Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

Labutis, norejau paklausti, ar cia yra pirkti vaikams pedkelniu, nes vien po kelnem jau vaikui salta darosi.Kaip jus ziema vedat vaikucius, ar dedates pedkelnes? smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita 25 @ 2011 11 08, 12:06)
Labutis, norejau paklausti, ar cia yra pirkti vaikams pedkelniu, nes vien po kelnem jau vaikui salta darosi.Kaip jus ziema vedat vaikucius, ar dedates pedkelnes? smile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nenešiojam pėdkelnių ax.gif mokykloj bus nepatogu,plius kaip fyzinis nusirenginėt reiks.
Atsakyti
O mes nešiojam pėdkelnes, tik kol kas ne po kelnėm, tik kai su sijonėliu smile.gif
O pirkom mes vienas asdoj, kitas per ebay siunčiausi.. Šiaip manau didesniuose prekybos centruose būna, arba vaikų drabužių parduotuvėse. Daug kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 11 08, 15:59)
O mes nešiojam pėdkelnes, tik kol kas ne po kelnėm, tik kai su sijonėliu smile.gif
O pirkom mes vienas asdoj, kitas per ebay siunčiausi.. Šiaip manau didesniuose prekybos centruose būna, arba vaikų drabužių parduotuvėse. Daug kur smile.gif

maciau primarke yra, tik tiek, kad nenesioja, sake vaikai juokiasi
Atsakyti
Nu, jei mergaite, tai gal ir su pedkelnem. Nu, berniukui tai neisivaizduoju, kam tos pedkelnes blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fegari @ 2011 11 08, 16:19)
maciau primarke yra, tik tiek, kad nenesioja, sake vaikai juokiasi

Tai gal ne mergaitė, kad juokiasi? ax.gif
Nes pas mus mokykloj tai mergytės jei su sijonėliais, tai pėdkelnės po apačia. Viskas normalu ir gerai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita 25 @ 2011 11 08, 14:06)
Labutis, norejau paklausti, ar cia yra pirkti vaikams pedkelniu, nes vien po kelnem jau vaikui salta darosi.Kaip jus ziema vedat vaikucius, ar dedates pedkelnes? smile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Next turi graziu pedkelniu mergaitem.Buvau kazkada pirkus.Parsiduoda po 2-3 supakuotas.pamenu buvo rudos, ruzavos...Ruzavas drauges mergaitei padovanojau,o rudas savajam palikau.Musu maziui tada buvo netoli 3 metai ..ai, galvoju ziema i parka po kelnem bus.Pirma kart tada gyvenime ji i pedkelnes ispraudziau.Tai tiek jis mus prijuokino,net pilvus skaudejo.Begiojo su timpom,tampe jas..klause,kas cia?kodel jos tokios siauros?..nuo tada niekad ir nebeuzsidejom. lotuliukas.gif Yra berniukam pasiltintu dzinsu,velvetiniu kelniu,o jei siaip budavo reik silciau aprenkti einant laukan uzdedavau trikotazines plonas pizamos kelnes po dzinsais.Bet tik ne "timpas"Tiesa,buna pirkti Thermo kelnyciu bei maikuciu..M&S berods maciau..I mokykla berniukams tai net kalbos negali buti apie jokias kelnes po apacia.Tikrai cia nenesiojamos tongue.gif Mokyklose silta juk.Nei batu siltu reik nei kelniu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 11 04, 22:57)
Kas galite padeti, kur galima rasti mokyklu reitingus? Nu reik rasyti prasyma del mokyklos, bet nzn kuria pasirinkti..Kazkada buvau radus reitingus pagal anglu, matematikos zinias, o dabar visur narsau ir niekur neberandu  doh.gif  zinau, kad Ofsted budavo, bet dabar ten tik raportus randu ir daugiau nieko..

Geriausias aprasymas mokyklu reitingu pagal Ofstead www.find my school
Iveskit savo post coda mokykla,darzeli ar secondary school renkates ir tikrai rasit atsakymus 4u.gif
Atsakyti

sveikos mergaites

esu visiskai apsalus ...........mano mergyte 4 metuku visa savaite serga ispradziu skaudejo gerkle dabar siaubingas kosulys tai neina i mokykla visa savaite , ryte paskambino is mokyklos ir pradejo grasinti kad perduos kazkam mano duomenis kad vaikas nelanko mokyklos ,sako su 38 temperatura vaikas privalo buti mokykloje tai nera priezastis neiti i mokykla nu truksta zodziu.Ir aplamai mokykloje nepatenkintos registratores kad as vaika leidziu i mokykla tik puse dienos iki 5 metu.Ar jums yra pasitaike taip ?
Atsakyti
QUOTE(meduke @ 2011 11 09, 14:04)
sveikos mergaites

esu visiskai apsalus ...........mano mergyte 4 metuku visa savaite serga ispradziu skaudejo gerkle dabar siaubingas kosulys tai neina i mokykla visa savaite , ryte paskambino is mokyklos ir pradejo grasinti kad perduos kazkam mano duomenis kad vaikas nelanko mokyklos ,sako su 38 temperatura vaikas privalo buti mokykloje tai nera priezastis neiti i mokykla  nu truksta zodziu.Ir aplamai mokykloje nepatenkintos registratores kad as vaika leidziu i mokykla tik puse dienos iki 5 metu.Ar jums yra pasitaike taip ?

Pazyma is gydytojo turit?
Gerkles skausmas, kosulys, tai tikrai nera priezastis neiti i mokykla. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 11 09, 14:33)
Pazyma is gydytojo turit?
Gerkles skausmas, kosulys, tai tikrai nera priezastis neiti i mokykla.  schmoll.gif

Suprantu kad tik kosulys ir gerkles skausmas ne priezastis , bet ji karsciuoja ir gana auksta temperatura , dabar jau tvarkosi pakyla iki 38 .Cia iprastai kai vaikai vejaraupiais sirgdami eina i mokykla , o apie kosulius ir snarglius iki apatines lupos tai visai nekalbu.Bet manau kiekviena mes norim geriausio savo vaikui , neduok Dieve kokios komplikacijos jei prades eit i mokykla nepasveikus.
Atsakyti
QUOTE(meduke @ 2011 11 09, 14:41)
Suprantu kad tik kosulys ir gerkles skausmas ne priezastis , bet ji karsciuoja ir gana auksta temperatura , dabar jau tvarkosi pakyla iki 38 .Cia iprastai kai vaikai vejaraupiais sirgdami eina i mokykla , o apie kosulius ir snarglius iki apatines lupos tai visai nekalbu.Bet manau kiekviena mes norim geriausio savo vaikui , neduok Dieve kokios komplikacijos jei prades eit i mokykla nepasveikus.

Tai jeigu yra temperatura, tai viskas ok.
SAvaite laiko jau sergat, tai greiciausiai pas gydytoja jau buvot? pazyma turit? Ja ir pateiksit mokyklai. Arba, gydytojo israsyto recepto kopija? Arba is vaistines gautu vaistu buteliuka, su israsu, kad tai gauta is gydytojo mirksiukas.gif
Tada mokykla, pazymes tas dienas kaip pateisinamas.
Atsakyti
QUOTE(meduke @ 2011 11 09, 15:00)
Skambinau i mokykla kiekviena ryta pranest kad dar sergam.As pati medike  blush2.gif gal todel ir nepasitiki.Ir aplamai jauciasi priesiskumas is mokyklos darbuotoju , o grasinimu jau susilaukiu ne pirma karta.Su vyresnele kitoje mokykloje nebuvo jokiu problemu nors irgi labai daug sirbo istisi bronchitai.
Paaaiskinau kad siandien dar pakyla iki 38 temperatura , bet atsakymas buvo kad tai nedidele temperatura ir vaikas privalo but mokykloje.Na jeigu jau tiek tetruksta tai tegul perduoda tuos mano duomenis , zinau kad tada tektu bauda kazkokia sumoket.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduke: 09 lapkričio 2011 - 14:05