QUOTE(Terapankė @ 2011 11 12, 21:05)
O kaip ten kokybe vaiku?Nes moterisku, vyrisku,tai kokia kaina tokia ir kokybe-menesiui. O batuku yra tikrai, tik geri ir kainuoja atitnkamai
Skaitau sita tema, ruosiuosi jau mokyklu lista kad uzrasyti.Tik pasitikslinti noriu- 5myliu atstumu galima laisvai uzsirasyti ir galbut gauti vieta?Nes arti namu mokyklu geru nera.Ir ar as cia neperanksti
Ar yra kox maximum skaicius i kiek galiu rasyti, ar viena pasirinkti turiu.Gal kas atsakys
pas mus jei nori gauti vieta reikia rasyti vaika nuo gimimo arba nuo krikstynu...taip,kad as savo maziuke uzrasiau kai buvom metuku ir nebuvo per anksti...
Papildyta:
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 11 13, 08:11)
Kokybės nežinau, nepirkau dar nieko, bet mano mergai nelaiko net clarksai, po pirmos dienos nudaužyti, atsilupę buvo
KAinos normalios, aulinukų ilgesnių 17 sv buvo, bent jau tokius kur aš žiūrėjau. Tikrai nepirksiu aš jai brangių, nes taip sudrožia viską, kad baisu
Dėl užrašymo ne ką patarsiu, bet gal ne per anksti, nelabai gaudaus toj jų sistemoj su metais. Užrašyt kiek žinau gali ir į kelias
Gal neklaidinsiu, geriau žinanti atsakys.
Aš savo mažą užrašiau prieš mėnesį, bet dar negavau laiško atgal, tai nežinau kaip yra. PAgal datą, balandį galėtų eiti 3 val.
maniske clarko kedukus galutinai sudroze uzvakar(cia nuo rugsejo galo...
),parejo su skyle...
bet pirkau vel clarkus,nes manau kitus ,tai diena arba 2 atnesiotu....
o va zieminukai tos parduotuves kur nuoroda ydejau,tai man superiniai...as pati pernai sau pirkau
tokius man jie super buvo,kai reikejo per sniega ir leda i darbuka pedinti....