Kadangi maniškė nuo rugsėjo ėjo su absoliučiu 0 kalbos, tai mokos elementariausių dalykų.
SKaito knygeles su trumpais lengvais sakinukais. Iš tos knygelės kaskart turiu sudaryt sakinius atskirais žodžiais. Turim ieškot žodžio lapeliuose, dėliot sakinius kuriuos rašo knygoj.
Šiandien davė lapelius su žodžiais, iš jų kiek įmanoma daugiau sudėt žodžių.
Matematika. Sudėtis atimtis iki 20. Daugiau, mažiau.
Lyg tiek
Sveikos mamos gal kartais zinote kokiu activity centru leliukams nuo 6men walthamstow'e ar leyton'e?Ar isvis cia uk yra tokiu vietu, kur mamos su leliukais uzsiima kartu, kaip pvz lt ten jamahos mokykleles ir pan.. na jei galit patarkit ka, bijau kad vaikas tik su mama istisai budamas paskui zmoniu nebijotu
QUOTE(linutiabmw @ 2011 11 02, 13:10)
sveikos mamytes gal kas turite 6 metu vaika ,,,labai idomu ka jie dabar mokosi...nes mes katik atvykom i uk ir galvoju kad reiktu vaika kazko pamokinti kad nebutu taip kad sedes ir ziures...jis kazkiek bet labai nedaug moka anglu kalbos ...labai bijau leisti i mokykla
patarkit jei galit kaip elgtis
nueik i WHSmit'a ar i kokia kita parduotuve,netgi svarinese buna... pamatysi pilna partybu bet kokio amziaus vaikams nuo 2-3 metu....ir apziurek viska,anglu,matematika,gamtos mokslu ir t.t...
Papildyta:
QUOTE(lostanke @ 2011 11 02, 16:53)
Sveikos mamos gal kartais zinote kokiu activity centru leliukams nuo 6men walthamstow'e ar leyton'e?Ar isvis cia uk yra tokiu vietu, kur mamos su leliukais uzsiima kartu, kaip pvz lt ten jamahos mokykleles ir pan.. na jei galit patarkit ka, bijau kad vaikas tik su mama istisai budamas paskui zmoniu nebijotu
o pas jus nera kokio Sure Start netoliese....? ten buna visa galybe uzsiemimu ar mansteles,ir mummy talk ir zaidimu grupes ir net kulinarija mamytems ir t.t... nes lankemes tokiam,kai mazytes buvom,mum labai patikdavo.... Siaip health visitore arba midvaife turi patart kazka,pasiulyti...
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2011 11 02, 07:48)
Aš dabar galvoju, aš tokio lapo nė už ką nepasirašyčiau Nesąmonė kažkokia
bent jau isiaiskinciau tiksliau kaip ir kas,nes siaip pagal viska,tai net ofster reportuose man regis minima vaiko saugumas mokykloje.... o cia,jei pvz vaika primus klasiokas ir dar nieks nieko nedarys,nes tipo vaikas pats uz save atsakingas,tai kazkaip nera logikos.... kur tas saugumas. ?...
QUOTE(lostanke @ 2011 11 02, 18:53)
Yra Low hall centras (queens road galas) yra Wood street kampo kur biblioteka ten centras darzely. Paskui dar Mission grove. Yra ivairiausiu grupiu.
Wood street yra Jungle in a tumble' zaidimai, kur gali praleisti diena.
aciu uz info bandysim ryt ieskoti
Sveikos, mane domina toks dalykas, i kataliska mokykla kaip supratau priima tik pakrikstitus vaikelius, mes krikstiti bet provoslavu (rusu) baznycioje, tai jau kaip ir nera galimybes patekti i katalikiska baznycia?
QUOTE('Karina @ 2011 11 03, 12:12)
Sveikos, mane domina toks dalykas, i kataliska mokykla kaip supratau priima tik pakrikstitus vaikelius, mes krikstiti bet provoslavu (rusu) baznycioje, tai jau kaip ir nera galimybes patekti i katalikiska baznycia?
O jus mokyklon paskambinkit ir paklauskit
jei neklystu buvo priimtas istatymas, kad i faith mokyklas turi priimti kazkoki procenta netikinciu o gal tik buvo kalbeta apie tai, geriau pasiskambinkit arba nueikit ir paaiskins
QUOTE(linutiabmw @ 2011 11 02, 16:10)
sveikos mamytes gal kas turite 6 metu vaika ,,,labai idomu ka jie dabar mokosi...nes mes katik atvykom i uk ir galvoju kad reiktu vaika kazko pamokinti kad nebutu taip kad sedes ir ziures...jis kazkiek bet labai nedaug moka anglu kalbos ...labai bijau leisti i mokykla
Mums tai patinka www.educacion city .com
Reik uzsiragistruoti ir jie duoda 20d. nemokamai pasibandyti..Maniskiui patiko ir mes kazdien kai ka ten pasprendziam.Dabar jau issipirkom metams 30 £..
QUOTE('Karina @ 2011 11 03, 14:12)
Esu girdejus,kad yra kai kas persikrikstine ir butent del mokyklu ..Jei randates netoliese geros katalikines mokyklos ir turit ju baznycia salimais pasikriktinus ten ir vaiksciojant i ju baznycia sekmadieniais bus tikrai pirmumo teise gauti vieta..Kito tikejimo vaikams daznai vietos nelieka,nes pakankamai turi tu kurie prasosi i mokykla ir uzpildo Suplimentary form su kataliku kunigo rekomendacija bei parasais..
QUOTE(Rico @ 2011 11 03, 15:33)
O jus mokyklon paskambinkit ir paklauskit
jei neklystu buvo priimtas istatymas, kad i faith mokyklas turi priimti kazkoki procenta netikinciu o gal tik buvo kalbeta apie tai, geriau pasiskambinkit arba nueikit ir paaiskins
QUOTE(**AUKSSE** @ 2011 11 03, 17:47)
Mums tai patinka www.educacion city .com
Reik uzsiragistruoti ir jie duoda 20d. nemokamai pasibandyti..Maniskiui patiko ir mes kazdien kai ka ten pasprendziam.Dabar jau issipirkom metams 30 £..
Esu girdejus,kad yra kai kas persikrikstine ir butent del mokyklu ..Jei randates netoliese geros katalikines mokyklos ir turit ju baznycia salimais pasikriktinus ten ir vaiksciojant i ju baznycia sekmadieniais bus tikrai pirmumo teise gauti vieta..Kito tikejimo vaikams daznai vietos nelieka,nes pakankamai turi tu kurie prasosi i mokykla ir uzpildo Suplimentary form su kataliku kunigo rekomendacija bei parasais..
Aciu uz atsakymus
o man ydomus vienas dalykas del kunigo rekomendacijos....ar ju reikia kasmet ...?mes pernai nurseriui viena gavom,dabar gavom dokumentus receptionui tvrakytis ir vel reikia rekomendacijos.... tai sakau gal cia jau paskutine bus ar ne...?
QUOTE(linutiabmw @ 2011 11 02, 16:10)
Nebijok leisti i mokykla, jug jis ten bendrauja su vaikais, taip greiciau ir kalba pramoks. As irgi turiu 6 metu vaika. As tai pries leisdama i mokykla pramokinau elementariu zodeliu, kaip parasyti atsigerti ir i toleta. O visa kita jie po biski mokosi mokykloj.