Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 09 10, 10:39)
Mumsmokytoja dabar davė tokius kaip katė, naktis, kamuolys, na tokius ne į temą man, bet gal jiems į temą.
Čia mokyklos bibliotekoj? Ar jau eit į centrinę  g.gif Mokykloj duos knygutę, kai supras kažką, taip sakė.
Dabar palikau ramybėj skaitymą, bet kaip pradėt angliškai, neįsivaizduoju  doh.gif
Man pačiai dar reikia eit į pirmą klasę ir pasimokyt  doh.gif

I tema, i tema. Prades tokius pradinius zodzius zinoti, bus lengviau.

As nezinau ar mokyklose buna bibliotekos, mes vaikstom i vietine, rajono savo.

O, siaip nuorodu ir internete pilna:

VIENA
ANTRA
trecia

Ir daug kitu yra. Dar tam paciam cbeebies yra geru patarimu, kur grown-ups information.
Pvz. mano vaikams labai tinkamas zaidimas ir filmuksas skaitymui buvo: alphablocks-game 4u.gif STAI CIA NEZINAU AR ATSIDARYS
Ten labai aiskiai taria raides ir balsus ir pan. labai padeda.
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 09 10, 10:39)
Mumsmokytoja dabar davė tokius kaip katė, naktis, kamuolys, na tokius ne į temą man, bet gal jiems į temą.
Čia mokyklos bibliotekoj? Ar jau eit į centrinę  g.gif Mokykloj duos knygutę, kai supras kažką, taip sakė.
Dabar palikau ramybėj skaitymą, bet kaip pradėt angliškai, neįsivaizduoju  doh.gif
Man pačiai dar reikia eit į pirmą klasę ir pasimokyt  doh.gif

Su mumis yra taip: 6,5m. i LT mokyklą nėjom, į darzelį taip pat. Lietuviškai skaitom sunkiai, bet perskaitom. Kadangi tik nuo rytojaus jau busim UK, tai ir į mokyklą teks pradėt eit čia. Ką aš dariau: pasiėmėm knygele iš kurios dukra mokesi pirmuosius angliškus žodžius (WayAhead" a foundation course in English, pupil's book). Ismokom žodžius po paveiksleliais, tada juos pradėjom skaityti, taip panašiai ir gavosi, kad "fotografuoja". Žinodamas, kaip tariasi žodis, jis bando jį perskaityti. sekasi patenkinamai, bet mokomes. man su anglų irgi prastai, bet...nors kažką.
Nesakau, kad taip yra teisinga, bet mum tai padeda 4u.gif
Atsakyti
Kaiptaikaip, teisingai Limcamca parase,vaikai butent taip ir mokinasi. Duoda net tuos pacios sandaros zodzius isiminti,kad vaikai lengviau suprastu pvz: cat,mat ar ball,tall,mall,call ir t.t. o vaiko geriau dabar net nemokinti lietuviskai, nes prades maisytis, geriau pirma angliskai pramoksta, tada tik lietuviskai

Drum,saunuoliai ,kad mokinates thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2011 09 10, 08:55)
mokyklas gavom skirtinguose rajonose,tolokai nuo namu,ir  vaikai ne kartu.neisivaizduoju kaip cia reiks ka planotis...

Rasykit apeliacija. Ir butinai irasykit i waiting lista mokykloje negavusi vietos. Su siblings priority gal neuztruks ta vieta gaut, kad kartu butu. Gal. As va antri metai vezioju i skirtingas mokyklas cool.gif
Atsakyti
Kuzia as net neisivaizduoju kaip reiks juos veziuot,ir dar dvynius tampyt,ir dar autobusais.... doh.gif
Atsakyti
nuo rugsejo 14d mano maziuke jau keliaus i mokykla... kalbos ir nemoka,bet su dideliu noru laukia klada gales eit i mokykla.
Atsakyti
QUOTE(_Aurute_ @ 2011 09 10, 09:15)
vaikas 6 metu ir skaityt, ir rasyt jau moka. Mano dukrai 6 su trupuciu, jau antroke ir tikrai skaito knygas, paveiksliuku jose yra, bet jau tikrai jie uzima ne didziaja puslapio dali. Tai jus kartu skaitykite ta knygute smile.gif

Sutinku,kad vaikuciai tokio amziaus jau skaito savo lygio knygeles.Bet tikrai ne zurnalus ir laikrascius.Nereikia mamytem isigasti.Maniskis siemet year1 pradejo..reseption pradzia buvo nuo zodeliu,kuriuos idedavo ismokti po to perejom prie knygeliu su tais lengvais zodeliais,..ir gan greit.. savo lygio knygeles skaito puikiai.Kazdien po nauja parnesa,jei be klaidu vakarykscia perskaite biggrin.gif ..Paskaitom keleta kartu po mokyklos ir butinai padedu ta knygele prie lovos,kai ryte tik pabudes ja paskaito,tai visad gerai isimena..Pasitaiko tikrai sunkesniu zodziu,bet turi juos isiminti ir tiek..
As tik buvau nustebinta,nes musu mazius niekad nemego piesimo,..o apie rasyma net kalbos nebuvo.Neprikalbindavau jokios raideles suraizgyti,kol nepradejo eiti i Reseption...Pasirodo su vaikais dare viska..ir jau visas raides ismoko parasyti per vienus metus mokykloj..Kartais tenka tik padiktuoti kai ka.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kliockas25 @ 2011 09 10, 18:55)
nuo rugsejo 14d mano maziuke jau keliaus i mokykla... kalbos ir nemoka,bet su dideliu noru laukia klada gales eit i mokykla.

Linkiu sekmes mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 09 10, 10:55)
I tema, i tema. Prades tokius pradinius zodzius zinoti, bus lengviau.

As nezinau ar mokyklose buna bibliotekos, mes vaikstom i vietine, rajono savo.

O, siaip nuorodu ir internete pilna:

VIENA
ANTRA
trecia

Ir daug kitu yra. Dar tam paciam cbeebies yra geru patarimu, kur grown-ups information.
Pvz. mano vaikams labai tinkamas zaidimas ir filmuksas skaitymui buvo: alphablocks-game 4u.gif STAI CIA NEZINAU AR ATSIDARYS
Ten labai aiskiai taria raides ir balsus ir pan. labai padeda.

Tas kanalas tikrai gerai pamoko. thumbup.gif Na bandysim kaip nors ir mes mokintis, manau sie metai bus labai sunkus, kol pramoks kalba.
Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2011 09 10, 15:28)
Kuzia as net neisivaizduoju kaip reiks juos veziuot,ir dar dvynius tampyt,ir dar autobusais.... doh.gif

O nieks ir nesake, kad bus viskas yzi cool.gif . Galiu tik paguost console.gif . Vazinejau ir as autobusu, po 6val/diena praleisdavom autobuse su mazuoju, nes i viena puse 1.5val kelio. Ir dar i silpna mokykla, kai prie namu super geros... Aj, abydna buvo... o ir tebera, kai suzinojau, kad is dukters amziaus klases sunaus mokykloj vel niekas neisejo, asaros pacios pabego verysad.gif ... Pavargau taip draskytis. Jau apeliacijos formas turiu, vel stosiu i kova gun_smilie.gif
Atsakyti
Kuzia na pas mane tai nera taip tragiskai tada,dukra pateko i tikrai gera mokykla,o ir atstumas tikrai ne 1.5 val doh.gif o jums nepriklauso koks mokyklinis autobusas?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2011 09 11, 17:58)
O nieks ir nesake, kad bus viskas yzi cool.gif . Galiu tik paguost console.gif . Vazinejau ir as autobusu, po 6val/diena praleisdavom autobuse su mazuoju, nes i viena puse 1.5val kelio. Ir dar i silpna mokykla, kai prie namu super geros... Aj, abydna buvo... o ir tebera, kai suzinojau, kad is dukters amziaus klases sunaus mokykloj vel niekas neisejo, asaros pacios pabego verysad.gif ... Pavargau taip draskytis. Jau apeliacijos formas turiu, vel stosiu i kova  gun_smilie.gif

Eina sau sities autiku pravazineti doh.gif doh.gif
Atsakyti