aš pirkau nes priemonių neturiu, tai lengviausiu keliu nuėjau
ir nežinau visų tų mainų tradicijų, tik vakar įkirtau kam tie vokiukai
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 12 07, 22:23)
aš pirkau nes priemonių neturiu, tai lengviausiu keliu nuėjau
Ar tu turejai omenyje darom, t.y. gaminam atvirutes, ar padedam vaikams apsikeisti su klasiokais?
Jeigu apie apsikeitima, tai jo, darom. Jeigu apie pacias atvirutes, tai nea, - as perku
Fuuu.... Galvojau, kad aš čia tik viena nupirkau Norėjau daryt, bet tikrai nebuvo kaip
O kokių dar tradicijų čia tokių yra Velykos, hanuka
O kokių dar tradicijų čia tokių yra Velykos, hanuka
Sveikos mamytes, turiu klausimuka. Pas mus, darzely, ryt bus Christmas activity day. Pasake, kad reikes ir mamai pasilikt, kazka darysim. Tik taip ir nesupratau tiksliai ka. Lyg ir kazkokius zaisliukus. Pagalvojau, kad greiciausia eglutes zaisliukus bet nesu tikra. Ar pas jus buna tokie uzsiemimai ir ka darot su vaikais?
QUOTE(huga @ 2011 12 08, 16:42)
Sveikos mamytes, turiu klausimuka. Pas mus, darzely, ryt bus Christmas activity day. Pasake, kad reikes ir mamai pasilikt, kazka darysim. Tik taip ir nesupratau tiksliai ka. Lyg ir kazkokius zaisliukus. Pagalvojau, kad greiciausia eglutes zaisliukus bet nesu tikra. Ar pas jus buna tokie uzsiemimai ir ka darot su vaikais?
Na mano mažes mokykloj buvo Christmas decoration day, gaminom papuošimus klasei
QUOTE(Margarita 25 @ 2011 12 07, 17:14)
O aš norėjau paklausti, ar Jūs darot atvirutes su vaiku ,savo vaiko klasiokams?
jep...klaseje pastas padarytas,dezute apklijuota,paprsiau mokytojos man dave visus vardus klasioku,jos jau pasiruose atsispaudine ju turejo...
Papildyta:
QUOTE(huga @ 2011 12 08, 13:42)
jep...mes darem karunas kaledines...tiesiog pusvalandukui pasilikau ryte kai tik atvedziau ir padejau padaryti ta karuna,kuri aji uzsides per xmas pietus mokykloje...
Ziuresim ryt, kokius menus teks daryti .
Sveikos,
norejau paklausti dar karta del tu party clothes.Ar cia tos tokios tikros grazios iseigines sventines mergaiciu suknios ar tos atseit princesiskos kur pound shopuose buna, kostiumines tokios labiau.Isvis ar uztenka vaika tiesiog puosniau aprengti kazkaip ar reikia ispuosti labai?Nes laiske dar raso kad vistiek eis ir i lauka ir tt, tai aprengti siltai.Aciu
norejau paklausti dar karta del tu party clothes.Ar cia tos tokios tikros grazios iseigines sventines mergaiciu suknios ar tos atseit princesiskos kur pound shopuose buna, kostiumines tokios labiau.Isvis ar uztenka vaika tiesiog puosniau aprengti kazkaip ar reikia ispuosti labai?Nes laiske dar raso kad vistiek eis ir i lauka ir tt, tai aprengti siltai.Aciu
Jau issiaiskinau, turi buti normalios puosnios suknios mergaitems:)
QUOTE(nakvisa @ 2011 12 08, 21:55)
jep...mes darem karunas kaledines...tiesiog pusvalandukui pasilikau ryte kai tik atvedziau ir padejau padaryti ta karuna,kuri aji uzsides per xmas pietus mokykloje...
Mes irgi darem kaledines karunas kalediniui party ir dar penkis daiktus. Pasilikti reikejo visa ta laika (2.5 val), darem krepseli, dekoravom gyvunelius, puosem pyragus ir juos pakavom. Kai viska padarem, kartu su vaikais gerem karsta sokolada su sausainiais ir finale visa ta geri (ka padarem) parsinesem namo . Siaip labai smagu buvo ir vaikams , ir teveliams .
Nagi, brangiosios, pasidalinkit patirtimi, ką darot, kai vaikai parsineša 'draugių' plaukuose? Kokias priemones naudojat? Mane jau neviltis dėl jų ima... tik išnaikini ir vėl kuris nors parsineša. Nukirpau vaikus trumpai mašinėle, lengviau sužiūrėt, o pati sėdžiu su chemikalais plaukuose...
Kažkur skaičiau, kad yra šampūnas prieš drauges, ne naikint, bet plaut, kad neliptų. Maniškė vis parsineša lapukus, kad klasėj kažkas turi, bet tfu tfu tfu dar nepasigavom