Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

as jauciu nusisauciau vietoj... mano dvyniai istisai kliktu 1.5 val kelionei autobusu... doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Norejau pasiteirauti:mano pazystama dukra pradejo vest i mokykla 4 metuku(jie suejo tik rugpjucio pabaigoj),Kazkaip visad galvojau kad tik nuo 4.5 ar 5 metu pradedama eiti i reception g.gif 4u.gif Ar cia klaida ar taip gali but ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vejune @ 2011 09 12, 11:37)
Sveikos merginos 4u.gif Norejau pasiteirauti:mano pazystama dukra pradejo vest i mokykla 4 metuku(jie suejo tik rugpjucio pabaigoj),Kazkaip visad  galvojau kad tik nuo 4.5 ar 5 metu pradedama eiti i reception g.gif  4u.gif Ar cia klaida ar taip gali but ax.gif

Nuo siu metu vaikai eina nuo 4 metu. Maniskiui suejo birzelio menesi 4, o rytoj keliaus i reception. Drauges berniukui tik rugpjuti suejo irgi keliaus, o jeigu butu sueje 4 sakykim rugsejo pradzioj butu eje tik kitais metais:)
Atsakyti
QUOTE(Ausriukas1 @ 2011 09 12, 10:41)
Nuo siu metu vaikai eina nuo 4 metu. Maniskiui suejo birzelio menesi 4, o rytoj keliaus i reception. Drauges berniukui tik rugpjuti suejo irgi keliaus, o jeigu butu sueje 4 sakykim rugsejo pradzioj butu eje tik kitais metais:)

4u.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
Lietuviskoje mokykleleje Ausra -Rugsejo 17 diena- Nauju mokslo metu atidarymas su leliu teatro spektakliu vaikuciams! Maloniai kvieciame dalyvauti vaikucius ir tevelius!!!!!!

LITUANISTINĖ MOKYKLA “AUŠRA”

Vadovė: Jolanta Riškienė

riskiene@zebra.lt

Mokytoja: Rasa Baltrušaitienė

megalija@yahoo.com

+44 (0) 750 055 8338

Charlton School, Charlton Park Road, London, SE7 8HX

www.charltonschool.com
Atsakyti
QUOTE(Ausriukas1 @ 2011 09 12, 11:41)

Maniskis gimes lapkricio pabaigoje, todel yra vienas is vyriausiu klaseje smile.gif Bet siaip tai nesigailiu, kad beveik metais veliau pradejo lankyti reception (pernai i nursery ejo, 3 valandoms per diena)
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tauromama: 12 rugsėjo 2011 - 21:58
QUOTE(mentas @ 2011 09 11, 20:46)
Kuzia na pas mane tai nera taip tragiskai tada,dukra pateko i tikrai gera mokykla,o ir atstumas tikrai ne 1.5 val  doh.gif  o jums nepriklauso koks mokyklinis autobusas?

QUOTE(siguliukas17 @ 2011 09 11, 21:27)
Eina sau sities autiku pravazineti  doh.gif  doh.gif

Taip buvo gal kokius 2men biggrin.gif . Veliau gavom vieta arciau namu. Bet irgi nearti. Sunui gavau vieta arti namu esancioj mokykloj. Su viltim, kad atsiras vieta ir sesei. O reikalas tame, kad cia ne geros mokyklos, o labai geros, todel niekas is ju neiseina.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2011 09 12, 22:12)
Taip buvo gal kokius 2men biggrin.gif . Veliau gavom vieta arciau namu. Bet irgi nearti. Sunui  gavau vieta arti namu esancioj mokykloj. Su viltim, kad atsiras vieta ir sesei. O reikalas tame, kad cia ne geros mokyklos, o labai geros, todel niekas is ju neiseina.

Mums tik kitais metais reception ir arciausia mokykla su visais 'outstanding' ivertinimais. Jauciu be sansu bus i ja patekti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siguliukas17: 12 rugsėjo 2011 - 23:59
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 09 12, 22:58)
Mums tik kitais metais reception ir arciausia mokykla su visais 'outstanding' ivertinimais. Jauciu be sansu bus i ja patekti  unsure.gif

Pateksit 100%. Zinoma, jeigu nepaveluosit priduot dokumentus. I naujai maziuku formuojama klase patekt nesunku. Ir praktiskai neimanoma metu begyje.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2011 09 12, 23:12)
Taip buvo gal kokius 2men biggrin.gif . Veliau gavom vieta arciau namu. Bet irgi nearti. Sunui  gavau vieta arti namu esancioj mokykloj. Su viltim, kad atsiras vieta ir sesei. O reikalas tame, kad cia ne geros mokyklos, o labai geros, todel niekas is ju neiseina.

kokiam rajone gyvenat, jei galima ,aisku, taip tiesiai paklaust:)
Atsakyti
Na va, mano mergytei pirma diena mokykloj smile.gif mama labiau jaudinasi negu vaikas doh.gif isejau is klases beveik su asarom, toks jaudulys.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 09 14, 09:16)
Na va, mano mergytei pirma diena mokykloj smile.gif mama labiau jaudinasi negu vaikas doh.gif isejau is klases beveik su asarom, toks jaudulys.. doh.gif

Tik beveik su ašarom biggrin.gif O aš žliumbiau doh.gif
Bet užtat dabar viskas gerai rolleyes.gif
Atsakyti