Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

sveikos
gal yra netycia koks budas kad uzrasyt galeciau savo mergaite iskart i kelias mokyklas?
Atsakyti
QUOTE(tiskute @ 2011 11 21, 20:52)
sveikos
gal yra netycia koks budas kad uzrasyt galeciau savo mergaite iskart i kelias mokyklas?

šiaip bent pas mus consule iškart rašyt reik į kelias.
Atsakyti
o internetu ar galima?
Atsakyti
QUOTE(tiskute @ 2011 11 21, 21:28)
o internetu ar galima?

Galima cia http://www.google.co..._Qj0dUvHczcwuAA
Atsakyti
QUOTE(gabyte00 @ 2011 11 24, 10:25)

Reikia pridurt, kad tik i reception klase, kuri bus formuojama ateinanciam rugsejui ir i busima Year 7.
Atsakyti
aciu gingerr ir nakvisa uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , sakykit, mamytes, kuriu vaikuciai jau ne pirmus metus eina i mokyklele. Vaikuciai rengia spektakliuka kaledini ir reikia atatinkamai apsirengti. cia viskas aisku. Bet vienam lape parasyta kad pries paskutine diena pries atostogas bus Christmas party ir reikia apsirengti party clothes... Tai cia tiesiog seip kaska aprengti, ar reikia tu princesiniu sukneliu, na tu karnavaliniu...? O gal kiekviena mokykla kitaip ax.gif
Atsakyti
Party clothes, na, tai ir bus kazkokie karnavaliniai rubai, pvz. princesemis, kokie supermen'ais ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 12 01, 23:10)
Party clothes, na, tai ir bus kazkokie karnavaliniai rubai, pvz. princesemis, kokie supermen'ais ir pan.

Aciu 4u.gif taip ir maniau, tik galvoju pasitikslinsiu, kad paskuj mergina viena neateitu pasipuosus smile.gif
Atsakyti
O aš norėjau paklausti, ar Jūs darot atvirutes su vaiku ,savo vaiko klasiokams?
Atsakyti
QUOTE(Margarita 25 @ 2011 12 07, 20:14)

Taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita 25 @ 2011 12 07, 20:14)

aha smile.gif
Atsakyti