Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

QUOTE(Orhideja:) @ 2011 09 07, 21:17)
* o as ir neprasiau kad jus atsakytumete uz mano vaika,ar mokytoja,as is pradziu paklausiau ka dedate savo vaikams i mokykla valgyti mirksiukas.gif

**
Ir tikiuosi forumo taisykles suprantate kad rasymas didziosiomis raidems reiskia,saukima, rekima? blush2.gif

Jus sedit ir galvojat, ko tas jusu vaikas nevalge nieko mokykloje. Gal del to, gal del ano. Pasikartosiu, tikiuosi, suprantate, kad SM jums i sita klausima atsakyti negales g.gif

Forumo taisykles, zinau labai gerai. Jeigu rasite ten ka nors parasyta, apie didziasias raides - kaip saukima, - atsiprasysiu.

O, tuo tarpu, jums priminsiu, kad:
12. Asmeninis parašas. Dalyvio parašas – vieta trumpam, neužimančiam daug vietos asmeniniam devizui, šūkiui, mėgiamai citatai; mažai, padoriai, estetiškai nuotraukai/paveiksliukui (maksimalus nuotraukos aukštis - 120 taškų/pikselių); arba 1-2 skaitliukams/liniuotėms, kurie padeda skaičiuoti laiką iki svarbaus jūsų gyvenime įvykio ir pan.
- parašai nėra skirti išvardinti visiems jūsų vaikučių vystymosi pasiekimams - tam turime dienoraščius forume, bendraamžių temas;
- neperkraukite parašo nuotraukomis – tam turime galerijas, „Štai mes kokie“ temas;
- didžiulis perkrautas parašas apsunkina ir prailgina puslapio vartymo laiką forumo dalyviams, kurie turi lėtesnį interneto ryšį (tokie puslapiai kraunasi ypač ilgai);

cool.gif cool.gif cool.gif
Atsakyti
Orchideja ,as nieko pries jus neturiu,bet tas parasas su gemalo nuotrauka nemaloniai nuteikia.intymus labai.sveikinu,beje !

P.S.Limcamca ,Jus man patinkate.
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 09 07, 20:47)
Orchideja ,as nieko pries jus neturiu,bet tas parasas su gemalo nuotrauka nemaloniai nuteikia.intymus labai.sveikinu,beje !

P.S.Limcamca ,Jus man patinkate.
biggrin.gif

Situ atzvilgiu man Jusu nuomone neidomi mirksiukas.gif Beja Aciu ! bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2011 09 07, 19:56)
ORCHIDEJA, nu SM jums tikrai niekas neatsakys, kodel jusu berniukas uzkandziu nevalge. Reiktu jo pasiklausti. ARba mokytojos.
Uzkandziu vaikai gauna tikrai, bet tai buna vaisiai ir pienas atsigerti.

? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2011 09 07, 20:33)
Jus sedit ir galvojat, ko tas jusu vaikas nevalge nieko mokykloje. Gal del to, gal del ano. Pasikartosiu, tikiuosi, suprantate, kad SM jums i sita klausima atsakyti negales  g.gif

Forumo taisykles, zinau labai gerai. Jeigu rasite ten ka nors parasyta, apie didziasias raides - kaip saukima, - atsiprasysiu.

O, tuo tarpu, jums priminsiu, kad:
12. Asmeninis parašas. Dalyvio parašas – vieta trumpam, neužimančiam daug vietos asmeniniam devizui, šūkiui, mėgiamai citatai; mažai, padoriai, estetiškai nuotraukai/paveiksliukui (maksimalus nuotraukos aukštis - 120 taškų/pikselių); arba 1-2 skaitliukams/liniuotėms, kurie padeda skaičiuoti laiką iki svarbaus jūsų gyvenime įvykio ir pan.
- parašai nėra skirti išvardinti visiems jūsų vaikučių vystymosi pasiekimams - tam turime dienoraščius forume, bendraamžių temas;
- neperkraukite parašo nuotraukomis – tam turime galerijas, „Štai mes kokie“ temas;
- didžiulis perkrautas parašas apsunkina ir prailgina puslapio vartymo laiką forumo dalyviams, kurie turi lėtesnį interneto ryšį (tokie puslapiai kraunasi ypač ilgai);

cool.gif  cool.gif  cool.gif
doh.gif
Jezus marja Ot" boba" vistiena savaip isvartys bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orhideja:): 08 rugsėjo 2011 - 07:34
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 09 08, 08:36)
? bigsmile.gif
Papildyta:
doh.gif
Jezus marja  Ot" boba" vistiena savaip isvartys bigsmile.gif

Nu vistienos nevartau as. Net, nesupratau, apie ka, cia tamsta.
O, del paraso, nuosirdziai patariu: neuzkliuk moderatorei tik. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 09 08, 08:37)
Nu vistienos nevartau as.  Net, nesupratau, apie ka, cia tamsta.
O, del paraso, nuosirdziai patariu: neuzkliuk moderatorei tik.  mirksiukas.gif

Oj labai atsiprasau,ne vistienos o vis tiek biggrin.gif blush2.gif Aciu 4u.gif Ir aciu uz atsakymus mirksiukas.gif
Atsakyti
Baigėt pešiotis bigsmile.gif

Niekas nešaukė Orchidėja g.gif Nereik išvartyt unsure.gif

Man daug įdomiau skaityt į temą, o ne apie taisykles biggrin.gif

Maniškei laabai gerai sekėsi mokykloje, šiandien ėjo labai noriai, pasilikom be jokių ašarų ir nenorų, draugių susirado, nors nesusikalba biggrin.gif Mokytoja sako labai tyli mergaitė, aš ir tokia esu kai nesuprantu ir nieko negaliu pasakyt biggrin.gif Bet sakė greit persilauš. Vakar gavom namų darbų, išmokt skaičius iki 10, beveik išmokom biggrin.gif

Orchidėja, man irgi sunkiausia užduotis - sugalvot ką dėt į pietų krepšelį. Dabar dėjau sandvičį, pomidoriukus kelis, porą sausainių, bananą.
O šiaip eini pas dėdę google ir paklausi lunch box ideas. Išmeta patį pirmą puslaį, su daugiausia idėjų. LUNC BOX IDEAS
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 09 08, 11:41)
O šiaip eini pas dėdę google ir paklausi lunch box ideas. Išmeta patį pirmą puslaį, su daugiausia idėjų. LUNC BOX IDEAS

O labai geros idejos thumbup.gif

As, dar vyniota lavasa vaikams daznai darau. Super sueina thumbup.gif ir sveika!
Atsakyti
Tą didelį blyną. Jaučiu maniškė viską apdrabstytų biggrin.gif Nemoku aš su jais elgtis g.gif Mačiau internete ir mokykloj lankstinukus, bet vat nemoku aš jų padaryt unsure.gif

O apie batus dar noriu pasisakyt biggrin.gif Pasiskaičiau čia, kad geriau pirkt brangesnius.ž, geresnius. Na 22 svarai, ne taip jau ir pigiai, clarksai per siauri maniškei buvo, tai b-club kažkokius pirkom. Ir ką gi biggrin.gif Pasiėmiau vakar iš mokyklos su nutrintais priekiais. Tai koks skirtumas už kiek pirkt biggrin.gif Na aišku, kad ir nutrinti, gal kojai sveikiau odinukuose, bet jau su išvaizda po savaitės bus nekas doh.gif Kas savaitę galėsim naujus pirkt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 09 08, 12:14)
Tą didelį blyną. Jaučiu maniškė viską apdrabstytų  biggrin.gif Nemoku aš su jais elgtis  g.gif Mačiau internete ir mokykloj lankstinukus, bet vat nemoku aš jų padaryt  unsure.gif

O apie batus dar noriu pasisakyt  biggrin.gif Pasiskaičiau čia, kad geriau pirkt brangesnius.ž, geresnius. Na 22 svarai, ne taip jau ir pigiai, clarksai per siauri maniškei buvo, tai b-club kažkokius pirkom. Ir ką gi  biggrin.gif Pasiėmiau vakar iš mokyklos su nutrintais priekiais. Tai koks skirtumas už kiek pirkt  biggrin.gif Na aišku, kad ir nutrinti, gal kojai sveikiau odinukuose, bet jau su išvaizda po savaitės bus nekas  doh.gif Kas savaitę galėsim naujus pirkt  cool.gif

Gal pridedat agurku, ar kokiu pomidoru? As tokius dalykus atskirai idedu. Nes, jo, kai susispaudzia, perslampa visas, jau tada ir suaugusiam sunku graziai pavalgyti biggrin.gif

As darau tiesiog taip: imu lavasa, istepu arba sviestu arba tepamu sureliu, dedu ham'o arba saliamio. Kartais uzdedu sumustininio surio. Ir suvynioju. Suvyniota, siek tiek paspaudziu ir palieku nakciai saldytuve. Ryte supjaustau juostelemis ir viskas.

Manyciau skirtumas yra, nes, vaiko koja yra auganti. Reik nepamirsti, kad bunant batukuose kojyte labai formuojasi ir deformuojasi jei batukai netinkami ar nekokybiski. Nupirkus pvz kietais sonais kokybiskus batus, kurie neleidzia vaikui numinti ju i sona, gali net pasitaisyti vaiko eisena. Todel, batukams kokybe yra nr 1. O, kaip zinia, uz kokybe reik moketi.

Kad batukai nusitryne po dienos, sveikinu! Reiskias, jus turite toki pat vaika, kaip ir as, kuris per metus suvaro net 4-5 poras brangiu kokybisku batu. Nesgi: masina kai vaziuoji, stabdai, nu tai kaip sustabdysi, jei ne batu sonais g.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif Toks zaidimas pas ji, nuo kurio kaip reikalas batai nukencia ir tevu pinigine doh.gif O, maziukas, kadangi tokiu zaidimu kaip "stabdymas su batais" nezaidzia, tai ir batai jam ilgiau laiko.
Atsakyti
Reikės pabandyt sukt lavašą, nes namie taip, su daržovėm ir folijoj biggrin.gif

O įrankius turbūt ir reikia dėt, jei kokį jogurtą dedi g.gif Nepagalvojau kažkaip apie tai g.gif

Ačiū už sveikinimus, bet ar negalima bent pirmą dieną naujais batais pasidžiaugt lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mano mažas daugiau vežime sėdi, tai dar batai bent tam laiko doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o mes visdar namie sedim,mokyklos negave,kai visi jau zygiuoja doh.gif
Atsakyti
Nepergyvenkit, žygiuosit kai gausit. Viename mieste mokyklose gal daugiau laisvų vietų, kitose mažiau. Vistiek nebus, kad negautumėt.
Atsakyti