Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 09 14, 11:45)
Tik beveik su ašarom  biggrin.gif O aš žliumbiau  doh.gif
Bet užtat dabar viskas gerai  rolleyes.gif

Kelinta jau jusu diena mokykloj?
Man kazkaip jau po truputi atslugsta tas jaudulys, baisiau buvo kai pirma karta i darzeli vedziau biggrin.gif Tada dar mergina nei angliskai snekejo, nei suprato ka. Dabar zinau, kad bent i tualeta mokes pasiprasyt biggrin.gif Bet vistiek siek tiek neramu, visgi 6 valandas ten tures isbut doh.gif
Atsakyti
Ai tai jūs ne naujokės, jau ir daržą lankėt ir kalbą girdėjot. O mes tai nieko unsure.gif Nuo rugsėjo 7 dienos einam mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano vaikas turejo eit i darzeli nuo rugsejo,bet kadangi mes persikraustem liepos gale i nauja miesta,vietos nebegavo,nes mum buvo pasakyta,kad tas reikalas turejo but sutvarkytas iki atostogu vasaros. Pasieme musu detales ir sake pranes,kada atsilaisvins vieta. Jie garantavo mums,kad nuo sausio atsiras vieta,nes naujas termas darzeliu prasideda,o anksciau mazai sansu...o vaikis taip nori eit i darzeli verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 09 14, 12:20)
Ai tai jūs ne naujokės, jau ir daržą lankėt ir kalbą girdėjot. O mes tai nieko  unsure.gif Nuo rugsėjo 7 dienos einam  mirksiukas.gif

Mes irgi nuo rugsejo 5 lankom. Taip pat nei kalbos nemokam. Na jau po biskuti baige apsiprast, bet dar pasitaiko asaru. Siandien atvedem tai apsiverke vaikas, sunku toki matyti verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jojoskia @ 2011 09 14, 11:25)
Mano vaikas turejo eit i darzeli nuo rugsejo,bet kadangi mes persikraustem liepos gale i nauja miesta,vietos nebegavo,nes mum buvo pasakyta,kad tas reikalas turejo but sutvarkytas iki atostogu vasaros. Pasieme musu detales  ir sake pranes,kada atsilaisvins vieta. Jie garantavo mums,kad nuo sausio atsiras vieta,nes naujas termas darzeliu prasideda,o anksciau mazai sansu...o vaikis taip nori eit i darzeli  verysad.gif

O tai tik vienas darzelis yra? Ieskokit kito.
Maniskis eina i privatu, man dar ir geriau, nes nebuna uzdarytas per kiekvienas mokyklos atostogas. O 15val vistiek atskaiciuoja nemokamu.
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 09 14, 14:39)
O tai tik vienas darzelis yra? Ieskokit kito.
Maniskis eina i privatu, man dar ir geriau, nes nebuna uzdarytas per kiekvienas mokyklos atostogas. O 15val vistiek atskaiciuoja nemokamu.

ne vienas,kokie 4 prie namu,bet visuose nera vietu tom nemokamom valandom...
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 09 14, 12:20)
Ai tai jūs ne naujokės, jau ir daržą lankėt ir kalbą girdėjot. O mes tai nieko  unsure.gif Nuo rugsėjo 7 dienos einam  mirksiukas.gif

Tiek ten ir lankem, kelis menesius. Na, bet nors jau taip baisu nebuvo, nors siek tiek isivaizdavau kaip viskas ten vyksta smile.gif
Jau pusantros valandeles liko, ziuresiu, kokia ja rasiu nuejus pasiimt ax.gif

QUOTE(Jojoskia @ 2011 09 14, 12:25)
Mano vaikas turejo eit i darzeli nuo rugsejo,bet kadangi mes persikraustem liepos gale i nauja miesta,vietos nebegavo,nes mum buvo pasakyta,kad tas reikalas turejo but sutvarkytas iki atostogu vasaros. Pasieme musu detales  ir sake pranes,kada atsilaisvins vieta. Jie garantavo mums,kad nuo sausio atsiras vieta,nes naujas termas darzeliu prasideda,o anksciau mazai sansu...o vaikis taip nori eit i darzeli  verysad.gif

Mes praeitais metais irgi liepa ejom ieskot darzeliu. Buvo dar pries vasaros atostogas, bet vistiek vietu jau nebeturejo. Taciau vieta gavom spalio viduri jau smile.gif Gal ir jums pasiseks, maza kas 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Na pradejom mes jau eit i Reception, pakolkas geras vaikas... bet jau asaru ryte buna tai vaje... snd tai ramiau...
mokytojos paklausiau - ar jis kiek supranta, kai i ji kreipiamasi... sako, kad taip... nes kai vardina kokius daiktu pavadinimus... tai visada parodo teisyngai... manau mums nereiktu baisia pergyventi... gal cia tik mums perdetai atrodo, o jie jauciasi kaip zuvys vandeni ax.gif

tiesa merginos... o jus kokius nors papildomus burelius parenkat vaikuciams. ar nenorit labai ju apkrauti g.gif
as pasirinkau sustiprinta skaityma ir Krepsini rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verseckiukai: 14 rugsėjo 2011 - 17:06
Na va, parsivedziau savo panele namo murzina, nedavalgiusia, bet laiminga biggrin.gif
Batu nosys nubalnotos, dzemperis jogurtu aplaistytas, sumustiniai nepaliesti, zodziu viskas kaip priklauso rolleyes.gif
Atsakyti
normalus vaizdas tep sakant lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš baltas pėdkelnes kasdien mirkau doh.gif

dėl būrelių, eisim į baletą rolleyes.gif
Atsakyti
mano mazoji ir sian laiminga parejo. nors sian ir buvo pirmoji musu diena mokykloj bet jokiu asaru bigsmile.gif tik as uzdarisu mokyklos duris apsiasarojau doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
mes tai jau savaitele kaip i darzeli (nursery) einam. Mergaite tikra mamytuke visada buvo ir tebera. Bet nebuvo jokiu asaru del darzelio nuo pat pirmos dienos. Patinka darzelyje ir kasdien vis drasiau ir drasiau eina i ji. Nors buvo ir tebera turbut is tu nedrasiuju vaikuciu, kurie nelabai noredavo eiti zaisti su kitais bendraamziais ir daug mieliau laika leisdavo viena ar su mamyte smile.gif Ir tikrai tikejausi asaru ir pati save visaip tam ruosiau, bet neprireike, nes labai labai lengvai vaikas pritapo ir jokiu problemu nera. Bent kol kas.. smile.gif Eina tik trims valandoms per diena kasdien.
Beje, anglu ir musiske nemoka. Moka kazkiek pavieniu zodziu, keleta lengvu sakinuku. Na tiek, kiek as pati esu ismokinusi, tiek ir moka.
Linkiu visoms mamytems labai labai daug stiprybes 4u.gif
Atsakyti