ačiū
QUOTE(sauadsa @ 2011 08 01, 16:31)
Giriuosi, mamytei leidus . Anksčiau rodyta suknelė - jau pas šeimininkę Norvegijoje
P.S. šalikėlis irgi mano rankų darbo
kaip gražu ir spalvos super
andrejyte, wavin ir Carolina212, gražūs darbai
QUOTE(sauadsa @ 2011 08 01, 14:31)
Giriuosi, mamytei leidus . Anksčiau rodyta suknelė - jau pas šeimininkę Norvegijoje
gražu
QUOTE(chimera @ 2011 08 01, 15:04)
P.S. Kodėl SM nėra mygtuko "patinka" būtų viskas papraščiau
gerai, kad nėra nes ranka rašyti žmonės jau nebemoka, tuoj ir kompu nebemokės, tik like'ins ir don't like'ins
QUOTE(andrejyte @ 2011 08 02, 09:26)
labai nuostabios tos servetėlinės suknutės... daug metų užsiimu rankdarbiais, bet vis neprisiruošiu išmokti jas megzti... reiks bandyti savo panelei rugsėjo 1 nurakti... tikiuos pavyks...
o čia rodau prieš kelis metus gamintą krikšto suknutę
o čia rodau prieš kelis metus gamintą krikšto suknutę
aha aš irgi kažkaip vis neprisiruošių tų servetėlinių "įvaldyti"
labai daili ir originali suknutė
QUOTE(lacosta @ 2011 08 02, 14:00)
gerai, kad nėra nes ranka rašyti žmonės jau nebemoka, tuoj ir kompu nebemokės, tik like'ins ir don't like'ins
Nu žmonės dar moka, vaikai nebemoka Aš darbe prisirašau dar ir ranka, O čia kiekvienai fotkei rašyt tą patį kaip "Gražu", " labai Gražu" ir pan. tingisi
Sorry už ne į temą
suknytė 5 metukų mergytei
barboryte1971 ačiū už įvertinima čia nesimetriška skara tai daugiau variantų užsideti.Villyte ačiū bet kur jau man lygintis su jūsų darbais visi nuostabūs,vasara labai retai bunu namuose tai viskas prabėgom.Ačiū visoms auksarankems ,sekmės ir geros vasaros pabaigos.
QUOTE(vlasta2 @ 2011 08 04, 21:30)
barboryte1971 ačiū už įvertinima čia nesimetriška skara tai daugiau variantų užsideti.Villyte ačiū bet kur jau man lygintis su jūsų darbais visi nuostabūs,vasara labai retai bunu namuose tai viskas prabėgom.Ačiū visoms auksarankems ,sekmės ir geros vasaros pabaigos.
Dekui
O cia dar viena naujiena - ruosiames mokyklai. Kasmyrinis megztukas pirmokei mergytei (tik manekene ne ta - tai mano sunus bande mergaite imituoti )
is arciau. Spalvos tikros stai cia
O rastas geriau matosi stai cia