Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

QUOTE(Limcamca @ 2011 12 15, 08:19)
Jos maziukas eina i nursery.
Nursery lankymas nesuteikia jokios pirmenybes, pakliuti i mokykla. schmoll.gif

drinks_cheers.gif butent...nes kai vyksta priemimas i Rceptiona vel is naujo vyksta priemimas,vel pildai formas,leki pas kunigus,jei reikia,ir t.t.... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,mes jau menuo,kaip atvyke i UK.
Ieskau savo maziams darzu,bet,kaip suprantu jie cia tik nuo triju metu. Vyresneliui mano 2.7 ir 3 bus tik kova. Tai realiai mus i darza priims tik rugseji.
Mano mazius LT jau vaiksciojo i darzeli ir jam l patiko. Net nzn ka as jam galiu pasiulyti. Mamos, parasykite kaip ir kur galima butu iki to laiko savo kliackus uzimti,lavinti. Gal kas i kokias mokykleles vaikstote ir galite parekomenduoti?Mums istiesu reik kazkur iseit,nes mes dar turime ir sesute metuku,kuri yra l judri,megsta aktyvias pramogas:) Mes gyvename Newburrypark. Dekui uz nuomone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandos700: 02 sausio 2012 - 02:57
QUOTE(pandos700 @ 2012 01 02, 02:56)
Ieskau savo maziams darzu,bet,kaip suprantu jie cia tik nuo triju metu. Vyresneliui mano 2.7 ir 3 bus tik kova. Tai realiai mus i darza priims tik rugseji.
Mano mazius LT jau vaiksciojo i darzeli  ir jam l patiko. Net nzn ka as jam galiu pasiulyti. Mamos, parasykite kaip ir kur galima butu iki to laiko savo kliackus uzimti,lavinti. Gal kas i kokias mokykleles vaikstote ir galite parekomenduoti?Mums istiesu reik kazkur iseit,nes mes dar turime ir sesute metuku,kuri yra l judri,megsta aktyvias pramogas:) Mes gyvename Newburrypark. Dekui uz nuomone

I darzus priima nuo 6men mirksiukas.gif tik uz juos reikia moketi ir gan daug, o nuo 3 metu vaikai gauna tik 15 nemokamu valandu.
Atsakyti
QUOTE(pandos700 @ 2012 01 02, 00:56)
Mano mazius LT jau vaiksciojo i darzeli  ir jam l patiko. Net nzn ka as jam galiu pasiulyti. Mamos, parasykite kaip ir kur galima butu iki to laiko savo kliackus uzimti,lavinti. Gal kas i kokias mokykleles vaikstote ir galite parekomenduoti?Mums istiesu reik kazkur iseit,nes mes dar turime ir sesute metuku,kuri yra l judri,megsta aktyvias pramogas:) Mes gyvename Newburrypark. Dekui uz nuomone

mes ejom i privatu pre-schoola ten prieiima vaikucius nuo 2metuku iki 5metuku,taciau ,kaip spigliukas minejo,iki metuku jis mokomas...wink.gif dar buna sure staro organizuojami ivaitus vaikuciu susiburimai,jie buna nemokami...;)isigoogling Sure Star,ir susirask arciausia prie namuciu...wink.gifo siaip dar gali paziureti savo councilo internetiniam puslapyje, ka jis siulo...wink.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2012 01 02, 11:59)
I darzus priima nuo 6men  mirksiukas.gif tik uz juos reikia moketi ir gan daug, o nuo 3 metu vaikai gauna tik 15 nemokamu valandu.

Dekui Siguliuk uz atsakyma-bandysiu kazka ieskot.Dar galvoju,gal kas zino, koki LT darzeli,kur nebutu kosmines kainos ir kur vaikuciai galetu praleist visa diena.
O nuo 3 metu,kai jau leisiu i Nursery, ar galima primoket,kad mazius pabutu ilgiau? Galvoju apie darba,tai nelabai isivaizduoju,kaip ir kas ji po 3h pasiims ,kai as busiu darbe.
Bandau kazkaip susideliot gyvenima,kad kliackams butu gerai ir as galeciau dirbt.
Dekui:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandos700: 06 sausio 2012 - 02:32
QUOTE(pandos700 @ 2012 01 06, 00:31)
Dekui Siguliuk uz atsakyma-bandysiu kazka ieskot.Dar galvoju,gal kas zino, koki LT darzeli,kur nebutu kosmines kainos ir kur vaikuciai galetu praleist visa diena.
O nuo 3 metu,kai jau leisiu i Nursery, ar galima primoket,kad mazius pabutu ilgiau? Galvoju apie darba,tai nelabai isivaizduoju,kaip ir kas ji po 3h pasiims ,kai as busiu darbe.
Bandau kazkaip susideliot gyvenima,kad kliackams butu gerai ir as galeciau dirbt.
Dekui:)

Eik pas health visitor, ji turi informacija apie playgroups. Pasiziurek mumsnet ir netmums puslapius, pagal gyvenama vieta susirasi kas aplink vyksta. Paprastai bibliotekose vyksta uzsiemimai, daineles bent karta per savaite, ten taip pat paklausk informacijos apie playgroups. Jos nemokamos, kartais buna £1-2 simbolinis mokestis, bet buna kavos, arbatos, sausainiu ax.gif mes beveik kasdien vis kur eidavom, smagu ten ax.gif dar buna toy library, bet ne visur, uz simbolini mokesti 20-50pensu pasiskolini zaisla 2-3 savaitem ax.gif

uzsiemimu skaicius priklauso nuo gyvenamos vietos, bet tikrai ju yra, nebutina vesti i mokama darzeli jei nereikia vaiko palikti.
Atsakyti
Labs 4u.gif

Mano vaikis eis i reception ateinanti rudeni ir reikia uzpildyti ta admissions forma. Pasizejau,kad prie pat musu namu yra mokykla,kuri Ofsted ivertinta outstanding ne per seniausiai,bet beda tame,kad mes patenkam i kita catchment area,kur mokykla blogesne ir zymiai toliau keliauti reiktu schmoll.gif nelogiska doh.gif Ar vaikas turi sansu pakliut i ta gera mokykla ar jin man bus paskirta pagal councilo plana?
Atsakyti
Per galvą niekas neduos, jei įrašysit tą gerą mokyklą, juk tris galit rašyt. Pagrindinis kriterijus yra atstumas iki mokylos. Jei ta geroji yra arčiau, yra didelis šansas, kad papulsit. Coucilas žiūri į prioritetus, jei nepapuolat į pirmuoju numeriu nurodytą mokyklą, tada žiūri antrą ir t.t o jei nepapuolat nei į vieną, tada jau siūlo bet kur, kur yra vietų.
Atsakyti
o galit mamytes pasakyt is kur zinot ar gera mokykla ir darzelis?
Atsakyti
QUOTE(zuika26 @ 2012 01 09, 22:29)
o galit mamytes pasakyt is kur zinot ar gera mokykla ir darzelis?

as OFSTED vadovaujuosiu 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti