mazge1979, sauadsa, dekui, merginos
Agnesyte, na, ugio pas mane irgi vos 160, tai ne visi modeliai tinka.... O vat tokia skraiste labai graziai nestukei turetu atrodyti, bent man taip atrodo
QUOTE(mazge1979 @ 2011 08 23, 18:18)
Mazge-labai stilinga suknutė ...jau gyriau,bet pagirsiu ir dar kartą-man labai patinka toks "neperkrautas" stilius
dėkui, lutute, mamytė norėjo kad kuo mažiau tokias kas turėtų, nes kai krikštija bažnytėlėj ne po 1 vaiką vienu metu tai sako po to iš kokių 6 bent 2 vienodos
Ilamka, kaip grazu ant modeliuko isvis turetu atrodyt
QUOTE(enigma3 @ 2011 08 24, 16:49)
Ilamka, kaip grazu ant modeliuko isvis turetu atrodyt
aciu enigma3, tikiuosi sulaukti nuotraukeles is modelio ,butu idomu
QUOTE(ilamka @ 2011 08 24, 16:35)
kaip lygiai viskas, atrodo, kad su mašina megzta.
ilamka - grozis
na ir as dar karteli pasigirsiu
mano vaika vakar 5 zurnalistai fotografavo kamuoliu putimo akcijoje
na ir as dar karteli pasigirsiu
mano vaika vakar 5 zurnalistai fotografavo kamuoliu putimo akcijoje
QUOTE(villyte @ 2011 08 23, 20:41)
Dekui, merginos, pirma kart bandziau toki dalykiuka nunerti, seniai norejau pabandyti....
tai jis tinka ir ne tokiai figurai, manekene tai mano dukra bet jis visai nieko ir ant manes atrodo, dukra XS, S dydi nesioja, o as M
tai jis tinka ir ne tokiai figurai, manekene tai mano dukra bet jis visai nieko ir ant manes atrodo, dukra XS, S dydi nesioja, o as M
na M dydis irgi mažas tagi Tamsta irgi manekenė
QUOTE(mazge1979 @ 2011 08 23, 20:48)
lacosta, rasa32, Pinta, dėkui, suknutę mezgiau/nėriau pirmą kartą, visada tik kokius kitokius darbelius.
man suknutė išties labai graži, ir visai nepanašu į pirmąją suknelę ( tik gaila, ka neturiu kam tokių grožybių gamint...)
QUOTE(lacosta @ 2011 08 24, 19:21)
man suknutė išties labai graži, ir visai nepanašu į pirmąją suknelę ( tik gaila, ka neturiu kam tokių grožybių gamint...)
ačiū, savo aš ir neturiu, tik dukterėčią
ilamka, nu labai grazu Ir kaip Jus tokius ,atrodo,paprastus,bet labai grazius modelius sugalvojat
QUOTE(ilamka @ 2011 08 24, 16:35)
Nu mamytes saunumelis kaip viskas grazu,plusat dirbat,smagu ziureti,tiek grozybiu
Gyriuosi ir as
Gyriuosi ir as
Yra kuo . Labai gražu