Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Enigma, graži suknutė ir super nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
naujiena is bambuko siulu

user posted image

is arciau

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 23 rugpjūčio 2011 - 18:22
Villyte, labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 08 23, 17:18)
gavau nuotraukytes ir ant modeliuko
user posted image

user posted image

user posted image

super 4u.gif
Atsakyti
mazge1979 ,labai grazu wub.gif wub.gif

villyte, ,labai grazu ir stilinga thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Enigma3, labai graži suknutė ir nuotrauka thumbup.gif

Mazge1979, labai gražiai mergytę papuošei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2011 08 23, 20:21)

man kaip gražu wub.gif turėčiau tokią figūra, tikrai norėčiau tokios sau ax.gif
Atsakyti
Dekui, merginos, pirma kart bandziau toki dalykiuka nunerti, seniai norejau pabandyti....

QUOTE(Agnesyte @ 2011 08 23, 21:26)
man kaip gražu wub.gif turėčiau tokią figūra, tikrai norėčiau tokios sau  ax.gif

tai jis tinka ir ne tokiai figurai, manekene tai mano dukra bet jis visai nieko ir ant manes atrodo, dukra XS, S dydi nesioja, o as M ax.gif
Atsakyti
lacosta, rasa32, Pinta, dėkui, suknutę mezgiau/nėriau pirmą kartą, visada tik kokius kitokius darbelius.
Villyte, graži naujienėlė, sužavėjo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2011 08 23, 19:21)

Nu koks stilingas/jaunatviškas/originalus daikčiukas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2011 08 23, 22:41)
Dekui, merginos, pirma kart bandziau toki dalykiuka nunerti, seniai norejau pabandyti....
tai jis tinka ir ne tokiai figurai, manekene tai mano dukra bet jis visai nieko ir ant manes atrodo, dukra XS, S dydi nesioja, o as M  ax.gif

tai jūs abi su dukra kūdos irnesakyk.gif mano visas L arba kitaip 40-42, be to pečiai labai platūs ir visa kita hihihi.gif , o ūgio nerasta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 08 24, 08:40)
tai jūs abi su dukra kūdos  irnesakyk.gif mano visas L arba kitaip 40-42, be to pečiai labai platūs ir visa kita  hihihi.gif , o ūgio nerasta  ax.gif

Ir as pavydziu kudom (aisku ne piktai), bet jus irgi nestambi as 42-44 kartais 46 dydi nesioju, nes po nestumo liko didelis pilvas ir niekaip nesugebu jo numesti. Atleikit jei ne vietoj trigrasi savo ikisau, bet jum kai platus peciai labai tinka toki modeliai man tai labai grazu http://i032.radikal....9ff1e5d9dc5.jpg ir http://s004.radikal....004622e9d3a.jpg tik kad man netinka nes mano platus klubai ir siauri peciai bet nerealiai grazus modeliukai, palaidines rasteli panasu turiu jei domins galesiu imesti
Atsakyti