Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

QUOTE(mergicka393 @ 2011 10 29, 10:45)
o tai ja gauni dirbant ne maziau nei 16 val i savaite? ir dar gali gaut child tax credit? o jai pvz esi issiskyrusi? kaip tada?

Paskaitykit temoje apie pašalpas, daug apie tai rašyta.
Atsakyti
QUOTE(redusis @ 2011 10 29, 15:06)
sveikos,
gal kuri mamyte leidzia savo atzala i kataliku darzeli/mokykla?
mes gavom kruva dokumentu, kad nueiti pas kuniga. jis turi parasyt rekomendacija. nu ir ka nuejom pas kunigeli, o jis mum nieko nepasirase. teigdamas jog mes nesame pavyzdingi baznycios lankytojai. laiko kaip ir nedaug teliko iki popierizmo pristatymo i darzeli, o rekomendacijos kaip ir neturim. gal galit kas patart ka tokiu atveju daryt?

O iki kada reikia? jei i mokykla, tai iki sausio, lankykit, gal pasirasys veliau, neisivaizduoju ka dar patarti g.gif pas mus buvo parasyta, kad reguliariai- tai nors karta per menesi g.gif
Atsakyti
sveikos,
mes gavom kruva dokumentu, kad nueiti pas kuniga. jis turi parasyt rekomendacija. nu ir ka nuejom pas kunigeli, o jis mum nieko nepasirase. teigdamas jog mes nesame pavyzdingi baznycios lankytojai. laiko kaip ir nedaug teliko iki popierizmo pristatymo i darzeli, o rekomendacijos kaip ir neturim. gal galit kas patart ka tokiu atveju daryt?

na pas mus tai ta parasu diena buna sausio men...tai gal ir pas jus bus...?istisai vaidenkintes baznycioj iki to laiko,gal pasirasys.... unsure.gif neisivaizuoju ka tokiu atveju daryti,tik banznycia pradeti lankyti.... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kaip mano vaika priime i mokykla as turejau eiti dekumentus supildyti.
Ir man sukele vienas popierius itarimu.
Ten reikia paraso kad jai vaikas nusibalnotu kelena ,ar parkristu ir t.t kad jie uz tai neatsako.Ir dabar man ydomu ar visos turejot pasirasyti toki lapa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 11 01, 20:08)
Sveikos 4u.gif
Ten reikia paraso kad jai vaikas nusibalnotu kelena ,ar parkristu ir t.t kad jie uz tai neatsako.Ir dabar man ydomu ar visos turejot pasirasyti toki lapa?  g.gif

As tai ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 11 01, 17:08)
Sveikos 4u.gif
Ten reikia paraso kad jai vaikas nusibalnotu kelena ,ar parkristu ir t.t kad jie uz tai neatsako.Ir dabar man ydomu ar visos turejot pasirasyti toki lapa?  g.gif

nu pas mus truputi netaip buvo,jei vaikui butu kokia emergency situacija,tai,kad jie(ar greitoji,policija t.t...) turi teise liestis prie vaiko,pvz perengti ji sutvarstyti ir t.t...nu,kad neatsako,tai tikrai ne... schmoll.gif jeigu mergina kur bumteli galva mokykloje visada gauname toki rasteli,kuriame nurodyta kur ir kaip uzsigavo,nes neduok Dieve paskui isivesti su nubrozdinta kakta bijociau,sakytu vaika musi.... unsure.gif tai va,uztai rasciukai yra,jie privalo atsakyti uz vaiku sauguma tomis valandomis.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nakvisa: 01 lapkričio 2011 - 22:03

QUOTE(nakvisa @ 2011 11 01, 20:01)
nu pas mus truputi netaip buvo,jei vaikui butu kokia emergency situacija,tai,kad jie(ar greitoji,policija t.t...) turi teise liestis prie vaiko,pvz perengti ji sutvarstyti ir t.t...nu,kad neatsako,tai tikrai ne... schmoll.gif jeigu mergina kur bumteli galva mokykloje visada gauname toki rasteli,kuriame nurodyta kur ir kaip uzsigavo,nes neduok Dieve paskui isivesti su nubrozdinta kakta bijociau,sakytu vaika musi.... unsure.gif tai va,uztai rasciukai yra,jie privalo atsakyti uz vaiku sauguma tomis valandomis.... 4u.gif

Mes ir tokį pasirašėm ir turbūt beveik kasdien parsineša traumų lapuką lotuliukas.gif Tai pirštą susitrenkė, tai kelėną nusitarkavo, tai vaikas koks mušės doh.gif
Atsakyti
Aš dabar galvoju, aš tokio lapo nė už ką nepasirašyčiau schmoll.gif schmoll.gif Nesąmonė kažkokia schmoll.gif
Atsakyti
Lapo, kad gali vaiką sutvarstyt, liestis prie jo g.gif Juk tai būtina, kai vaikas susitrenkia, kaip neprisiliečiant tvarstyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 11 02, 10:55)
Lapo, kad gali vaiką sutvarstyt, liestis prie jo  g.gif Juk tai būtina, kai vaikas susitrenkia, kaip neprisiliečiant tvarstyt  g.gif

Ne, ne, neto schmoll.gif Lapo, kad mokykla/darzelis neatsakingi uz vaiko susitrenkima, ar keleno nusibrozdinima. Aisku, kad atsakingi. 100 % 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

As planavau kitiems metams leisti i kataliku mokyklele, tad galvoju nueisiu kelis kart i salia esancia baznycia, kad kunigas pamatytu ir gausiu rekomendacija smile.gif Deja, tik atejus jau ant duru pasitiko didzulis lapas, teigiantis, kad kaip tik siuo metu teveliai pradeda tvarkytis dokumentus i mokyklas ir kreiptis del rekomendaciju. Tad jei nelankem baznycios istisus metus - galim net nesivargint biggrin.gif Nezinau ar vsos mokyklos ta taiko, bet buna registracijos formoj jau nurodyta baznyca, arba kokiu atstumu nuo mokyklos gali but baznycia is kurios prasysim referenso.
Tai siais metais bandysiu siust formas be referensu... ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytes gal kas turite 6 metu vaika ,,,labai idomu ka jie dabar mokosi...nes mes katik atvykom i uk ir galvoju kad reiktu vaika kazko pamokinti kad nebutu taip kad sedes ir ziures...jis kazkiek bet labai nedaug moka anglu kalbos ...labai bijau leisti i mokykla
patarkit jei galit kaip elgtis
Atsakyti