as jauciu nusisauciau vietoj... mano dvyniai istisai kliktu 1.5 val kelionei autobusu...
Sveikos merginos Norejau pasiteirauti:mano pazystama dukra pradejo vest i mokykla 4 metuku(jie suejo tik rugpjucio pabaigoj),Kazkaip visad galvojau kad tik nuo 4.5 ar 5 metu pradedama eiti i reception Ar cia klaida ar taip gali but
QUOTE(vejune @ 2011 09 12, 11:37)
Sveikos merginos Norejau pasiteirauti:mano pazystama dukra pradejo vest i mokykla 4 metuku(jie suejo tik rugpjucio pabaigoj),Kazkaip visad galvojau kad tik nuo 4.5 ar 5 metu pradedama eiti i reception Ar cia klaida ar taip gali but
Nuo siu metu vaikai eina nuo 4 metu. Maniskiui suejo birzelio menesi 4, o rytoj keliaus i reception. Drauges berniukui tik rugpjuti suejo irgi keliaus, o jeigu butu sueje 4 sakykim rugsejo pradzioj butu eje tik kitais metais:)
QUOTE(Ausriukas1 @ 2011 09 12, 10:41)
Nuo siu metu vaikai eina nuo 4 metu. Maniskiui suejo birzelio menesi 4, o rytoj keliaus i reception. Drauges berniukui tik rugpjuti suejo irgi keliaus, o jeigu butu sueje 4 sakykim rugsejo pradzioj butu eje tik kitais metais:)
dekui
Lietuviskoje mokykleleje Ausra -Rugsejo 17 diena- Nauju mokslo metu atidarymas su leliu teatro spektakliu vaikuciams! Maloniai kvieciame dalyvauti vaikucius ir tevelius!!!!!!
LITUANISTINĖ MOKYKLA AUŠRA
Vadovė: Jolanta Riškienė
riskiene@zebra.lt
Mokytoja: Rasa Baltrušaitienė
megalija@yahoo.com
+44 (0) 750 055 8338
Charlton School, Charlton Park Road, London, SE7 8HX
www.charltonschool.com
LITUANISTINĖ MOKYKLA AUŠRA
Vadovė: Jolanta Riškienė
riskiene@zebra.lt
Mokytoja: Rasa Baltrušaitienė
megalija@yahoo.com
+44 (0) 750 055 8338
Charlton School, Charlton Park Road, London, SE7 8HX
www.charltonschool.com
QUOTE(Ausriukas1 @ 2011 09 12, 11:41)
Maniskis gimes lapkricio pabaigoje, todel yra vienas is vyriausiu klaseje Bet siaip tai nesigailiu, kad beveik metais veliau pradejo lankyti reception (pernai i nursery ejo, 3 valandoms per diena)
QUOTE(mentas @ 2011 09 11, 20:46)
Kuzia na pas mane tai nera taip tragiskai tada,dukra pateko i tikrai gera mokykla,o ir atstumas tikrai ne 1.5 val o jums nepriklauso koks mokyklinis autobusas?
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 09 11, 21:27)
Eina sau sities autiku pravazineti
Taip buvo gal kokius 2men . Veliau gavom vieta arciau namu. Bet irgi nearti. Sunui gavau vieta arti namu esancioj mokykloj. Su viltim, kad atsiras vieta ir sesei. O reikalas tame, kad cia ne geros mokyklos, o labai geros, todel niekas is ju neiseina.
QUOTE(Kuzia @ 2011 09 12, 22:12)
Taip buvo gal kokius 2men . Veliau gavom vieta arciau namu. Bet irgi nearti. Sunui gavau vieta arti namu esancioj mokykloj. Su viltim, kad atsiras vieta ir sesei. O reikalas tame, kad cia ne geros mokyklos, o labai geros, todel niekas is ju neiseina.
Mums tik kitais metais reception ir arciausia mokykla su visais 'outstanding' ivertinimais. Jauciu be sansu bus i ja patekti
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 09 12, 22:58)
Mums tik kitais metais reception ir arciausia mokykla su visais 'outstanding' ivertinimais. Jauciu be sansu bus i ja patekti
Pateksit 100%. Zinoma, jeigu nepaveluosit priduot dokumentus. I naujai maziuku formuojama klase patekt nesunku. Ir praktiskai neimanoma metu begyje.
QUOTE(Kuzia @ 2011 09 12, 23:12)
kokiam rajone gyvenat, jei galima ,aisku, taip tiesiai paklaust:)
Na va, mano mergytei pirma diena mokykloj mama labiau jaudinasi negu vaikas isejau is klases beveik su asarom, toks jaudulys..
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 09 14, 09:16)
Na va, mano mergytei pirma diena mokykloj mama labiau jaudinasi negu vaikas isejau is klases beveik su asarom, toks jaudulys..
Tik beveik su ašarom O aš žliumbiau
Bet užtat dabar viskas gerai