Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 07 23, 13:53)
Tai reiks nueit apsisprendus del visa ko ir pabaigt si lapa ten pildyt  biggrin.gif

Cranberry megztukai, gold polo marskineliai, vasara gold suknutes, o sijonai,kelnes pilki. Ziurejau internetinese parduotuvese, nera tokios spalvos megztuku ir marskineliu  schmoll.gif

Labai idomi mokyklos spalva. Pirma karta tokia matau. Turetu graziai ziuretis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 07 23, 11:53)
Tai reiks nueit apsisprendus del visa ko ir pabaigt si lapa ten pildyt  biggrin.gif

Cranberry megztukai, gold polo marskineliai, vasara gold suknutes, o sijonai,kelnes pilki. Ziurejau internetinese parduotuvese, nera tokios spalvos megztuku ir marskineliu  schmoll.gif

Musu mokykloj tik megstukas turi buti su mokyklos logo, o kelnes, polo marskinelius, baltus marskinukus ilgom/ trumpom rankovem is M&S pirkau ax.gif

Siaip vakar buvo paskutine diena daugelyje (jei ne visose) mokyklu, kazin ar iki rugsejo ka gausit, na gal reception dar dirbs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 07 23, 12:05)
Labai idomi mokyklos spalva. Pirma karta tokia matau. Turetu graziai ziuretis  4u.gif

Aha, labai graziai ziurisi, mokykloj vinjete ziurejau, tai tokie maziukai visi ir raudoni biggrin.gif
QUOTE(Rico @ 2011 07 23, 12:09)
Musu mokykloj tik megstukas turi buti su mokyklos logo, o kelnes, polo marskinelius, baltus marskinukus ilgom/ trumpom rankovem is M&S pirkau  ax.gif

Siaip vakar buvo paskutine diena daugelyje (jei ne visose) mokyklu, kazin ar iki rugsejo ka gausit, na gal reception dar dirbs  g.gif

Vakar kaip tik ir buvom. Tai reception dirbo ir lauks popieriu unsure.gif
Atsakyti
laba diena,
Gal kas zinote atsakyma i mano klausima.mano vaikui gruodzio menesi sueis 5 metai , ar privalau nuo sio rudens leisti i mokykla , ar galiu nuo kito rudens.Is anksto dekoju tam kas atsakys 4u.gif
nes kiek teko girdeti nuo 5 metu privalomai vaikas turi eiti i mokyklele blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta :): 23 liepos 2011 - 19:28
Jusu vaikui jau reikia eiti i mokykla, taciau dar ne i pirma klase, o i parengiamaja (reception), bet kaip suprantu ji irgi yra privaloma.
Tik kita beda, jei neklystu tai siandien buvo paskutine mokslo diena mokyklose pries atostogas, tai vietos nuo rugsejo greiciausiai negausit..
Atsakyti
smile.gif+2011 07 23, 18:27-->
QUOTE(asta smile.gif @ 2011 07 23, 18:27)
laba diena,
Gal kas zinote atsakyma i mano klausima.mano vaikui gruodzio menesi sueis 5 metai , ar privalau nuo sio rudens leisti i mokykla , ar galiu nuo kito rudens.Is anksto dekoju tam kas atsakys  4u.gif
nes kiek teko girdeti nuo 5 metu privalomai vaikas turi eiti i mokyklele  blush2.gif

Privalot. Arba privalot namie mokint, jei pranesit council, kad mokinsit namie nereiks i mokykla, bet pasiskaitykit apie tai ar tikrai esat tam pasiruosus.
jei googlinsist- home schooling uk, arba cia pradekit dometis http://www.direct.go...hool/dg_4016124

Iki sausio menesio (2011) turejot priduoti dokumentus, prasyma. Dabar galit ilgai laukti mokyklos. visa info kaip tai padaryti jau buvo rasyta 4u.gif Tad pirmadieni is pat ryto- i savo council vaziuokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 07 23, 22:41)
Jusu vaikui jau reikia eiti i mokykla, taciau dar ne i pirma klase, o i parengiamaja (reception), bet kaip suprantu ji irgi yra privaloma.
Tik kita beda, jei neklystu tai siandien buvo paskutine mokslo diena mokyklose pries atostogas, tai vietos nuo rugsejo greiciausiai negausit..

QUOTE(Rico @ 2011 07 23, 23:04)
Privalot. Arba privalot namie mokint, jei pranesit council, kad mokinsit namie nereiks i mokykla, bet pasiskaitykit apie tai ar tikrai esat tam pasiruosus.
jei googlinsist- home schooling uk, arba cia pradekit dometis http://www.direct.go...hool/dg_4016124

Iki sausio menesio (2011) turejot priduoti dokumentus, prasyma. Dabar galit ilgai laukti mokyklos.  visa info kaip tai padaryti jau buvo rasyta  4u.gif Tad pirmadieni is pat ryto- i savo council vaziuokit  4u.gif

aciu jums labai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 07 23, 21:04)
Iki sausio menesio (2011) turejot priduoti dokumentus, prasyma. Dabar galit ilgai laukti mokyklos.  visa info kaip tai padaryti jau buvo rasyta  4u.gif Tad pirmadieni is pat ryto- i savo council vaziuokit  4u.gif

O kodel iki sausio g.gif

Mes UK su vaikais dar tik menuo ir gavom mokykla, jos net nemate. Nuejom i konsula, dave popierius uzpildyt, atidavem jiems, po savaites ar pusantros gavom laiska, kad priimti i mokykla. Viska konsulas padare, tik jau dabar nuejom i mokykla, ten dave voka su dokumentais, su paskirta klase.
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 07 23, 11:43)
O kam bus reikalingi "white PE t-shirt - gold trim neck/arm with logo" cia sportiniai marskineliai  g.gif

Taip, sportiniai marskineliai smile.gif
As tai nesupratau, o koki bag'a norit vaikui itaisyt, jei nenorit mokyklos book bago? Paprastai mokyklose buna vieta kur sudeda visus book bagus, jie kaip papkes biggrin.gif , daug vietos neuzima, todel patogu.
Del uniformu. Pilnai tikiu, kad reikia pilnos mokyklos uniformos su logotipais. Pas mus irgi reikia pilnos, net butinai PE. Gal tik kiek patogiau, nes yra internetine parduotuve.

QUOTE(Limcamca @ 2011 07 23, 12:05)
Labai idomi mokyklos spalva. Pirma karta tokia matau. Turetu graziai ziuretis  4u.gif

Esu macius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2011 07 24, 13:51)
Taip, sportiniai marskineliai smile.gif
As tai nesupratau, o koki bag'a norit vaikui itaisyt, jei nenorit mokyklos book bago? Paprastai mokyklose buna vieta kur sudeda visus book bagus, jie kaip papkes biggrin.gif , daug vietos neuzima, todel patogu.
Del uniformu. Pilnai tikiu, kad reikia pilnos mokyklos uniformos su logotipais. Pas mus irgi reikia pilnos, net butinai PE. Gal tik kiek patogiau, nes yra internetine parduotuve.
Esu macius biggrin.gif

Oi as ne nenoriu biggrin.gif Kadangi bus pirmas kartas i mokykla, tai nezinau ko cia reik, o ko ne biggrin.gif Juk si rudeni turejo eit LT i pirma klase, tai dairiaus galingos kuprines lotuliukas.gif O cia kaip papke biggrin.gif
Atsakyti
labukas...
atsiprasau iskart nelabai atidziai temute perbegau,kitu temuciu isvis neskaiciau,bet mano maziuke ka tik baige pre-schoola ir nuo rugsejo pradesim eiti i didele mokykla,nursery klase,man kyla milijonas klausimu,o draugiu vaikai nors ir vyresni,taciau pasitart nera su kuo.... verysad.gif zodziu,su uniforma kaip ir prasisukau,nusipirkau du tuos treningucius,3 polo maikytes,vienus sortukus,kepuryte nuo saules ir po kuprine,na jei kas sake bet kada mokykloj galesiu dasipirkti... smile.gif popieriukai uzpildyti,tik va is visu tu reikalvimu ka turi moketi 3-metis,mano mazoji nemoka apsirengti ir apsiauti.... blush2.gif visas geometrines figuras,spalvas,nursery rhymus zinom,varda parasyta atskiria,o va sito nemokam,kazin ar cia bus labai blogai mum...? blush2.gif gal neismes... biggrin.gif ir dar gavom laiska,kad rugsejo men bus vizitas musu namuose,nurodyta data,tiklsus laikas ir t.t...gal galit pasakyt ko jie nori ateja,ka tikrina,ka klausia...? blush2.gif ir dar laiske raso,kad maziuke prades eiti i mokykla tik nuo rugsejo 21 d.... blink.gif ar cia taip gali buti...? unsure.gif beje musu mokykla katalikiskoji(vargais - negalai papuolem... biggrin.gif ) reiklajau ,kad net gumytes ir saguciai plaukuose atitiktu mokyklos uniformos spalva(t.y raudona ,pilka,tamsiai melyna...) doh.gif ai va dar reikia batuku su kazkokiu Velcro fastenings (kaip suprantu tai reiskia ant lipduku,ar ne....? blush2.gif )..ai va...dar kilo klausimas.... blush2.gif kai baigem pre-schoola gavom toki dokumenta ,kuris vadinasi Early Years Found Stage Transition report ,(cia kaip charakteristika,surasyta ka vaikas moka ir ko nemoka)..dabar ka man su juo daryti,nes naujoj mokykloj jie sake,kad jiem jo nereikia bet del viso pikto pasidare kopija,o senoj mokykloj irgi nebenori to popieriaus,tai taip iseina jis mano dabar.... doh.gif lotuliukas.gif
atsiprasau uz milijus kvailu klausimu,bet buciau dekinga,jei padetumet man juos atsakydamos.... blush2.gif
Atsakyti
Labukas, norejau paklausti ar internetu galima uzpildyti formas i mokykla? na ten per consulo puslapi? Ir dar norejau paklausti mano vaikui bus spalio menesi 6 , tai jis eis i primary school?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margarita 25: 01 rugpjūčio 2011 - 17:57