Pradedu nauja tema
Penktadieni pamaciau ideja, kuri labai patiko, tai teko paaukoti tinginio diena ir pasidarbuoti
Penktadieni pamaciau ideja, kuri labai patiko, tai teko paaukoti tinginio diena ir pasidarbuoti
QUOTE(Ligvita @ 2011 07 10, 21:15)
Pradedu nauja tema
Labai gražu
Lingvita, grazu o kaip junget gelytes
Jei teisingai supratau klausima, jungiau nerdama paskutine eile. Visada taip darau
QUOTE(Ligvita @ 2011 07 10, 22:15)
Pradedu nauja tema
Ar gerai neprimatau, ar čia stulpeliai kažkaip kitaip gula, gal galit parašyt kaip tai padaryti?
QUOTE(Ligvita @ 2011 07 10, 21:39)
Jei teisingai supratau klausima, jungiau nerdama paskutine eile. Visada taip darau
nu vistiek man nedaeina kaip tai padaroma
QUOTE(Ligvita @ 2011 07 10, 21:15)
Pradedu nauja tema
kaip gražu
QUOTE(dailele @ 2011 07 11, 10:05)
Ar gerai neprimatau, ar čia stulpeliai kažkaip kitaip gula, gal galit parašyt kaip tai padaryti?
Cia paprastas stulpelis su uzmetimu
QUOTE(ingauk @ 2011 07 11, 10:09)
nelabai zinau kaip galeciau jums paaiskinti
QUOTE(aggree @ 2011 07 11, 10:21)
kaip gražu
Aciu
QUOTE(ingauk @ 2011 07 11, 11:09)
Šis modeliukas ir man patiko, pasilikau sau idėją
Ligvita labai aiškiai pasakė, o jei jau nesuprantamai tai pabandysiu aš
Nuneriate gėlytę vieną, pradedate nerti kitą ir kai jau baiginėjate antrą, neriant paskutinėje eilutėje prikabinate prie nunertos gėlytės.
QUOTE(Agnesyte @ 2011 07 11, 12:17)
Šis modeliukas ir man patiko, pasilikau sau idėją
Nuneriate gėlytę vieną, pradedate nerti kitą ir kai jau baiginėjate antrą, neriant paskutinėje eilutėje prikabinate prie nunertos gėlytės.
tai bet vistie pirmos gelytes siulas tai lieka nukirptas antra neri juk vel is viduriuko ir kaip baigi suprantu kad prikabini bet kas karta gelyte vis is naujo pradedi ar ne taip suprantu
Sveikos mezgėjėlės ir nėrėjėlės...
Pavarčius puslapius su jūsų gaminiais - ūpas kyla ... nerti...
Šaunuolės...
Pavarčius puslapius su jūsų gaminiais - ūpas kyla ... nerti...
Šaunuolės...