Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

QUOTE(gabyte00 @ 2011 11 11, 12:51)
taip,visikai teisingai,bet Lietuvoj ju didelis pasirinkimas graziu visokiu yra. bigsmile.gif

as H&M merginai savo pirkau pilkas,ten visokiu yra.... mirksiukas.gif beto maciau sitoj parduotuvej,canada wateryje My Webpage,yra tokiu specialiu juodu pedkelniu sniegininkams...juos tokios juodos,neblogos visai... smile.gif beje ten ir zieminuku batuku neblogu visai yra,nes siaip tai man kazkoks kosmaras gauti normalius batukus UK,pastoviai kojyte salta,kad ir su vilnonem kojnem.... unsure.gif

Atsakyti
Nežinau kokių batukų norit, bet mergaitėms, tokių pusilgių mačiau deichame, su kailiuku (aišku ne avikailis biggrin.gif), nauja kolekcija. Man visai patiko kai žiūrėjau, tik įdomu kai pirksiu ar tebepatiks biggrin.gif

Berniukams pėdkelnes imčiau iš mokyklinių, nes yra pilkos, juodos, pakolkas mažiui neieškojau smile.gif

Man didesnė dilema, ką daryt, kai mažas susirgs, o dičkę reiks į mokyklą vest g.gif Neturiu kas nuvestų, visada su abiem trenkiuos. Auklės ieškot g.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 11 12, 09:30)
Man didesnė dilema, ką daryt, kai mažas susirgs, o dičkę reiks į mokyklą vest  g.gif Neturiu kas nuvestų, visada su abiem trenkiuos. Auklės ieškot  g.gif

o su bedraklasiu teveliais kaip sutariate...? blush2.gif nes as manau,kad paprasyciau,kad kokia mamyte paimtu pakeliui.... blush2.gif
Atsakyti
Iš mūsų rajono nelabai kas eina schmoll.gif Ypatingai bendraklasių. Nebendrauju su tėveliais blush2.gif Kalbos barjeras. Su viena mama tik pakeliui susitinkam ir viskas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 11 12, 09:30)
tokių pusilgių mačiau deichame, su kailiuku (aišku ne avikailis biggrin.gif),

O kaip ten kokybe vaiku?Nes moterisku, vyrisku,tai kokia kaina tokia ir kokybe-menesiui. O batuku yra tikrai, tik geri ir kainuoja atitnkamai
Skaitau sita tema, ruosiuosi jau mokyklu lista kad uzrasyti.Tik pasitikslinti noriu- 5myliu atstumu galima laisvai uzsirasyti ir galbut gauti vieta?Nes arti namu mokyklu geru nera.Ir ar as cia neperanksti blush2.gif Ar yra kox maximum skaicius i kiek galiu rasyti, ar viena pasirinkti turiu.Gal kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
Kokybės nežinau, nepirkau dar nieko, bet mano mergai nelaiko net clarksai, po pirmos dienos nudaužyti, atsilupę buvo doh.gif KAinos normalios, aulinukų ilgesnių 17 sv buvo, bent jau tokius kur aš žiūrėjau. Tikrai nepirksiu aš jai brangių, nes taip sudrožia viską, kad baisu doh.gif

Dėl užrašymo ne ką patarsiu, bet gal ne per anksti, nelabai gaudaus toj jų sistemoj su metais. Užrašyt kiek žinau gali ir į kelias g.gif Gal neklaidinsiu, geriau žinanti atsakys.
Aš savo mažą užrašiau prieš mėnesį, bet dar negavau laiško atgal, tai nežinau kaip yra. PAgal datą, balandį galėtų eiti 3 val.
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2011 11 12, 21:05)
O kaip ten kokybe vaiku?Nes moterisku, vyrisku,tai kokia kaina tokia ir kokybe-menesiui. O batuku yra tikrai, tik geri ir kainuoja atitnkamai
Skaitau sita tema, ruosiuosi jau mokyklu lista kad uzrasyti.Tik pasitikslinti noriu- 5myliu atstumu galima laisvai uzsirasyti ir galbut gauti vieta?Nes arti namu mokyklu geru nera.Ir ar as cia neperanksti  blush2.gif  Ar yra kox maximum skaicius i kiek galiu rasyti, ar viena pasirinkti turiu.Gal kas atsakys  4u.gif

pas mus jei nori gauti vieta reikia rasyti vaika nuo gimimo arba nuo krikstynu...taip,kad as savo maziuke uzrasiau kai buvom metuku ir nebuvo per anksti...smile.gif
Papildyta:
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 11 13, 08:11)
Kokybės nežinau, nepirkau dar nieko, bet mano mergai nelaiko net clarksai, po pirmos dienos nudaužyti, atsilupę buvo  doh.gif KAinos normalios, aulinukų ilgesnių 17 sv buvo, bent jau tokius kur aš žiūrėjau. Tikrai nepirksiu aš jai brangių, nes taip sudrožia viską, kad baisu doh.gif

Dėl užrašymo ne ką patarsiu, bet gal ne per anksti, nelabai gaudaus toj jų sistemoj su metais. Užrašyt kiek žinau gali ir į kelias  g.gif Gal neklaidinsiu, geriau žinanti atsakys.
Aš savo mažą užrašiau prieš mėnesį, bet dar negavau laiško atgal, tai nežinau kaip yra. PAgal datą, balandį galėtų eiti 3 val.

maniske clarko kedukus galutinai sudroze uzvakar(cia nuo rugsejo galo... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ),parejo su skyle... biggrin.gif bet pirkau vel clarkus,nes manau kitus ,tai diena arba 2 atnesiotu.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif o va zieminukai tos parduotuves kur nuoroda ydejau,tai man superiniai...as pati pernai sau pirkau tokius man jie super buvo,kai reikejo per sniega ir leda i darbuka pedinti.... lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,
siandien buvau darzelyje, norejau uzregistruot dukra, bet issigandau kainu, man uz penkias valandas darzelyje paskaiciavo 448svarus i menesi moket, net siurpu pasidare, o tai as nesuprantu, juk trys valandos ir taip turetu priklausyt nemokamai, ar taip? g.gif ar privaciam darzelyje as taip pat galiu gaut nemokamai gaut 3valanadas? idomu ar reikia kokius dokumentus pristatyt dar? dekoju is anksto 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
mano drauge nori irasyti vaika i mokykla. Ir reikia pirmiausia kreiptis i councula,ji prase pagalbos.... Ji gyvena rytuose... tik va nezinau kaip surast jei priklausanti counsula.. Gal galite kas padeti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusiuke @ 2011 11 17, 15:42)
Sveikos,
mano drauge nori irasyti vaika i mokykla. Ir reikia pirmiausia kreiptis i councula,ji prase pagalbos.... Ji gyvena rytuose... tik va nezinau kaip surast jei priklausanti counsula.. Gal galite kas padeti?  blush2.gif

Kur konkreciai gyvena, kokiam rajone ar koks postcodas?
O, siaip council'as bus tas, kam moka council taxus. Ant billo tegul pasiziuri ir bus aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edditka @ 2011 11 16, 15:53)
sveikos mamytes,
  siandien buvau darzelyje, norejau uzregistruot dukra, bet issigandau kainu, man uz penkias valandas darzelyje paskaiciavo 448svarus i menesi moket, net siurpu pasidare, o tai as nesuprantu, juk trys valandos ir taip turetu priklausyt nemokamai, ar taip? g.gif ar privaciam darzelyje as taip pat galiu gaut nemokamai gaut 3valanadas? idomu ar reikia kokius dokumentus pristatyt dar? dekoju is anksto 4u.gif

kiekvienas vaikas,nuo 3 metuku turi 15 val per sav.nemokamu valandu.... 4u.gif mum nieko papildomai pristatyti nereikejo,o jus pasiklauskite darziuke jum pasakysi uz ka tiek moketi ir ka dar atnesti...maniske kai eidavo i privatu ir dar neturejo 3 metuku mokedavom apie £8 i valanda....+atnesdavom kazko uzkandziams.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edditka @ 2011 11 16, 18:53)
sveikos mamytes,

viskas priklauso, koky men jusu vaikas gimes. gal jam priklauso ik nuo nauju arba nuo balandzio. mano gimes rugseji, tai jam priklauso 3 val. bet kuriam (privaciam ir netik) nuo sausio, bet jau eina dabar, nes is valstybinio pakviete, matomai vieta atsirado laisva. nuo sausio priklausys ir privaciuose nemokamai tos 3 val. jei jusu vaikas gimes veliau, reiskias gausit vieta gal tik nuo balandzio.
Atsakyti