labukas...
atsiprasau iskart nelabai atidziai temute perbegau,kitu temuciu isvis neskaiciau,bet mano maziuke ka tik baige pre-schoola ir nuo rugsejo pradesim eiti i didele mokykla,nursery klase,man kyla milijonas klausimu,o draugiu vaikai nors ir vyresni,taciau pasitart nera su kuo....
zodziu,su uniforma kaip ir prasisukau,nusipirkau du tuos treningucius,3 polo maikytes,vienus sortukus,kepuryte nuo saules ir po kuprine,na jei kas sake bet kada mokykloj galesiu dasipirkti...
popieriukai uzpildyti,tik va is visu tu reikalvimu ka turi moketi 3-metis,mano mazoji nemoka apsirengti ir apsiauti....
visas geometrines figuras,spalvas,nursery rhymus zinom,varda parasyta atskiria,o va sito nemokam,kazin ar cia bus labai blogai mum...?
gal neismes...
ir dar gavom laiska,kad rugsejo men bus vizitas musu namuose,nurodyta data,tiklsus laikas ir t.t...gal galit pasakyt ko jie nori ateja,ka tikrina,ka klausia...?
ir dar laiske raso,kad maziuke prades eiti i mokykla tik nuo rugsejo 21 d....
ar cia taip gali buti...?
beje musu mokykla katalikiskoji(vargais - negalai papuolem...
) reiklajau ,kad net gumytes ir saguciai plaukuose atitiktu mokyklos uniformos spalva(t.y raudona ,pilka,tamsiai melyna...)
ai va dar reikia batuku su kazkokiu Velcro fastenings (kaip suprantu tai reiskia ant lipduku,ar ne....?
)..ai va...dar kilo klausimas....
kai baigem pre-schoola gavom toki dokumenta ,kuris vadinasi
Early Years Found Stage Transition report ,(cia kaip charakteristika,surasyta ka vaikas moka ir ko nemoka)..dabar ka man su juo daryti,nes naujoj mokykloj jie sake,kad jiem jo nereikia bet del viso pikto pasidare kopija,o senoj mokykloj irgi nebenori to popieriaus,tai taip iseina jis mano dabar....
atsiprasau uz milijus kvailu klausimu,bet buciau dekinga,jei padetumet man juos atsakydamos....