Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(aaagnex @ 2011 07 18, 09:12)
Ateinu ir čia pasigirt cool.gif

šauniai žiūrisi, o spalva kokia wub.gif

QUOTE(bastinga @ 2011 07 18, 15:34)
Nauja nerta suknelė, tik kiek didoka mano manekenei smile.gif

labai daili bigsmile.gif
Atsakyti
Atbėgu pasirodyti ir as ... rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
rosssi labai graži skrybėlaitė, super 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosssi @ 2011 07 20, 10:38)
na labai grazu smile.gif toki klausimuka dar turiu ,su kuom pavyksta taip gerai iskrakmolinti,bryliukas  thumbup.gif  thumbup.gif kaip laikosi.

Atsakyti
QUOTE(linnucce @ 2011 07 20, 11:53)

Aciu uz nuomones jums mergaitės...

Nezinau, kaip daro profesionalės..
Parodau - kaip skrybelaitei formą formuoju aš.
Išsiverdu iš bulvių krakmolo kisielių ,santykiu 2 šaukštai litrui vandens.
Gaunasi tirštas ..
Merkiu šlapintą kepuraitę į tą kisielių.Gerai išmirkius - nugrežiu ir dedu ant formos,kurią lengvai pasidariau.

user posted image

Prieš baigiant džiūti, dar drėgnus bryliukus išlyginu su lygintuvu.Būtinai iš blogosios pusės... Gaunasi skrybelaitė..
Atsakyti
rosssi, kokia daili Jusu skrybelaite wub.gif Ir taip gudriai isitaiset "formavim" irengini thumbup.gif Reikia issisaugoti gera ideja, nes apie nerta skrybelaite ir as svajoju ax.gif
Atsakyti
aciu labai uz pasidalinta patirti,o dziovykles aparatas thumbup.gif ,butinai reikes pasidaryti.vis vargstu su mergytes skrybeliuku o ir purskiamu standikliu uplono nusivyliau.na ir gabios tos lietuvaites,atranda iseiti bet kurioje situacijoje. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linnucce @ 2011 07 20, 14:00)
aciu labai uz pasidalinta patirti,o dziovykles aparatas thumbup.gif ,butinai reikes pasidaryti.vis vargstu su mergytes skrybeliuku o ir purskiamu standikliu uplono nusivyliau.na ir gabios tos lietuvaites,atranda iseiti bet kurioje situacijoje. biggrin.gif

tai kad nėr uz ką... wub.gif

Smagu,kai šiame forume yra daug patarimų ir galima rasti gražių ir reikalingų idėjų...
Atsakyti
Paskutiniai mano darbeliai - Jūra smile.gif

user posted image

4u.gif

Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2011 07 20, 14:58)
Paskutiniai mano darbeliai - Jūra smile.gif

grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2011 07 20, 14:58)

Kaip grazu. O cia suknute, ar kostiumelis? O jau nuotraukos kaip graziai padarytos, kaip is zurnalo kokio thumbup.gif
Atsakyti
Pasigirsiu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti