Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

QUOTE(Limcamca @ 2011 09 16, 17:53)
cia nuo mokytojos priklauso. Jei vaikas dar tik mokosi skaityti, tai ta pacia knygute gali nesiotis ir visa savaite. Jei nera jokio iraso is namu, gali buti, kad laukia, kol namie skaitys. Dar gali buti, kad klaseje tvarka, kad vaikas pats knygutes turi pasikeisti.
Zodziu, geriausia su mokytoja pasikalbeti siuo klausimu.

Taigi, kad nuo mokytojos. Mano vaikis labai gerai skaito ir pernai year 1 jam knygutes kesidavo kas antra diena, kai dar tos trumpesnes buvo daznai ir po 2-3 knygutes parsinesdavo. Dabar savaite laiko praejo, su ta pacia knyga vaiksto, kuria jis jau seniai perskaite ir mano irasas yra. Mokytojos poziuris toks, kad mazdaug pas mane klasej 28 vaikai ir as negaliu kiekviena diena patikrint, kaip jie skaito. Mazdaug knygutes bus keiciamos viena, daugiausiai du kartus per savaite. Bet pernai mokytoja ir netikrindavo kiekviena karta keisdama. Vienu zodziu palauksiu dar kokia savaite ir jauciu prasysiu pagalbos is pernykstes mokytojos.
Atsakyti
WERDE, prisiregistruokit vietinej bibliotekoj ir is ten imkit. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz priminima 4u.gif
Atsakyti
Pas mus keičia kartą savaitėj kiek mačiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2011 09 17, 11:38)
Taigi, kad nuo mokytojos. Mano vaikis labai gerai skaito ir pernai year 1 jam knygutes kesidavo kas antra diena, kai dar tos trumpesnes buvo daznai ir po 2-3 knygutes parsinesdavo. Dabar savaite laiko praejo, su ta pacia knyga vaiksto, kuria jis jau seniai perskaite ir mano irasas yra. Mokytojos poziuris toks, kad mazdaug pas mane klasej 28 vaikai ir as negaliu kiekviena diena patikrint, kaip jie skaito. Mazdaug knygutes bus keiciamos viena, daugiausiai du kartus per savaite. Bet pernai mokytoja ir netikrindavo kiekviena karta keisdama. Vienu zodziu palauksiu dar kokia savaite ir jauciu prasysiu pagalbos is pernykstes mokytojos.

Musu mazius year1 eina ir kazdien knygeles keiciamos..Tas pats ir pernai visus metus reseption..Mokykla praso tevu pagalbos ,nes klasej 30 vaiku viena mokytoja su asistente tik..Pati uzsirasiau karta savaitei eiti padeti.Karta jau buvau ir galiu pasakyti tikrai nelengva sitiek vaiku isklausyti atzymeti ju poperiuose kokia knyga perskaite,atzymeti vaiku specialiuose sasiuviniuose bei pagal eile parinkti knygele..sakyciau buvo sunkiausia ja surasti tarp kruvos..na,kaip bibliotekoj biggrin.gif Tikrai uzima laiko..Pasisiulykit tevai pagalba savo mirksiukas.gif Aisku,reik praeiti policijos patikrinima,kad su vaikais galetumet dirbti ir butent patikrinima su ta mokykla.Velgi priklauso nuo mokyklos ir jos organizuotumo..
Atsakyti
o ka vaikai veikia ir turi moket budami reseption? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2011 09 16, 16:57)
o tai tavo vaikas atsakinejo angliskai? ir spalvas pazysta, skaicius?

na taip...wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Margarita 25 @ 2011 09 16, 17:19)
O cia kodel taip ateina tos mokytojos? Ar cia pas visus jos eina?  rolleyes.gif

kiek zinau,tai pas visus skirtingai..va pas drauge barkinge atejo tik minutei pasiime dokumentus ir isejo,pas kita New hame isvis nebuvo.... unsure.gif
Atsakyti
Aha kaip kur, pas mus is darzelio buvo atejusios aukletojos, bet mes jo taip ir nelankem, radom kita biggrin.gif Is to kito niekas nejo, nesidomejo.

O mamos su mokyklinukais,as nevisai supratau ka rasyti tose knygutese, kur duoda uzpildyti del vaiko skaitymo? ax.gif
Ir dar, maniske pirma knygute jau beveik atmintinai moka, bet galvoju ar gerai taip? gal ja reikia mokyti kaip kiekvienas zodis atrodo (ka reiskia supranta)? nes pas mus gaunasi variantas kad pagal paveiksliuka atsimena kas parasyta.
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 09 18, 23:53)
Aha kaip kur, pas mus is darzelio buvo atejusios aukletojos, bet mes jo taip ir nelankem, radom kita biggrin.gif Is to kito niekas nejo, nesidomejo.

O mamos su mokyklinukais,as nevisai supratau ka rasyti tose knygutese, kur duoda uzpildyti del vaiko skaitymo? ax.gif
Ir dar, maniske pirma knygute jau beveik atmintinai moka, bet galvoju ar gerai taip? gal ja reikia mokyti kaip kiekvienas zodis atrodo (ka reiskia supranta)? nes pas mus gaunasi variantas kad pagal paveiksliuka atsimena kas parasyta.

Nezinau as toj knygutej skaitymo tai nieko nerasau., net nezinau ar reikia ten ka rasyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita 25 @ 2011 09 19, 20:31)
Nezinau as toj knygutej skaitymo tai nieko nerasau., net nezinau ar reikia ten ka rasyt  rolleyes.gif

Issiaiskinau, kad reikia rasyti datas, kada vaikas pradeda ir kada baigia skaityti knyga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 09 19, 19:37)
Issiaiskinau, kad reikia rasyti datas, kada vaikas pradeda ir kada baigia skaityti knyga ax.gif

Na as rasau,bent jau pas mus taip reikia, data,autoriu ,knygeles pavadinima bei komentara. T.y. iki kur perskaite,ar su[rato ar idomu,Kai buvo pradzia skaitymu,skaitydavom abi.Parasydavau kiek kartu skaite,ar daug klaidu dare na ir panasiai.
O pacioj pradzioj,mokytoja mums rekomendavo ismokti abecele,kaip kuris garsas tariamas ,ziurint i ji kaip parasytas. Na ir beskaitant knygeles,keleta zodziu 'spelinguodavom' (tardavom paraidziui ) Pradzioj tikrai nemazai reikia dirbti su vaiku,o veliau matai kaip viskas sparciai juda i prieki smile.gif
Atsakyti
Mano vaikui dar tik 2 su puse, pradėjom raideles mokytis, tai vis svarstau kaip geriausiai vaiką raidžių mokinti g.gif aš kol kas mokau lietuviško varianto, nes atrodo kad taip vaikui paprasčiau susieti raides su žodžiais, ns tarkim c kaip citrina man atrodo lengviau suvokiama nei c kaip crocodile g.gif o kaip mokyklose čia moko?
Atsakyti