QUOTE(nakvisa @ 2011 10 17, 16:21)
siaip mano mergyte krikstyta londone lt baznycioj,bet kadangi mes i ja labai retai vaikstom,tai zinojom,kad pas ta kuniga rekomendacijos tikrai negausim....
siaip karts nuo karto lankom angliska baznycia prie namu,o ten toks fainuolis senukas kunigas buvo,tai jis mum ir pasirase....
beje ta baznycia ir priklauso maziuek mokyklai,nes ji uz tvoros...
o kunigas sausio men. specialiai turi kelias valandas rekomendacijos pasirasyti,kitom dienom neiprasysi...va taip va ir buna,kad turi lankyti baznycia,skaityti skelbimus,kad zinotum kokios tai dienos ir valandos....
Na mes gavome mokykla ir be kunigo rekomendacijos
Dar siandiena ryte buvome mokykloje pasiimti visa apranga,sporto ir kasdiene....
Na ir atsisviesdama direktore sustojo prie to punkto...Ir pasakem,kad tik pradesime lankyti,ir ji jau pasake mums penktadieni,kad atsineskite pirmadieniui i moklykla bet koki dokumenta irodanti,kad mano Hugas yra krikstytas,na o mes turime ta kriksto lapa,o ir as dar ji esu isivertusi vertimu biure su notaro visais stampais ir pan. Na ir jei to pakako,ir paminejo,kad veliau atnestume lapeli pasirasyta kunigo,kaip jau pradesime lankyti ta baznycia.
Laukeme eileje 2.5 men......
NA o ir dabar turime labai gera mokykla. Ir pradesime i ja eiti tik po atostogu.
Beje mums mokykloje pridave visokio gerio,nuo marskinuku iki kuprines
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2011 10 15, 08:42)
Zinau, nes kalbuosi su zmonemis lankanciais mokykla. Privalomojo mokescio nera, - jo ir negali buti. Taciau, mokykla turi remti. Kai kur yra nustatyta, pvz. 10 svaru i menesi, kitur 100 svaru i metus. Ivairiai. Kitur nereikia nieko, leidzia tevams patiems pasirinkti. Kitur, kaip jus rasete, remiat mokykla per baznycia. Vienur nereikalauja, kitur tiesiai sviesiai pasako. Ivairiai buna. Kad pas jus to nera, nereiskia, kad isvis to nera
Musu mokykloje pritaikyta- NENORI NEDUODI.
Siuo atveju patys tevai pasirinkti gali. Kiek nori tiek remi ta mokykla