Mano dukrytė pre-nursery pradėjo . Vedu į darželį, palieku ir vis mąstau kaip mano mažytė ten... Uk galėtų tai išūžtų ausis ten visiems su klausimais ir istorijon savo :-D. O dabar tik vaikšto galvyte linksi į kiekvieną klausimą ... Auklėtojos sako labai tyli mergaitė...o kas jai belieka :-D na tikėkimės greit persilauš vaikas
Va va, maniškė tokia pati, je nekalba, tai burbuliuoja ką, jei neburbuliuoja tai niūniuoja, visada kažkokie garsai turi iš jos eit O jau kalba tiek, kad aš kartais mielai ausis užsikimščiau. O vat mokykloj sakė labai tyli Nieko, išmoks kažkada, pažiūrėsim kokia tyli tada bus
Čia gal nelabai į temą, bet ką uk duodat persišaldžius? IŠ lt neturiu jokių vaistų nuo peršalimo, o vakar panelė grįžo su užgulta nosim ir skaudama gerkle. Kuom gelbėt? Ar kokių patikrintų vaistų imunitetui gal yra
Čia gal nelabai į temą, bet ką uk duodat persišaldžius? IŠ lt neturiu jokių vaistų nuo peršalimo, o vakar panelė grįžo su užgulta nosim ir skaudama gerkle. Kuom gelbėt? Ar kokių patikrintų vaistų imunitetui gal yra
Nuo paprasto persalimo geriausia gydytis liaudiskai arbatos su citrina, medum. I nosi gerai juros vandenukas (pardavineja vaistinese). As dar esu nusipirkus tepala kuris skirtas inhaliuoti arba trinti. Tai savo mergytei pries miega itrinu krutine, nugara, pedutes, tada uzmaunu kojinytes nesiltas ir visa uzkamsau. Dazniausiai jau kita diena buna zyyyymiai geriau. Pas mane tas tepalas va toks
O tiesa del bureliu. Kada jums pasiule tuos burelius rinktis? Nes mums apie jokius nieko neuzsimine
O tiesa del bureliu. Kada jums pasiule tuos burelius rinktis? Nes mums apie jokius nieko neuzsimine
Ačiū, citriną su medum kasdien geriam ir į mokyklą tokį atsigėrimą dedu
Būrelių lapus davė užvakar gal Ten buvo futbolas, street dance, būgneliai. Bet apie baletą jau man yra zyziama porą metų, o lt, kur mes gyvenom, jo nebuvo, tai nebuvo galimybių, todėl atvykus čia ėmiaus per google ieškot baletų pamokų mūsų mieste. Na ir radau Dabar bandysim nuo pirmadienio eit, per savaitę viena pamoka (4,30, taigi po pamokų), na lygis to baleto toks - palaida bala, bet svarbu jai patiko ir sumokėsim tuos 5 svarus už pamoką
Būrelių lapus davė užvakar gal Ten buvo futbolas, street dance, būgneliai. Bet apie baletą jau man yra zyziama porą metų, o lt, kur mes gyvenom, jo nebuvo, tai nebuvo galimybių, todėl atvykus čia ėmiaus per google ieškot baletų pamokų mūsų mieste. Na ir radau Dabar bandysim nuo pirmadienio eit, per savaitę viena pamoka (4,30, taigi po pamokų), na lygis to baleto toks - palaida bala, bet svarbu jai patiko ir sumokėsim tuos 5 svarus už pamoką
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 09 15, 12:07)
Tai cia ne mokykloj, ane?
Nea, susiradom šokių mokyklą Sporto centre.
Aiskumelis Nu lauksim kol ir mums ka nors pasiulys.
QUOTE(Fabienne @ 2011 08 18, 15:13)
turime planu emigruoti i Anglija. pergyvenu del dukros, kuriai dabar 5,5. angliskai ji nemoka. ar labai sunku buvo jusu maziams iprasti darzelyje, ismokti kalba?
vaje...as bijau to paties...mes emigruojam kazkur po pusmecio...5 sueis liepos menesi...
mums pries pora dienu dave bureliu sarasa... plius susiradau lietuviska mokyklele, savaitgaline, tai ir ten vesiu maziu... patrijotas nebus, bet nors supratima tures is kur kas ir kaip.
as tai vis ieskau sportiniu sokiu bureliu... kaip jie vadinasi angliskai? ... sport dance ar yra kitas pavadinimas?
as tai vis ieskau sportiniu sokiu bureliu... kaip jie vadinasi angliskai? ... sport dance ar yra kitas pavadinimas?
QUOTE(Verseckiukai @ 2011 09 15, 19:04)
mums pries pora dienu dave bureliu sarasa... plius susiradau lietuviska mokyklele, savaitgaline, tai ir ten vesiu maziu... patrijotas nebus, bet nors supratima tures is kur kas ir kaip.
Musu mokykloj tai siule choro bureli, ir kazkoki papomokini zaidimu bureli. Daugiau nieko idomau nesiule pokolkas
mergaites as cia musu mokyklos puslapy neradau info,ar emblema turi but ir ant marskiniu? ar tik ant dzemperio?
QUOTE(mentas @ 2011 09 15, 22:44)
mergaites as cia musu mokyklos puslapy neradau info,ar emblema turi but ir ant marskiniu? ar tik ant dzemperio?
Cia jau kaip kurioj mokykloj.Musu mokykloj emblema ir ant marskiniu,bet zinau ir matau mokyklu kur tiesiog marskinukai balti ir be jokiu emblemu. Taip kad turit to klausti mokykloj