Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

Mano dukrytė pre-nursery pradėjo . Vedu į darželį, palieku ir vis mąstau kaip mano mažytė ten... Uk galėtų tai išūžtų ausis ten visiems su klausimais ir istorijon savo :-D. O dabar tik vaikšto galvyte linksi į kiekvieną klausimą ... Auklėtojos sako labai tyli mergaitė...o kas jai belieka :-D na tikėkimės greit persilauš vaikas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apsimetele: 15 rugsėjo 2011 - 00:09
Va va, maniškė tokia pati, je nekalba, tai burbuliuoja ką, jei neburbuliuoja tai niūniuoja, visada kažkokie garsai turi iš jos eit lotuliukas.gif O jau kalba tiek, kad aš kartais mielai ausis užsikimščiau. O vat mokykloj sakė labai tyli biggrin.gif Nieko, išmoks kažkada, pažiūrėsim kokia tyli tada bus lotuliukas.gif

Čia gal nelabai į temą, bet ką uk duodat persišaldžius? IŠ lt neturiu jokių vaistų nuo peršalimo, o vakar panelė grįžo su užgulta nosim ir skaudama gerkle. Kuom gelbėt? Ar kokių patikrintų vaistų imunitetui gal yra g.gif
Atsakyti
Nuo paprasto persalimo geriausia gydytis liaudiskai 4u.gif arbatos su citrina, medum. I nosi gerai juros vandenukas (pardavineja vaistinese). As dar esu nusipirkus tepala kuris skirtas inhaliuoti arba trinti. Tai savo mergytei pries miega itrinu krutine, nugara, pedutes, tada uzmaunu kojinytes nesiltas ir visa uzkamsau. Dazniausiai jau kita diena buna zyyyymiai geriau. Pas mane tas tepalas va toks user posted image

O tiesa del bureliu. Kada jums pasiule tuos burelius rinktis? Nes mums apie jokius nieko neuzsimine g.gif
Atsakyti
Ačiū, citriną su medum kasdien geriam ir į mokyklą tokį atsigėrimą dedu unsure.gif

Būrelių lapus davė užvakar gal g.gif Ten buvo futbolas, street dance, būgneliai. Bet apie baletą jau man yra zyziama porą metų, o lt, kur mes gyvenom, jo nebuvo, tai nebuvo galimybių, todėl atvykus čia ėmiaus per google ieškot baletų pamokų mūsų mieste. Na ir radau biggrin.gif Dabar bandysim nuo pirmadienio eit, per savaitę viena pamoka (4,30, taigi po pamokų), na lygis to baleto toks - palaida bala, bet svarbu jai patiko ir sumokėsim tuos 5 svarus už pamoką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 09 15, 12:07)
Būrelių lapus davė užvakar gal  g.gif Ten buvo futbolas, street dance, būgneliai. Bet apie baletą jau man yra zyziama porą metų, o lt, kur mes gyvenom, jo nebuvo, tai nebuvo galimybių, todėl atvykus čia ėmiaus per google ieškot baletų pamokų mūsų mieste. Na ir radau  biggrin.gif Dabar bandysim nuo pirmadienio eit, per savaitę viena pamoka (4,30, taigi po pamokų), na lygis to baleto toks - palaida bala, bet svarbu jai patiko ir sumokėsim tuos 5 svarus už pamoką  lotuliukas.gif

Tai cia ne mokykloj, ane?
Atsakyti
Nea, susiradom šokių mokyklą rolleyes.gif Sporto centre.
Atsakyti
Aiskumelis smile.gif Nu lauksim kol ir mums ka nors pasiulys.
Atsakyti
QUOTE(Fabienne @ 2011 08 18, 15:13)
turime planu emigruoti i Anglija. pergyvenu del dukros, kuriai dabar 5,5. angliskai ji nemoka. ar labai sunku buvo jusu maziams iprasti darzelyje, ismokti kalba?

vaje...as bijau to paties...mes emigruojam kazkur po pusmecio...5 sueis liepos menesi... fear.gif
Atsakyti
mums pries pora dienu dave bureliu sarasa... plius susiradau lietuviska mokyklele, savaitgaline, tai ir ten vesiu maziu... patrijotas nebus, bet nors supratima tures is kur kas ir kaip.

as tai vis ieskau sportiniu sokiu bureliu... kaip jie vadinasi angliskai? ... sport dance ar yra kitas pavadinimas?
Atsakyti
QUOTE(Verseckiukai @ 2011 09 15, 19:04)
mums pries pora dienu dave bureliu sarasa... plius susiradau lietuviska mokyklele, savaitgaline, tai ir ten vesiu maziu... patrijotas nebus, bet nors supratima tures is kur kas ir kaip.

as tai vis ieskau sportiniu sokiu bureliu... kaip jie vadinasi angliskai? ... sport dance ar yra kitas pavadinimas?

Musu mokykloj tai siule choro bureli, ir kazkoki papomokini zaidimu bureli. Daugiau nieko idomau nesiule pokolkas unsure.gif
Atsakyti
mergaites as cia musu mokyklos puslapy neradau info,ar emblema turi but ir ant marskiniu? ar tik ant dzemperio?
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2011 09 15, 22:44)
mergaites as cia musu mokyklos puslapy neradau info,ar emblema turi but ir ant marskiniu? ar tik ant dzemperio?

Cia jau kaip kurioj mokykloj.Musu mokykloj emblema ir ant marskiniu,bet zinau ir matau mokyklu kur tiesiog marskinukai balti ir be jokiu emblemu. Taip kad turit to klausti mokykloj mirksiukas.gif
Atsakyti