Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ir nuogumas

visai nesigedija, ir tai naturalu 4u.gif
Atsakyti
6-metis pries koki pora menesiu pradejo dangstyti savo "pimpaliuka', brolis aisku seka pavyzdziu smile.gif
Atsakyti
AS PRIES SVAO SUNU TAIP PAT RENGDAMASI NESISLAPSTAU, TAI JIS JAU NEBEKREIPIA DEMESIO ...PRIIMA TAI KAIP SAVAIME SUPRANTAMA DALYKA....PER TELEVIZORIU DAR NE TOKIU NESAMONIU PRISIZIURI, NEREIKIA MANU VAIKU SAUGOTI NUO TO KAS NORMALU.
Atsakyti
as irgi neleisciau nuogu mergaiciu zaisti,ir jeigu butu salia koks berniukas,ir mama ji nurengtu nuoga,pasakyciau kad "gal uzdek trusikelius"nu negrazu.....,kodel mes patys nevaikstom nuogi pleze(kalbu ne apie nuogaliu pleza) o bendra,nes -negrazu!
Atsakyti
Mano suneliui 3 metukai, brolio suneliui - 2,5, o sesers mergaitems - 4 ir 6 metai ir kai vasara visi kartu vaziuojam maudytis, brolis savo maziui leidzia lakstyti nuogam, bet mes su sese vaikams leidziam maudytis tik su maudymukais, mano sunelis irgi tam turi neperslampama kostiumeli, tad nuogam maugytis neleidziu schmoll.gif nors buna, kad kai perrenginejam, mato ir kiti mazieji ax.gif
Atsakyti
nuo pat pradziu seimoj nuogumas yra niekaip neakcentuojamas, jo nesigedijama. I nudistu pliaza ir tik ten visada vaziuojam thumbup.gif dukra gyvenime nera nustebus pamacius nuoga zmogu ar tai pirty, ar prie juros.
Atsakyti
Nuogas žmogus yra normalu ir pas mus šeimoje. Nei rodausi, nei speliuosi, kaip išeina. Tik truputi vyresnėlį pamokau, kad suaugę žmonės po kambarį nuogi nelaksto (nes jam tai užeina nusiprausus duodasi nuogas ir ką tu jam biggrin.gif , vis dar vaikas). Sesutė nuoga buvo labai įdomi, ypač pirmais mėnesiais (stovėdavo ir žiūrėdavo doh.gif kaip pervystau), bet po kurio laiko suprato, kad ji truputi kitokia (kaip mama) ir viskas. O jis kaip tėtis. Kalusia, o ko tėtukas toks plaukais apaugęs. Sakau vyras juk, turi taip būti, juk tu irgi užaugęs toks būsi, tai juokiasi lotuliukas.gif .
Iki kokių 5 metų tai visai nekreipiau dėmesio ir nesislapsčiau nuo sūnaus ir gerai, nes kai nuvažiavome į kurortą ir nuėjome į pležą, kur įprasta, kad moterys deginasi iki pusės nuogos, jokių problemų nebu (fuuuuuuuuuuuuu doh.gif )
Atsakyti
Mano dukra 5,5 metu ir tik dabar pradedu pastebet kazkoki drovuma. Bet dar tik tik trupinelius.
Atsakyti
Sūnus 3 metų. Visai nesidrovi nei mūsų, nei kitų, prie jūros galėtų lakstyt nuogas, bet to nenoriu.
Būna maudosi su vyru kartu vonioj.
Jei mane pamato besirengianči, nesislepiu smile.gif
Atsakyti