Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

QUOTE(Margarita 25 @ 2011 08 01, 18:44)
Labukas, norejau paklausti ar internetu galima uzpildyti formas i mokykla? na ten per consulo puslapi? Ir dar norejau paklausti mano vaikui bus spalio menesi 6 , tai jis eis i primary school?

Del online pildymo nieko nezinau,gal kitos ka patars...o del mokyklos,aip reikes lanky PRIMARY school,Year 1,nes mano sunui lapkrity 6,eis i year 1
Atsakyti
QUOTE(jujuste @ 2011 08 01, 19:18)
Del online pildymo nieko nezinau,gal kitos ka patars...o del mokyklos,aip reikes lanky PRIMARY school,Year 1,nes mano sunui lapkrity 6,eis i year 1

aciukas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Internetu galima uzpildyt tik i naujai formuojama klase receptione.
Atsakyti
kodel man nieks nenori padeti ir atsakyti i mano ankstesne zinute...? verysad.gif nu bukit geros, bent papasakokit apie ta vizita i namus, ko jie nori ateje...? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2011 08 01, 20:41)
kodel man nieks nenori padeti ir atsakyti i mano ankstesne zinute...? verysad.gif nu bukit geros, bent papasakokit apie ta vizita i namus, ko jie nori ateje...? blush2.gif

pakalbes su jumis,paklausines apie vaika ir viskas.
tiesa,nemaciau ankstesnes iznutes,tai nezinau,kas ten ateis biggrin.gif bet baisu tikrai nebus,pazadu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romuciukas: 01 rugpjūčio 2011 - 19:44
QUOTE(romuciukas @ 2011 08 01, 18:44)
pakalbes su jumis,paklausines apie vaika ir viskas.
tiesa,nemaciau ankstesnes iznutes,tai nezinau,kas ten ateis biggrin.gif  bet baisu tikrai nebus,pazadu  biggrin.gif

mano zinute buvo puslapiu atgal... blush2.gif dekui,apsiraminau truputi... blush2.gif nes drauge sake pas ja atejo tik dokumentu pasiimti,o pas mane kadangi dokumentai priduoti sausio menesi,tai maniau tikrins kaip gyvenam,ar turi vaikas kur pamokas ruosti ar dar kazka,galvoju gal ci aman dasipirkti kazka iki to laiko... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2011 08 01, 20:55)
mano zinute buvo puslapiu atgal... blush2.gif dekui,apsiraminau truputi... blush2.gif nes drauge sake pas ja atejo tik dokumentu pasiimti,o pas mane kadangi dokumentai priduoti sausio menesi,tai maniau tikrins kaip gyvenam,ar turi vaikas kur pamokas ruosti ar dar kazka,galvoju gal ci aman dasipirkti kazka iki to laiko... blush2.gif

pas mane lankesi tris kartus:aukletoja,mokytoja ir med darbuotoja(na,ne vienu metu zinoma biggrin.gif )
tai med darbuotoja klausinejo ar gali vaikas vaziuot dviraciu dviem ratais,ar kazkiek supranta kalba,ar gali laisvai uzlipt/nulipt laiptais,pakeles koja pastovet biggrin.gif
mokytojos buvo dvi ateje,viena su vaiku uzsieme,kita paklausinejo irgi apie kalba,apie ka vaikas megsta,gal turi kazkokiu spec poreikiu.Vienu zodziu,cia ne LT,niekas nesniusktineja,nelandzioja,saldytuvo netikrina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 08 01, 19:10)
pas mane lankesi tris kartus:aukletoja,mokytoja ir med darbuotoja(na,ne vienu metu zinoma biggrin.gif )
tai med darbuotoja klausinejo ar gali vaikas vaziuot dviraciu dviem ratais,ar kazkiek supranta kalba,ar gali laisvai uzlipt/nulipt laiptais,pakeles koja pastovet biggrin.gif
mokytojos buvo dvi ateje,viena su vaiku uzsieme,kita paklausinejo irgi apie kalba,apie ka vaikas megsta,gal turi kazkokiu spec poreikiu.Vienu zodziu,cia ne LT,niekas nesniusktineja,nelandzioja,saldytuvo netikrina biggrin.gif

jega,dabar visai rami,kaip ezeras.... lotuliukas.gif thumbup.gif dekui tau... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau dar paklausti, o kaip yra su nemokamu mokyklos maistu? Kas ji gauna? Ar reikia kazkokias formas pildyt? Ir kur jas pildyt t.y mokykloj, ar gal consule.? Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita 25 @ 2011 08 02, 18:06)
Sveikos, norejau dar paklausti, o kaip yra su nemokamu mokyklos maistu? Kas ji gauna? Ar reikia kazkokias formas pildyt? Ir kur jas pildyt t.y mokykloj, ar gal consule.? Aciu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

nemokamas maitinimas
Atsakyti
Sveikutes noriu jusu patarimo,mano dukterecia baige primary shool ir y secondary mokyklas y kurias norejom papulti negavom vietos.Gavo vieta (nors mes y ja ir nepretandavom) y labai tolima mokykla 1 val 30 min kelio ir labai labai blogas (ofsted) sietimo yvertinimas apie sia mokykla.Nezinom ka daryti bijom kad prieme ta mokykla kitos ir negausim,y bloga irgi nesinori leisti.Gal jus kas buvot susidure su panasiomis bedomis doh.gif kur mums kreiptis ir reikalauti kitos mokyklos ar kokius prasymus siusti verysad.gif
Dekui labai uz atsakymus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukss @ 2011 08 02, 21:51)
Sveikutes noriu jusu patarimo,mano dukterecia baige primary shool ir y secondary  mokyklas y kurias norejom papulti negavom vietos.Gavo vieta (nors mes y ja ir nepretandavom) y labai tolima mokykla 1 val 30 min kelio ir labai labai blogas (ofsted) sietimo yvertinimas apie sia mokykla.Nezinom ka daryti bijom kad prieme  ta mokykla kitos ir negausim,y bloga irgi nesinori leisti.Gal jus kas buvot susidure su panasiomis bedomis doh.gif kur mums kreiptis ir reikalauti kitos mokyklos ar kokius prasymus siusti verysad.gif
Dekui labai uz atsakymus. 4u.gif

as esu girdejus is pazystamu tokiu situaciju,tuomet jie vistiek uzraso vaika i norima mokykla ir laukia eileje,o tuo tarpu vaikas eina i artimiausia mokykla ir laukia savo eiles....as turbut taip pat elgciausi... blush2.gif
Atsakyti