*coliukeee*, ju suknelės tai nepakartojamos čia mamos ir dukrytės galėtų būti... nuostabu...
Januse, linaule, Vikse, Lusasita, ir visos, kurių nepaminėjau... jūsų visų darbeliai nepakartojami, žaviuosi tokiomis suknytėmis ir palaidinėmis ir nertais darbeliais, manau jūs turite nepakartojamą talentą
QUOTE(Viksė @ 2011 07 22, 17:27)
giriuosi ir cia
Labai gražu
sveikos,auksarankes,pas jus cia as naujoke,atejau pasigrozeti Jusu visu darbais,ir likau be amo!kiek jus cia grozybiu pagaminat SAUNUOLES!
Kaip graziai merginos plusa
Vikse, as i toki irgi seile varvinau... is kokiu siulu nerei ir kiek sunaudojai?
Na ir giriuosi savo pirmaja nunerta suknele drauges dukreles pirmajam gimtadieniui
P.s. Atsiprasau uz offtopica, bet merginos kuriuos neria pardavimui, gal galetumet brukstelti i az kiek tokia gali kainuoti... is anksto labai dekoju
Vikse, as i toki irgi seile varvinau... is kokiu siulu nerei ir kiek sunaudojai?
Na ir giriuosi savo pirmaja nunerta suknele drauges dukreles pirmajam gimtadieniui
P.s. Atsiprasau uz offtopica, bet merginos kuriuos neria pardavimui, gal galetumet brukstelti i az kiek tokia gali kainuoti... is anksto labai dekoju
QUOTE(Sissta @ 2011 07 24, 14:09)
koks grožis
*coliukeee* , Viksė, Sissta labai dailūs darbai
Čia mano ką tik nuo virbalų
Net nespejau visu groziu suziureti, kiek prinerta, primegzta grozybiu. Salikelis idomus reikaliukas, labai originaliai atrodo, o suknutes fantastiskos
O as va turejau tokia bliuzele, kurios nenesiojau, nes kazkaip virsutine dalis man nepatiko, tad pasikoregavau taip (apsineriau visa virsu), manau, kad dabar gal ir nesiosiu
O as va turejau tokia bliuzele, kurios nenesiojau, nes kazkaip virsutine dalis man nepatiko, tad pasikoregavau taip (apsineriau visa virsu), manau, kad dabar gal ir nesiosiu
QUOTE(villyte @ 2011 07 24, 19:25)
Super ideja
Nuostabūs visi darbeliai
QUOTE(AušraTa @ 2011 07 24, 18:55)
QUOTE(villyte @ 2011 07 24, 19:25)
QUOTE(*coliukeee* @ 2011 07 24, 20:12)
šaunuolės merginos
*coliukeee*,Jūs turbūt šešias rankas turit, suknelės viena po kitos . Labai graži ir paskutinioji
Sissta, graži suknelytė . Čia kiek matau iš storesnių siūliukų nėrėt?
Sissta, graži suknelytė . Čia kiek matau iš storesnių siūliukų nėrėt?