pačio pokiuko visi. Trys skirtingi daigai. Tik jau atleiskit už foto kokybę,nes ne man visi apšvietimai,pritraukimai ir pan.
Eisiu ir as pafotkinti savo pomidorciku,kuriu net pavadinimu nezinau
vartau puslapiuka uzsakymu pomidoru,kur nuoroda idejo, bet nerandu juodu kad butu pasiuloj Sakykit o juodu seklu is kur gaunat?
Ir is vis kada kas uzsisakineja seklu?
P.s. skaiciau siandien, kad eziai kurkius eda.Vadinas reikia pradeti auginti eziukus. Buvo pas mus atklydes 1 o mes jy isnesem uz tvoros kad buciau zinojus....
Papildyta:
Aisku cia ne i tema, bet kaip tu speji visur su mazais vaikais ir dar su pilvuku "ant nosies"?
Gerbiu
vartau puslapiuka uzsakymu pomidoru,kur nuoroda idejo, bet nerandu juodu kad butu pasiuloj Sakykit o juodu seklu is kur gaunat?
Ir is vis kada kas uzsisakineja seklu?
P.s. skaiciau siandien, kad eziai kurkius eda.Vadinas reikia pradeti auginti eziukus. Buvo pas mus atklydes 1 o mes jy isnesem uz tvoros kad buciau zinojus....
Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2011 07 12, 15:58)
Black Russian. Iš to pačio pokiuko visi. Trys skirtingi daigai. Tik jau atleiskit už foto kokybę,nes ne man visi apšvietimai,pritraukimai ir pan.
Aisku cia ne i tema, bet kaip tu speji visur su mazais vaikais ir dar su pilvuku "ant nosies"?
Gerbiu
Liutuke, tu paskaityk senas temas pomidorų: gruodžio-vasario mėnesiais buvo pats sėklų įsigijimo įkarštis. Ir pirkom, ir mainėm, ir iš užsienių siuntėmės Iškart bus tau aiškiau
Bet neskubėk: nespėsim dar senų suvalgyt, vėl pradėsim svaigt apie naujas veisles
Bet neskubėk: nespėsim dar senų suvalgyt, vėl pradėsim svaigt apie naujas veisles
QUOTE(Asese @ 2011 07 12, 16:44)
Liutuke, tu paskaityk senas temas pomidorų: gruodžio-vasario mėnesiais buvo pats sėklų įsigijimo įkarštis. Ir pirkom, ir mainėm, ir iš užsienių siuntėmės Iškart bus tau aiškiau
lekiu ieskot,kol mano asiukliu ir baziliko mixas vesta
Siandien pas mus nelabai sauleta, taigal nieko jei as vakare nupurksiu pomidorcikus ?
Maniskiai duo jau lauke noksta
QUOTE(Liutuke! @ 2011 07 12, 15:39)
Gerbiu
Gerbiu
Nespėju tiesiog pakeičiau požiūri į kai kuriuos dalykus ir tiek. Aplamai su dviem paprasčiau,nei su vienu
QUOTE(Liutuke! @ 2011 07 12, 15:47)
lekiu ieskot,kol mano asiukliu ir baziliko mixas vesta
Siandien pas mus nelabai sauleta, taigal nieko jei as vakare nupurksiu pomidorcikus ?
Geriau ryte ankstėliau purkšk,ant nakties negerai,nespės nudžiūti
Sveikos
su tokiais jusu tempais-as turbut tik per kaledas prisivysiu skaityti
tany, labai grazi pomidoru foto, kur su mezgineliais parishti (praeitoj temoj, nes iki "cia" dar nepriskaiciau )
pas mane darze karas: dvi stovyklos- kurkliai ir kurmiai....... is shiltnamio tikri "kabantys sodai" liko- viskas apacioj tuneliais prarausta bet pomidorai kol kas laikosi tai bandau ir as apsimetinet kad nesinervinu..... kloju zole, purshkiu pienu+jodu, raugiu dilgeles, tauke, kaupiu asiuklius.... zodziu apsimetu kad viskas gerai....
siandien nurashkem pirmaji sunokusi pomidora (salyginai sunokusi) - Betaliux. bet jau tuoj bus dar du Sibirskij skorospelyj.
tik foto ner.... gal kas matet mano aparata? ar siaip turit minciu kur dazniausiai fotoaparatai yra linke slapstytis???
jusu visu foto paziurejus.. .... zodziu neber ka pasakyt..... uzburtiat jus gal juos kazkaip (pvz : "abra-pomidor-kadabra") kad tokiu groziu priauginat??
su tokiais jusu tempais-as turbut tik per kaledas prisivysiu skaityti
tany, labai grazi pomidoru foto, kur su mezgineliais parishti (praeitoj temoj, nes iki "cia" dar nepriskaiciau )
pas mane darze karas: dvi stovyklos- kurkliai ir kurmiai....... is shiltnamio tikri "kabantys sodai" liko- viskas apacioj tuneliais prarausta bet pomidorai kol kas laikosi tai bandau ir as apsimetinet kad nesinervinu..... kloju zole, purshkiu pienu+jodu, raugiu dilgeles, tauke, kaupiu asiuklius.... zodziu apsimetu kad viskas gerai....
siandien nurashkem pirmaji sunokusi pomidora (salyginai sunokusi) - Betaliux. bet jau tuoj bus dar du Sibirskij skorospelyj.
tik foto ner.... gal kas matet mano aparata? ar siaip turit minciu kur dazniausiai fotoaparatai yra linke slapstytis???
jusu visu foto paziurejus.. .... zodziu neber ka pasakyt..... uzburtiat jus gal juos kazkaip (pvz : "abra-pomidor-kadabra") kad tokiu groziu priauginat??
Casual, kurio skonis tau geresnis, ar Betalux, ar Sibirskij skorospelyj? Ieškau kokio super duper skanaus ankstyvo labai
QUOTE(Casual @ 2011 07 12, 16:44)
1. pas mane darze karas: dvi stovyklos- kurkliai ir kurmiai.......
2. is shiltnamio tikri "kabantys sodai" liko- viskas apacioj tuneliais prarausta
3.kloju zole, purshkiu pienu+jodu, raugiu dilgeles, tauke, kaupiu asiuklius....
4. ar siaip turit minciu kur dazniausiai fotoaparatai yra linke slapstytis???
2. is shiltnamio tikri "kabantys sodai" liko- viskas apacioj tuneliais prarausta
3.kloju zole, purshkiu pienu+jodu, raugiu dilgeles, tauke, kaupiu asiuklius....
4. ar siaip turit minciu kur dazniausiai fotoaparatai yra linke slapstytis???
1. Tai viskas tik i gera - kurmiai isgaudys kurklius, po to iseis pas kaimynus toliau kurkliu ieskot, bo jau bus priprate prie gero maisto.
2. Velgi viskas i gera - saknys gerai vedinasi, neuzmirksta, oro gausiai gauna.
3. Ir vel tik pliusai - maloni fizine veikla visa diena, pazindinimasis su vaistazolem ir ju gerosiom savybem.
4. Gal kurmiai nusinese?.. laksto dabar su paskutiniais kurkliais fotografuodamiesi O ir kam tau tas fotikas, vistiek internetas, sakei, ribotas, i SM nuotraukas problema ikraut Gali kviest mus i svecius, gyvai apziuresim
Sveikutes, siandien lauke nuskynem 18 prinokusiu pomidoru, jau prasidejo masinis nokimas , bet siemet pas mane kazkaip keistai juokinga, agurkai lauke neauga, tiksliau labai grazus patys agurkai ir agurkeliu maziuku kalnai bet jie niekaip neauga o pomidorus laukinius nuo liepos 1 d. skinam ir valgom , vat kaip buna