Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

QUOTE(_Aurute_ @ 2011 10 19, 20:33)
Na sudejus pas mane tiek net per du vaikus nesigautu blush2.gif

simto svaru per metus visus nesigautu niekaip(net 50 vargu).Jei nesam grynais pinigais,tai po svara ar po tris nedaugiau.Ir tikrai ne daznai..dovaneles ir remimai visokiu "charity" kompaniju,kurias mokykla remia,tai iena..buna perkam nauju zaisliuku(pigiu)piestuku,pries kaledas Chrismas pudinga nesam.. tiesa organizuojami vakarais net bingo vakarai,ar mamu vakareliai(mokykla parduoda bilietukus (kaina 3£),visa tai prideda mokyklai pinigu(na,nelyvavau jokiuose vakaruose) Bet noreciau smile.gif tik ner kam vaika palikti vakarais, problema..

QUOTE(nakvisa @ 2011 10 20, 18:00)
nu jei kalbama apie po pamokinius burelius tai jie tikrai nekainuoja 200 svaru i savaite.... unsure.gif o uzsiemimai (bent jau pas mus...)ka zinau :gimnastika,sokiai,smuikas,fleita,futbolas ir t.t....manau kaip ir daugumoje ne katalikisku mokyklu tik dar plius tie baznytiniai,kaip: rytines pamaldos,baznytinis choras ir t.t...ir isvis as nezinau,bet kazkaip labai tokio didelio religijos "pirsimo " kol kas mokykloje nepastebejau.... blush2.gif gal kai busim didesnes,gal tada pastebesim.... blush2.gif
tiesa,norejau paklausti,kaip kitu vaikuciai lanko (lanke) - receptiona,ar ejo 3 valandas ar 6 ...? g.gif kazkaip ydomu pasidare,nes pas mus jie bus 6 valandas,o va kaimyne pernai ejo tik 3 valandas kitoj mokykloj.... unsure.gif

taip,bureliai brangoki,bet ne visi..na,o muzikos pamokos tai tikrai labai daug kainuoja.

o del reseption valandu,tai tik rugseji trumpesnes buna,bet negirdejau kad visus metus.Vaikas juk atsiliktu stipriai nuo kitu,kai pradetu year1..

QUOTE(nakvisa @ 2011 10 20, 19:26)
tai va tas ir yra,kad as neapsipratinimus turejau omeny,o ta,kad vaikai tiesiog istisus metus receptione eina tik 3 valandas....kazkaip vistiek visiem vienodai turetu buti sudaryti programa...tai kodel vieniem isdesto per 3 val.,kitiems per 6 ...? g.gif

Gal ko nesupratot? Ne reseption,o i pre-school ten eina vaikutis po 3,5 val.i diena? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**AUKSSE** @ 2011 10 20, 18:57)
o del reseption valandu,tai tik rugseji trumpesnes buna,bet negirdejau kad visus metus.Vaikas juk atsiliktu stipriai nuo kitu,kai pradetu year1..
Gal ko nesupratot? Ne reseption,o i pre-school ten eina vaikutis po 3,5 val.i diena?  smile.gif

tai va ir mane tas stebina...na ta kaimyne man uz tvoros gyvena,tai mes labai bendraujam,vaikstom i parkus ir t.t....tai tikrai zinau ka sakau,nes mano maziuke pernai ejo i privatu pre-schoola,tai as ja pasiimdavau 12:00 ir susitikdavau kaimyne einancia su mergyte i mokykla,na tipo i popietine grupe.... ax.gif o siais metais,ji pradejo ta year 1,tai rugseji apsipratinejo 2 savaites,dar buvo 3 val.ten,o paskui pradejo eiti visas 6 .... g.gif tai va uztai taip ydomu ir pasidare,nes pas mus receptionas pilnu grafiku,pas mano drauge kitam rajone irgi.... unsure.gif o kadangi mano vaikas vis dar miega pietukus po 3 val.... blush2.gif tai va kazkaip ir susidomejau,kodel vieniem taip,kitiem kitaip... g.gif
Atsakyti
Sveikos mamtyes, klausykit kiek man laiko reiktu atidirbti kad vaikui darzeluiu gauciau nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(mergicka393 @ 2011 10 25, 17:46)
Sveikos mamtyes, klausykit kiek man laiko reiktu atidirbti kad vaikui darzeluiu gauciau nuolaida?

Reikia gauti wtc, kad gautum kompensacija uz darzeli smile.gif dirbti turi nemaziau kaip 16val. per sav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozeslasiukas: 25 spalio 2011 - 21:51
sveikutes
speju kad telefonu neiseina uzrasyt vaiko i mokykla?
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 10 25, 23:50)
Reikia gauti wtc, kad gautum kompensacija uz darzeli smile.gif dirbti turi nemaziau kaip 16val. per sav.

kas tas wtc yra?
Atsakyti
work tax credit - pašalpa tokia.
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti su kokia avalyne vaikucius ziema vedate i mokyklele? smile.gif ar galima vesti su ilgesneis su kailiukais batais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita 25 @ 2011 10 27, 18:51)
  ar galima vesti su ilgesneis su kailiukais batais? smile.gif

Priklauso nuo mokyklos taisykliu. Kaikur galima, kaikur ne.
Atsakyti
QUOTE(tiskute @ 2011 10 25, 21:16)
sveikutes
speju kad telefonu neiseina uzrasyt vaiko i mokykla?

gal priklauso nuo mokyklos taisykliu..mes kai uzrasinejom maziuke(ji buvo metuku tuomet...),tai man regis atostogos buvo,nebuvo kai kuriu darbuotoju,tuomet gavau tel nr.,paskambinau jiems po atostogu,pasakiau,kiek maziukei metu,kada pradesim eiti i mokykla,jie atsiunte forma pernai sausio menesi,mes ja uzipldem,tada kunigas uzpilde forma,paskui gavom kita laiska gal koki kovo men. kur buvo parasyta kokius dok atnesti,paskui vyko atranka,geguzes men suzinojom,kad papuolem,tada vyko visokie susirinkimai ir atviru duru dienos,tada vel gavom laiska birzeli,su sarasu uniformai ir va rugseji pradejom eiti...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 10 27, 13:47)
work tax credit - pašalpa tokia.

o tai ja gauni dirbant ne maziau nei 16 val i savaite? ir dar gali gaut child tax credit? o jai pvz esi issiskyrusi? kaip tada?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergicka393: 29 spalio 2011 - 11:54
sveikos,
gal kuri mamyte leidzia savo atzala i kataliku darzeli/mokykla?
mes gavom kruva dokumentu, kad nueiti pas kuniga. jis turi parasyt rekomendacija. nu ir ka nuejom pas kunigeli, o jis mum nieko nepasirase. teigdamas jog mes nesame pavyzdingi baznycios lankytojai. laiko kaip ir nedaug teliko iki popierizmo pristatymo i darzeli, o rekomendacijos kaip ir neturim. gal galit kas patart ka tokiu atveju daryt?
Atsakyti