Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

mazge1979, sauadsa, dekui, merginos smile.gif
Agnesyte, na, ugio pas mane irgi vos 160, tai ne visi modeliai tinka.... O vat tokia skraiste labai graziai nestukei turetu atrodyti, bent man taip atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 08 23, 18:18)
gavau nuotraukytes ir ant modeliuko
user posted image

Mazge-labai stilinga suknutė thumbup.gif ...jau gyriau,bet pagirsiu ir dar kartą-man labai patinka toks "neperkrautas" stilius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 24 rugpjūčio 2011 - 13:32
dėkui, lutute, mamytė norėjo kad kuo mažiau tokias kas turėtų, nes kai krikštija bažnytėlėj ne po 1 vaiką vienu metu tai sako po to iš kokių 6 bent 2 vienodos biggrin.gif
Atsakyti
Nu mamytes saunumelis kaip viskas grazu,plusat dirbat,smagu ziureti,tiek grozybiu 4u.gif

Gyriuosi ir as

user posted image
Atsakyti
Ilamka, kaip grazu wub.gif ant modeliuko isvis turetu thumbup.gif atrodyt
Atsakyti
QUOTE(enigma3 @ 2011 08 24, 16:49)
Ilamka, kaip grazu wub.gif ant modeliuko isvis turetu  thumbup.gif atrodyt

aciu enigma3, tikiuosi sulaukti nuotraukeles is modelio ,butu idomu smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilamka @ 2011 08 24, 16:35)

Gyriuosi ir as

wub.gif
kaip lygiai viskas, atrodo, kad su mašina megzta.
Atsakyti
ilamka - grozis wub.gif wub.gif wub.gif

na ir as dar karteli pasigirsiu blush2.gif
user posted image

mano vaika vakar 5 zurnalistai fotografavo kamuoliu putimo akcijoje lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 24 rugpjūčio 2011 - 16:58
QUOTE(villyte @ 2011 08 23, 20:41)
Dekui, merginos, pirma kart bandziau toki dalykiuka nunerti, seniai norejau pabandyti....
tai jis tinka ir ne tokiai figurai, manekene tai mano dukra bet jis visai nieko ir ant manes atrodo, dukra XS, S dydi nesioja, o as M  ax.gif

na M dydis irgi mažas mirksiukas.gif tagi Tamsta irgi manekenė smile.gif

QUOTE(mazge1979 @ 2011 08 23, 20:48)
lacosta, rasa32, Pinta, dėkui, suknutę mezgiau/nėriau pirmą kartą, visada tik kokius kitokius darbelius.

man suknutė išties labai graži, ir visai nepanašu į pirmąją suknelę biggrin.gif ( tik gaila, ka neturiu kam tokių grožybių gamint...)
Atsakyti
QUOTE(lacosta @ 2011 08 24, 19:21)
man suknutė išties labai graži, ir visai nepanašu į pirmąją suknelę  biggrin.gif  ( tik gaila, ka neturiu kam tokių grožybių  gamint...)

ačiū, savo aš ir neturiu, tik dukterėčią biggrin.gif
Atsakyti
ilamka, nu labai grazu wub.gif wub.gif Ir kaip Jus tokius ,atrodo,paprastus,bet labai grazius modelius sugalvojat g.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ilamka @ 2011 08 24, 16:35)
Nu mamytes saunumelis kaip viskas grazu,plusat dirbat,smagu ziureti,tiek grozybiu  4u.gif

Gyriuosi ir as

Yra kuo smile.gif . Labai gražu wub.gif
Atsakyti