Enigma, graži suknutė ir super nuotrauka
naujiena is bambuko siulu
is arciau
is arciau
Villyte, labai grazu
mazge1979 ,labai grazu
villyte, ,labai grazu ir stilinga
villyte, ,labai grazu ir stilinga
Enigma3, labai graži suknutė ir nuotrauka
Mazge1979, labai gražiai mergytę papuošei
Mazge1979, labai gražiai mergytę papuošei
QUOTE(villyte @ 2011 08 23, 20:21)
man kaip gražu turėčiau tokią figūra, tikrai norėčiau tokios sau
Dekui, merginos, pirma kart bandziau toki dalykiuka nunerti, seniai norejau pabandyti....
tai jis tinka ir ne tokiai figurai, manekene tai mano dukra bet jis visai nieko ir ant manes atrodo, dukra XS, S dydi nesioja, o as M
QUOTE(Agnesyte @ 2011 08 23, 21:26)
man kaip gražu turėčiau tokią figūra, tikrai norėčiau tokios sau
tai jis tinka ir ne tokiai figurai, manekene tai mano dukra bet jis visai nieko ir ant manes atrodo, dukra XS, S dydi nesioja, o as M
lacosta, rasa32, Pinta, dėkui, suknutę mezgiau/nėriau pirmą kartą, visada tik kokius kitokius darbelius.
Villyte, graži naujienėlė, sužavėjo
Villyte, graži naujienėlė, sužavėjo
QUOTE(villyte @ 2011 08 23, 19:21)
Nu koks stilingas/jaunatviškas/originalus daikčiukas
QUOTE(villyte @ 2011 08 23, 22:41)
Dekui, merginos, pirma kart bandziau toki dalykiuka nunerti, seniai norejau pabandyti....
tai jūs abi su dukra kūdos mano visas L arba kitaip 40-42, be to pečiai labai platūs ir visa kita , o ūgio nerasta
QUOTE(Agnesyte @ 2011 08 24, 08:40)
tai jūs abi su dukra kūdos mano visas L arba kitaip 40-42, be to pečiai labai platūs ir visa kita , o ūgio nerasta
Ir as pavydziu kudom (aisku ne piktai), bet jus irgi nestambi as 42-44 kartais 46 dydi nesioju, nes po nestumo liko didelis pilvas ir niekaip nesugebu jo numesti. Atleikit jei ne vietoj trigrasi savo ikisau, bet jum kai platus peciai labai tinka toki modeliai man tai labai grazu http://i032.radikal....9ff1e5d9dc5.jpg ir http://s004.radikal....004622e9d3a.jpg tik kad man netinka nes mano platus klubai ir siauri peciai bet nerealiai grazus modeliukai, palaidines rasteli panasu turiu jei domins galesiu imesti