Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

QUOTE(maybe24 @ 2011 07 19, 23:29)
Siap kiek teko matyti,maunamus per galva dazniau berniukai devi,o mergaites paprastai susagstomus  ax.gif

Oj as labai dziaugiuosi kad paemiau tik viena susagstoma, nes negrazus biggrin.gif tie per galva maunami daug mieliau atrodo.
Atsakyti
Buvo diskusija, ar nesa ka nors darzelio/mokyklos baigimo proga mokytojams ar ne. Tai vat, galiu pasakyti, senojoje mokykloje budavo tik vienas mano vaikas su gelemis. O, naujoje, visa mokykla ir darzelis pilni geliu ir saldainiu. Praktiskai visi alei vieno nesa. Darzelyje mes dar ir pinigus rinkome, bet ir papildomai beveik visi teveliai kazka atnese 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 07 21, 11:50)
Buvo diskusija, ar nesa ka nors darzelio/mokyklos baigimo proga mokytojams ar ne. Tai vat, galiu pasakyti, senojoje mokykloje budavo tik vienas mano vaikas su gelemis. O, naujoje, visa mokykla ir darzelis pilni geliu ir saldainiu. Praktiskai visi alei vieno nesa. Darzelyje  mes dar ir pinigus rinkome, bet ir papildomai beveik visi teveliai kazka atnese  4u.gif

aha,mokykloj pas mus ir visi su saldainiais biggrin.gif
Atsakyti
o mokslu pradziai irgi reiktu ka nors ar ne??
Pabaigai dukra nunese atviruka ir lietuviska sokolada...............mokytoja buvo labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 07 21, 09:50)
Buvo diskusija, ar nesa ka nors darzelio/mokyklos baigimo proga mokytojams ar ne. Tai vat, galiu pasakyti, senojoje mokykloje budavo tik vienas mano vaikas su gelemis. O, naujoje, visa mokykla ir darzelis pilni geliu ir saldainiu. Praktiskai visi alei vieno nesa. Darzelyje  mes dar ir pinigus rinkome, bet ir papildomai beveik visi teveliai kazka atnese  4u.gif

As irgi nesiau gelytes,buvau viena tokia biggrin.gif ,o mokytoja labai nustebo.Dar atvirute dukra uzrase ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Prisireike man pagalbos blush2.gif
Pasiemem is mokyklos dokumentus uzpildyt, nes prieme jau ir nezinauka zymet blush2.gif

Tokia dalis:
MEAL ARRANGEMENTS (pleas tick)
Shool lunch
Sandwiches
Free School meals
Is your chils vegetarian?

Ir klausimai apie specialiuosius mokymosi poreikius.. Ar jie skirti tik del kazkokios negalios? Kur man reikia irasyti kad vaikas visiskai be kalbos?

Negaliu atsidziaugti, nes uzpildem konsulo popieriukus,pagal zemelapi arciausiai buvo keletas mokyklu ir katalikiska (ar kriscioniska, nezinau kaip skaitos blush2.gif ), paskaicius SM, net nedrisau apie tokia mokykla svajot, nes ir baznyciu popieriu ir t.t. reikia. Ir gavom pacia pirma vieta sioje mokykloje ax.gif
Atsakyti
Mokykloj reik pirkti megztukus su emblemom, marskinelius. Toliau sarase fleece grey - ar jis yra reikalingas g.gif Toliau book bag su emblemom, ar negaliu kitokios g.gif Taip pat kepures, buteliukai vandeniui unsure.gif

Ir neikertu dydzio blush2.gif 24'', 26'', 28'' 30'', 32'', 34'' maniske 6 metu, pagal ka cia juos reik ziuret unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 07 22, 20:59)
Mokykloj reik pirkti megztukus su emblemom, marskinelius. Toliau sarase fleece grey - ar jis yra reikalingas  g.gif Toliau book bag su emblemom, ar negaliu kitokios  g.gif Taip pat kepures, buteliukai vandeniui  unsure.gif

Ir neikertu dydzio  blush2.gif 24'', 26'', 28'' 30'', 32'', 34'' maniske 6 metu, pagal ka cia juos reik ziuret  unsure.gif

Jeigu reikalauja bookbagso su amblemom, tai reikia is mokyklos pirkt. Siaip pas mus reikalauja tik megstuku su emblemom, bet pas jus matyt kitaip. Nuo mokyklos priklauso. Jeigu kartais mokykla dar neatostogauja tai geriausia butu nueit ir pasiklaust.
O del dydziu - mano mergyte 110cm tai emiau 27 dydi, dar truputi didokas, bet nesinori paskui pavasari nauju pirkaliot. As siaip formoj ir rasiau ugi cm, tai moteryte paziurejo ir pati parinko tuos skaiciukus smile.gif arba dar variantas paziurek etiketese ant paprastu rubeliu dukrytes ir pamatysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 07 22, 19:12)
Sveikos  4u.gif

Prisireike man pagalbos  blush2.gif
Pasiemem is mokyklos dokumentus uzpildyt, nes prieme jau ir nezinauka zymet  blush2.gif

Tokia dalis:
MEAL ARRANGEMENTS (pleas tick) koki  maista valgys
Shool lunch  mokyklos
Sandwiches sumustinius is namu?
Free School meals nemokamus mokyklos pietus
Is your chils vegetarian? ar vaikas vegetaras

Ir klausimai apie specialiuosius mokymosi poreikius.. Ar jie skirti tik del kazkokios negalios? Kur man reikia irasyti kad vaikas visiskai be kalbos?
Negaliu atsidziaugti, nes uzpildem konsulo popieriukus,pagal zemelapi arciausiai buvo keletas mokyklu ir katalikiska (ar kriscioniska, nezinau kaip skaitos  blush2.gif ), paskaicius SM, net nedrisau apie tokia mokykla svajot, nes ir baznyciu popieriu ir t.t. reikia. Ir gavom pacia pirma vieta sioje mokykloje  ax.gif

As jums paryskinau 4u.gif
Del kalbos nemokejimo aisku galite perspeti mokykla, man atrodo, nesvarbu, kur pastabose prirasysit ten bus gerai.

QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 07 22, 20:59)
Mokykloj reik pirkti megztukus su emblemom, marskinelius. Toliau sarase fleece grey - ar jis yra reikalingas  g.gif Toliau book bag su emblemom, ar negaliu kitokios  g.gif Taip pat kepures, buteliukai vandeniui  unsure.gif

Ir neikertu dydzio  blush2.gif 24'', 26'', 28'' 30'', 32'', 34'' maniske 6 metu, pagal ka cia juos reik ziuret  unsure.gif

Kazkodel man atrodo, jus turite bendra mokyklos sarasa, ka galite mokykloje nusipirkti, o ne, kas privaloma tureti g.gif Ir bendras dydziu pasirinkimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 07 23, 11:30)
As jums paryskinau  4u.gif
Del kalbos nemokejimo aisku galite perspeti mokykla, man atrodo, nesvarbu, kur pastabose prirasysit ten bus gerai.
Kazkodel man atrodo, jus turite bendra mokyklos sarasa, ka galite mokykloje nusipirkti, o ne, kas privaloma tureti  g.gif Ir bendras dydziu pasirinkimas  g.gif

Aciu 4u.gif

Pasieme voka, ten buvo dokumentai pildymui ir lapas aprangos.
school uniform and logo items order form. Ir ten sarasas sweatshirt, cardigan, polo, white t-shirt, fleece, book bag, PE bag, hats, plastic wtter bottle. Ir visa tai yra su mokyklos emblemom. Su kainom. Reik irasyt kiek ir ko reik g.gif Zinoma pasiklausim mokyloj, bet nesiu supildytus dokumentus ir si lapa reik nest. Tai domiuos ar ir marskinelius ir tases reik pirkti. Nes spalvos mokyklos neiprastos - cranberry ir gold, tokiu nera asdoj ir kitose pirkt g.gif Sijonukai pilki, tai ju nera sarase, nes yra visur. Itariu kad teks pirkt mokyklos viska g.gif

Polo shirt skirti nesioti po megztuku? O kam bus reikalingi "white PE t-shirt - gold trim neck/arm with logo" cia sportiniai marskineliai g.gif

Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 07 23, 13:43)
Aciu  4u.gif

Pasieme voka, ten buvo dokumentai pildymui ir lapas aprangos.
school uniform and logo items order form. Ir ten sarasas sweatshirt, cardigan, polo, white t-shirt, fleece, book bag, PE bag, hats, plastic wtter bottle. Ir visa tai yra su mokyklos emblemom. Su kainom. Reik irasyt kiek ir ko reik  g.gif Zinoma pasiklausim mokyloj, bet nesiu supildytus dokumentus ir si lapa reik nest. Tai domiuos ar ir marskinelius ir tases reik pirkti.  Nes spalvos mokyklos neiprastos - cranberry ir gold, tokiu nera asdoj ir kitose pirkt  g.gif Sijonukai pilki, tai ju nera sarase, nes yra visur. Itariu kad teks pirkt mokyklos viska  g.gif

Polo shirt skirti nesioti po megztuku? O kam bus reikalingi "white PE t-shirt - gold trim neck/arm with logo" cia sportiniai marskineliai  g.gif

Tai toki sarasa beveik visos mokyklos turi, tai nereiskia, kad viska privalote ir pirkti is mokyklos. Jums reikia suzinoti, ka privaloma nesioti su emblema. Jei nieko, - tai viska galite laisvai susipirkti kitose parduotuvese. Paprastai buna pigiau, nei mokykloje.

O, spalvos cranberry ir gold: tai cia, rubai tokie puse raudono ir puse geltono? Ar pilki sijonai/kelnes ir raudoni megztiniai g.gif

PE - sportine apranga.
Polo shirt vadinama maikute, bet su oficialiu kaklu, pvz tokie marskineliai:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 07 23, 11:48)
Tai toki sarasa beveik visos mokyklos turi, tai nereiskia, kad viska privalote ir pirkti is mokyklos. Jums reikia suzinoti, ka privaloma nesioti su emblema. Jei nieko, - tai viska galite laisvai susipirkti kitose parduotuvese. Paprastai buna pigiau, nei mokykloje.

O, spalvos cranberry ir gold: tai cia, rubai tokie puse raudono ir puse geltono? Ar pilki sijonai/kelnes ir raudoni megztiniai  g.gif

Tai reiks nueit apsisprendus del visa ko ir pabaigt si lapa ten pildyt biggrin.gif

Cranberry megztukai, gold polo marskineliai, vasara gold suknutes, o sijonai,kelnes pilki. Ziurejau internetinese parduotuvese, nera tokios spalvos megztuku ir marskineliu schmoll.gif
Atsakyti