Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

QUOTE(werde @ 2011 10 05, 14:46)
Matyt nelanko  biggrin.gif
Bet as nesuprantu truputi tavo klausimo.  g.gif Ka turi omeny sakydama baptistu mokyklos? Church of England? Nes mano supratimu uk yra religines pakraipos church of england (CofE), kitaip anglikonu,  arba Romos kataliku (RC) mokyklos. Jum, aisku, geriausia yra taikyt i kataliku mokykla, bet priimtu ir i Cof E. Ne visos tokios mokyklos priima remdamosi vaiko tikyba, kai kuriose priemimo kriterijai yra tokie patys, kaip ir paprastose mokyklose. Cia jau turbut reiktu pacioj mokykloj klausti smile.gif

ai, dar pastebejimas, krikscionybe apima katalikus, protestantus ir visokius kitokius, kitaip sakant tai platesne savoka nei katalikybe smile.gif

O gal buvo parasyta 'baptise' ir nesuprato. Ta prasme klausia ar krikstytas.
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 10 06, 00:03)
O gal buvo parasyta 'baptise' ir nesuprato. Ta prasme  klausia ar krikstytas.

blush2.gif gali buti, kad ir ne taip supratau.
Siaip mokykla St Michael's Catholic ... o prie isvardytu prioritetu del pirmumo , parasyta Baptised Catholic.... ir prie visu punktu ax.gif
Atsakyti
HUGA, tai reiks, krikstytas mirksiukas.gif

As ant to zodzio irgi esu pasimovusi doh.gif blush2.gif Kai manes paklause ar baptised, atsakiau, ne, nemanau, kad ir taip darysim. O kas tas yra? Ziuriu akys receptionistes tik issipute lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 10 06, 09:20)
HUGA, tai reiks, krikstytas  mirksiukas.gif

As ant to zodzio irgi esu pasimovusi  doh.gif  blush2.gif Kai manes paklause ar baptised, atsakiau, ne, nemanau, kad ir taip darysim. O kas tas yra? Ziuriu akys receptionistes tik issipute  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O apie ka tu pagalvojai biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif vat taip ir pagalvojau, kaip galima durniau, kad tai baptistai vaikai lotuliukas.gif . Nu, cia jau galima rasyt i skyreli apie juokingus nutikimus biggrin.gif .

Aciu merginos 4u.gif , mano vaikas krikstytas, tai bent jau turim kazkoki sansa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo huga: 06 spalio 2011 - 10:05
Beje del mokyklu galima viska uzpildyti internetu (nzn ar visur gal tik Londone mastau.gif )

www.eadmissions.co.uk

Reikalingus dokumentus reikia nuskanuoti ir prikabinti arba nusiusti pastu ar faksu.
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 10 06, 10:38)
O apie ka tu pagalvojai  biggrin.gif

Net, nezinau, ka ta akimirka pagalvojau. Kazkoks naujas zodis ir vsio. Galvojau, krikstytas tai bus kas nors su christening susije ar pan. O, vaikai tai krikstyti biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, esu naujoke aplamai siame forume, bet kadangi gyvenu keturis menesius Londone, tai labai jau truksta bendravimo su merginom, moterim, patarimu ir seip viso kito,.Taip pat pradejau vesti dukrytes i mokykla ir siandien tik trecia diena tai taip neramu, kad net staugti norisi aplamai viskas dar nauja, noretusi susipazinti, rasti draugiu bendrauti, plepeti kavute gurksnoti na tikriausei daug kas supras mane, gyvenu DAGENHAME, Lauksiu atsakymu smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes ...padekit nezinau nuo ko pradeti atvaziavau pas vyra i uk su 2 vaikais vienam 2 metai kitam 6 metai ...kur kreiptis del mokyklos .kokiu ten dokumentu praso ..kur tuos dokumentus susitvarkyti...

labai didelis dekui uz atsakymus ir patarimus
Atsakyti
QUOTE(linutiabmw @ 2011 10 07, 14:05)
sveikos mamytes ...padekit nezinau nuo ko pradeti atvaziavau pas vyra i uk su 2 vaikais vienam 2 metai kitam 6 metai ...kur kreiptis del mokyklos .kokiu ten dokumentu praso ..kur tuos dokumentus susitvarkyti...

labai didelis dekui uz atsakymus ir patarimus

Kreipkites i savo miesto konsula, jie jums pasiulys arciausiai namu esancias mokyklas. Arba galit nueiti tiesei i salia esancia mokykla. O konsule uzpildysit forma, jie patys issiuncia i mokyklas, o atsakyma i kuria pakliuvot atsiuncia i namus. smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal galite pasidalinti savo patirtimi,kaip jus tvarketes su tais kunigu rekomendacijomis i mokykla.?
Kaip ja gavote,ar sunku buvo ir pan?
Atsakyti
QUOTE(Pusiuke @ 2011 10 12, 14:59)
Sveikos,
gal galite pasidalinti savo patirtimi,kaip jus tvarketes su tais kunigu rekomendacijomis i mokykla.?
Kaip ja gavote,ar sunku buvo ir pan?

Nuo dabar kas sekmadieni eikit i savo vietine baznycia, ir kunigas pasakys kuria diena pasirasines (ar reik palikti lapa, o kita sekmadieni pasiimti) arba po nauju kita savaite kuniga gaudot ir prasot pasirasyti tongue.gif jis jus jau bus isidemejes, kad lanket baznycia ax.gif
Jei apie LT baznycia kalbat, panasiai kiek girdejau, gal kas is lankiusiu parasys 4u.gif

tikrai nesunku tai 4u.gif
Atsakyti