Juodas šalis - skraistė...
QUOTE(sauadsa @ 2011 09 02, 09:14)
Ir kaip tie siūliukai? "Smagūs" megzti?
kaip ir merino de luxe, tik sie storesni. akutes gula lygiai
QUOTE(Romap @ 2011 09 02, 10:47)
Juodas šalis - skraistė...
Gal galetumete parodyti istiesta-kokia forma? Aciu
QUOTE(Viksė @ 2011 09 02, 11:28)
Gal galetumete parodyti istiesta-kokia forma? Aciu
Viso ištiesto foto neturiu.. va čia perlenktas.... na čia toks siaurėjančiais galais
QUOTE(Terra's galerija @ 2011 09 02, 13:57)
grazu...ant zmogaus butu idomu pamatyt
Mano pirmas darbelis
Nanita...
Labai daili suknutė.Turėtų tapti mėgiamas rūbas...
Labai daili suknutė.Turėtų tapti mėgiamas rūbas...
Dekuj,rosssi
Siaip cia megztukas-tunika. O,kad megiamas tai tikrai Tik nusiemu kai skalbti reikia Labai siltas,atvesus orams tai kaip tik
Siaip cia megztukas-tunika. O,kad megiamas tai tikrai Tik nusiemu kai skalbti reikia Labai siltas,atvesus orams tai kaip tik
QUOTE(Ligvita @ 2011 09 01, 15:47)
O aš imsiu ir prisikabinsiu
Ar čia foto išdaigos, ar kaip, bet atrodo, kad šis suknutės modelis trumpina figurytę ir lyg kojų ilgio trūksta iki proporcingos figurytės Kai žiūri foto - graži mergytė, graži suknytė ... o kur kojos
Aš čia ne piktai, nepagalvokit ko. Tik kitam kartui pamąstymui - gal kitu kampu fotografuoti, o gal drabužėlio priekaklio dalį kitaip formuoti...
Na, man norisi kažkaip tiesiog imt ir kilstelt visą tą drabužiuką. Lyg pasmukęs atrodo
Januse, nerealiai gražios kepurės
QUOTE(Terra's galerija @ 2011 09 02, 12:57)
tokiai gražiai bliuskutei netinka ant tokios pakabos kabėt , raštelis labai gražus ir spalvyte
QUOTE(Nanita @ 2011 09 02, 14:02)
kad man pirmi darbai tokie gražus gautusi
QUOTE(pašnekutė @ 2011 09 02, 15:04)
O aš imsiu ir prisikabinsiu
Ar čia foto išdaigos, ar kaip, bet atrodo, kad šis suknutės modelis trumpina figurytę ir lyg kojų ilgio trūksta iki proporcingos figurytės Kai žiūri foto - graži mergytė, graži suknytė ... o kur kojos
Aš čia ne piktai, nepagalvokit ko. Tik kitam kartui pamąstymui - gal kitu kampu fotografuoti, o gal drabužėlio priekaklio dalį kitaip formuoti...
Na, man norisi kažkaip tiesiog imt ir kilstelt visą tą drabužiuką. Lyg pasmukęs atrodo
man atrodo cia reiktu virsutine dali trumpint, tada daug geriau atrodytu