QUOTE(Kuzia @ 2011 07 14, 12:46)
O pas ka sveiko proto daugiau? Pas vaikus is ivairiausiu seimu su skirtingu poziuriu i auklejima ar pas mokytojus? Jie gi ne siaip praeiviai is gatves, jie baige mokslus, specialius trainingus kaip valdyt tokias situacijas. Ir puikiai suvokia - jei tik perzengs leistina riba, neteks mokytojo darbo per amzius amzinuju
.
Va cia tas straipsnis
http://www.dailymail...-EVERY-DAY.html
matei kaip elgiasi agresyvus,pikti,galu gale pervarge zmones? kiek jie valdo situacija,kai adrenalinas venose verda?
QUOTE(_Aurute_ @ 2011 07 14, 13:58)
Aha ir as perskaiciau ta straipsni,is tirkuju gerai, kad bent gales kistis mokytojai,o tai ne duok D prie vaiko prisilies uz rankos stipriau paims(nes gal jis tuo metu ,kita vaika musa) jau ziurek akis kabines. Niekas nesako, kad mokytojai naudos smurta.. kaip seniau su rykstem vaikus plakdavo. Bet dabar tik vaikai zino savasias teises:'negalima man nieko pasakyt, negali man nieko padaryt',o jie daro ka nori. Nors paciai ne karta teko matyti musu lt mokyklose tokius musimus , nagu suleidimus i ausis ir pan. bet gi yra mokytoju, kuriuos vadinti gali is didziosios raides, bet jie ir griezciau pasako, ir uzsaukia
o ka daryti pamacius,kad kita vaika musa, graziai prasyti ,kad baigtu, ar paimti uz rankos ir nutempti
o jei tavo vaiko mokytojas ne tas is didziosiso raides
ir kiek tokiu ju is viso yra? jie ka kazkokie ne zmones,nepavargsta,nebuna pikti?
pasikartosiu,kad mokytojas turi tureti teise gintis ir ginti skriaudziama,bet ne daugiau.tokia ta mano nuomone,viskas siuo atveju turi but grieztai reglamentuota,papunkciui isdestyta.
QUOTE(Limcamca @ 2011 07 14, 14:04)
Ka tu suprasi apie mano vaikus, man vienodai sviecia Cia yra tavo nuomone, ir turekis ja, kokia tik nori. Nedraudziama.
Parodyk, kur parasyta, kad mokytojas turi teise musti vaikus, o ne gintis?
Papildyta:
Va butent.
Kazin kaip pats Romuciukas, reaguotu, jei jos vaika klaseje priluptu, o mokytojas neturetu teises vaiku isskirti.
nesinervuok tik,pati gi pradejai
ir uz teisybe isizeidei