Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

QUOTE(Limcamca @ 2011 07 13, 07:49)
AS, tik viena noriu pasakyti, kad pvz. darzeliuose rubu nei vaikai nei mokytojai nesaugos  schmoll.gif Pas mus kartais prasydavo, kad aprengtume prastesniais rubais, nes vaikas turi laisvai jaustis, nesivarzyti, o ne saugoti rubus, kad nesusiteptu ar nesuplesytu.

Tai niekas ir nesitiki, kad saugos biggrin.gif .
Atsimenu ir LT darzelyje leidau mergiote savo su naujom baltom Next'o maikem. Pirktom knysliuke po 2Lt cool.gif . Na, isties buvo jos labai grazios - su dekoracijom, blizgiom aplikacijom ir kt groziais blush2.gif . Tai per susirinkima aukletoja i mane ziuredama pabreze, kad leiskit su paprastesniais rubais biggrin.gif . Bet kad man bais patiko tos baltosios laugh.gif . Nu kad ir i dumbla pilvu ikristu, juk isplaut galima.

QUOTE(romuciukas @ 2011 07 13, 10:10)
o is kur jas gausit g.gif  biggrin.gif

Jei buna reikalavimas emblema prisiut, buna ir emblemu smile.gif . As vienam savo vaikui siunu prie svarko.
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 07 13, 13:20)
Tai kad cia nesuprasi kiek tos ziemos bus biggrin.gif  aj nupirksiu kaip saket po kelis, kita karta zinosiu is praktikos kiek reikes smile.gif

Metu eigoj nusipirksit ko prireiks, buna ju istisus metus. As daznai perku, tai uzmatau ka grazesnio, tai baltos bliuskytes papilkeja, tai perku naujas. Megztukai tai M&S geresni tikrai, is Asdos kiek pirkau tai nusiplove greit. Dar sendaikciuose esu purkus M&S mokykliniu rubu, nauji tik etiketes perkirptos.
Atsakyti
žiemą po polo marškinukais ilgom rankovėm baltas maikes movės
Atsakyti
QUOTE(netaa @ 2011 07 13, 08:49)
As ir perku Asdoj, Sainsburyje šiuos mokslo metus atlaikė biggrin.gif  berniukui turiu 5 polo, keičiu kasdien,kitaip neįmanoma lotuliukas.gif
Batai tik clarko, prirariu Ice, nes bandžiau kitokius, po 2 sav nuėjo padas doh.gif  o palaukus akcijų kaina ta pati ax.gif

O pas mus batai - tik Kickers. Siemet dukrai beveik metus atlaike blink.gif O sunui tik trecia pora siemet nupirkau - jis desini bata vis nuspardo futbola bezaisdamas lotuliukas.gif

Bandziau ir brangius ir pigius batus - iskaitant Clarks ir Buckle My Shoe. Clarks istriesu labai puikus! Bet mums kazkaip Kickers geriau laiko blush2.gif

Atsakyti
O mum jokie batai nelaiko lotuliukas.gif Dar mazasis kazkaip sugeba isnesioti ilgiau, o dickis be sansu, nezinau, ka jis toj mokykloj daro doh.gif Paskutiniu metu perku sportbacius po pora svaru, tai bent negaila ismest, kai suplysta. Nupirkau siandien abiem clarks, bet dideliu vilciu nededu, nes kazkada buavu pirkus ir taip pat sekmingai buvo sudoroti.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2011 07 13, 15:31)

Jei buna reikalavimas emblema prisiut, buna ir emblemu smile.gif . As vienam savo vaikui siunu prie svarko.

a matai kaip bigsmile.gif nu mano maziukas iki svarko jam dar mokytis ir mokytis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romuciukas: 13 liepos 2011 - 18:36
QUOTE(sayonara2 @ 2011 07 12, 19:01)
Turiu ir as klausimeli,kurios vedat i nursery,mums gruodi bus 4 ,tai mums nursery ar pre-school priklauso?kiek as radau info nete ir cia sm,kad nursery,o kaip jus juos randat?buvau konsule tai dave lapa su begale mokyklu ir viskas,tai dabar ir ieskaus,kad galetu eiti nuo rugsejo,bet manau,kad ir mes veluojam,nes vietu niekaip nerandam verysad.gif ,o ka daryt jei ir nuo rugsejo negausim?

o kaip su prescool?kaip buvau konsule tai sake,kad mums dar anksti,mums reikia i nursery,sekmes paieskose,tai va tokios tokeles,o i preschool kada reikia registruotis?ir tik per counsil?ar kaip?
aciu 4u.gif

Mano vaikinui nesenai 3 suejo, tai mes nuo rugsejo nursery pradesim, o po metu i primary school eisim (reception klase).
Nursery vadove aiskino, kad vaikai i nursery gali eiti iki 4 su puse metuku (jei tevai mano, kad vaikui dar per anskti i mokykla keliaut) arba vaikui sekanti rugseji kai reiketu eit i mokykla nera dar 4 metuku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(craftininke @ 2011 07 13, 22:26)
Mano vaikinui nesenai 3 suejo, tai mes nuo rugsejo nursery pradesim, o po metu i  primary school eisim (reception klase).
Nursery vadove aiskino, kad vaikai i nursery gali eiti iki 4 su puse metuku (jei tevai mano, kad vaikui dar per anskti i mokykla keliaut) arba vaikui sekanti rugseji kai reiketu eit i mokykla nera dar 4 metuku.  smile.gif

as irgi dedu visas pastangas,bet kol kas mes be vietos,kitaip sakant,nzn ,kad viskas taip pasisuks,visur long listai,kaip sako 20-30,tai nzn ar turim sansu pradet eit nuo rugsejo,jau apskambinau ir baigiu apeiti visus aplinkinias mokyklas ,kuriuose yra nursery,daugiau nzn kur ieskot,net kitur ir nenori rasyt,sake imposible verysad.gif ,ka daryt?tai jua baigiu prarast vilti ,kad mes kazka gausim

o nursery tai ir priklauso cia tos 15 val,ane?o jei daugiau,moket???brangu zn,o kaip kompensuoja?ilgas turbut popierizmo tvarkymas g.gif
Atsakyti
kaip jum g.gif
http://www.londonozi...-jega-prie.html
Atsakyti
QUOTE(79asta @ 2011 07 14, 03:06)

Pritariu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(79asta @ 2011 07 14, 03:06)

diskutuotina,zinoma.

limcamca,kazi ar pritartum,jei tavo sunu mokytojas priluptu,nes gi buna ir nepaklusniu penkiameciu g.gif

turi but labai reglamentuoti sitie dalykai,nes suaugusiu irgi buna visokiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 07 14, 07:35)
Pritariu.  4u.gif

As irgi 4u.gif

QUOTE(romuciukas @ 2011 07 14, 07:46)
diskutuotina,zinoma.

Dabar gi buvo taip, kad mokytojas negalejo liesti mokinio net pargriautas ant zemes ir spardomas ph34r.gif . Buna, mokiniai smaugia vienas kita, o mokytojai negali ju isskirt, nes gi priliest net negali doh.gif .

Ir man zymiai baisiau atrodo tokios situacijos, nei kad mokytojas nusuks ausi penkiameciui, kad ir maniskiui, jei nusipelnys cool.gif . Bet kai matau, kad mano 3 vaiku mokytojos, na, mano akimis, kaip mamos visiems aukletiniams, tai tikimybe itin maza.
Atsakyti