Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

QUOTE(Margarita 25 @ 2011 09 06, 12:36)
labas rytas, norejau paklaust ar jus leidziat savo vaikucius i lietuviu mokykleles? smile.gif  smile.gif Ar pacios mokinat namie lietuviu kalbos  4u.gif

as leidziu savo vyresni berniuka, manau tikrai i nauda, nes pati tiek tikrai neuzsiimciau. Vaikai labai greit atsirenka ir niekas jiems ten nesimakaluoja:)
Atsakyti
Išėjo mano moksleivė į mokyklą verysad.gif Taip drąsiai ėjo, nieko nebijojo, nuėjus apsiverkė verysad.gif Bliovėm kartu verysad.gif Sako, nieko aš nesuprantu, kaip visą dieną būsiu verysad.gif Mokytoja labai faina pasirodė, tikiuosi praeis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 09 07, 12:04)
Išėjo mano moksleivė į mokyklą  verysad.gif Taip drąsiai ėjo, nieko nebijojo,  nuėjus apsiverkė  verysad.gif Bliovėm kartu  verysad.gif Sako, nieko aš nesuprantu, kaip visą dieną būsiu  verysad.gif Mokytoja labai faina pasirodė, tikiuosi praeis  verysad.gif

Nepergyvenk. Praeis tikrai. Mokytojos tikrai ten moka juos nuraminti is karto ir sudominti mirksiukas.gif Kad apsiverke, juk normalu, mes kai einam i nauja darba irgi neramu buna. O, be to, jei butu blogai, mokykla paskambintu mirksiukas.gif

Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 09 07, 12:04)
Išėjo mano moksleivė į mokyklą  verysad.gif Taip drąsiai ėjo, nieko nebijojo,  nuėjus apsiverkė  verysad.gif Bliovėm kartu  verysad.gif Sako, nieko aš nesuprantu, kaip visą dieną būsiu  verysad.gif Mokytoja labai faina pasirodė, tikiuosi praeis  verysad.gif

Mums tas pats buvo, verke vaikas nenorejo pasilikti, bet aukletoja apramino...taip baisu atrodo vaika ten palikti,.. Dabar adaptacija vyksta, kol pereis ji... tikiuosi , kad greitai. unsure.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margarita 25: 07 rugsėjo 2011 - 11:23
Sveikos mokiklinuku mamytes 4u.gif Susiduriau su tokiu rupesteliu unsure.gif As jam esu nupirkus pietu dezute,i kuria dedu,uzkandzius....Tik man labai ydomu pasidare ka jus dedat savo vaikuciams,valgyti? As jam siandien idejau,jo megstamiausius piragelius,atbateles,jogurta ir vaisiu blush2.gif Ir siandien jis nieko nevalge aukletoja man atidave pilna ja atgal.....Vaiko klausiau ar jis valge sake valge.....Man buvo iteikia uzpildyti forma del nemokamo maitinimo,tai nesuprantu gal jam duoda nemokamus ten pietus? Aukletojos nespejau paklausti,nes kruva teveliu ir visi puola savo vaikus pasiimti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 09 07, 16:28)
Sveikos mokiklinuku mamytes 4u.gif  Susiduriau su tokiu rupesteliu unsure.gif As jam esu nupirkus pietu dezute,i kuria dedu,uzkandzius....Tik man labai ydomu pasidare ka jus dedat savo vaikuciams,valgyti? As jam siandien idejau,jo megstamiausius piragelius,atbateles,jogurta ir vaisiu blush2.gif  Ir siandien jis nieko nevalge aukletoja man atidave pilna ja atgal.....Vaiko klausiau ar jis valge sake valge.....Man buvo iteikia uzpildyti forma del nemokamo maitinimo,tai nesuprantu gal jam duoda nemokamus ten pietus? Aukletojos nespejau paklausti,nes kruva teveliu ir visi puola savo vaikus pasiimti ax.gif

Na, tai jei pirma diena mokykloje, gal vaikas is streso nevalge, gal nesuprato kas ir kaip, gal nespejo. Maza ka.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 09 07, 17:15)
Na, tai jei pirma diena mokykloje, gal vaikas is streso nevalge, gal nesuprato kas ir kaip, gal nespejo. Maza ka.

Ne pirma jau diena smile.gif siaip jis labai drasiai ejo,ir kaip atejom pasiimti jis iseiti nenorejo...Nemanau kad stresas...O kaip del to nemokamo maitinimo? Kaip uzpildai forma visiems ji duoda ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orhideja:): 07 rugsėjo 2011 - 18:17
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 09 07, 18:16)
Ne pirma jau diena smile.gif siaip jis labai drasiai ejo,ir kaip atejom pasiimti jis iseiti nenorejo...Nemanau kad stresas...O kaip del to nemokamo maitinimo? Kaip uzpildai forma visiems ji duoda ar ne?

Musu mokykloje visi vaikai gauna nemokama maitinima, neatsizvelgiant i pajamas. Anais metais taip pat visi valge nemokamai. (Londono Newhamui priklauso mokykla). Pries tai ejom i WalthamForest priklausancia mokykla, tai nemokama maitinima gaudavi vaikai, kuriu tevai ant pasalpu arba pajamos nesieka 16000 per metus. tenai reikedavo pildyt lapus ir nest popieriukus, kad vaikas gautu nemokama maitinima
Atsakyti
QUOTE(JurgiukasR @ 2011 09 07, 18:26)
Musu mokykloje visi vaikai gauna nemokama maitinima, neatsizvelgiant i pajamas. Anais metais taip pat visi valge nemokamai. (Londono Newhamui priklauso mokykla). Pries tai ejom i WalthamForest priklausancia mokykla, tai nemokama maitinima gaudavi vaikai, kuriu tevai ant pasalpu arba pajamos nesieka 16000 per metus. tenai reikedavo pildyt lapus ir nest popieriukus, kad vaikas gautu nemokama maitinima

Man sake jai gaunu child tax credit tai bus nemokamas maitinimas,as uzpildziau ta forma pazymejau kad gaunu tax credit ir viskas...Tai gal del to mano berniukas savo uzkandziu nevalge,nes mokykloje dave smile.gif O kaip paklausiau ar valgei sake valgiau...Tai dabar viska suprantu mirksiukas.gif Kazkaip ga;vojau kad iskarto uzpildzius forma,to nemokamo maitinimo negausim,kaip jau ypratus cia visko laukti ,del to turbut tokia nuomone ir susidariau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orhideja:): 07 rugsėjo 2011 - 18:59
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 09 07, 19:57)
Man sake jai gaunu child tax credit tai bus nemokamas maitinimas,as uzpildziau ta forma pazymejau kad gaunu tax credit ir viskas...Tai gal del to mano berniukas savo uzkandziu nevalge,nes mokykloje dave smile.gif O kaip paklausiau ar valgei sake valgiau...Tai dabar viska suprantu mirksiukas.gif Kazkaip ga;vojau kad iskarto uzpildzius forma,to nemokamo maitinimo negausim,kaip jau ypratus cia visko laukti ,del to turbut tokia nuomone ir susidariau smile.gif

ORCHIDEJA, nu SM jums tikrai niekas neatsakys, kodel jusu berniukas uzkandziu nevalge. Reiktu jo pasiklausti. ARba mokytojos.
Uzkandziu vaikai gauna tikrai, bet tai buna vaisiai ir pienas atsigerti.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 09 07, 19:56)
ORCHIDEJA, nu SM jums tikrai niekas neatsakys, kodel jusu berniukas uzkandziu nevalge. Reiktu jo pasiklausti. ARba mokytojos.
Uzkandziu vaikai gauna tikrai, bet tai buna vaisiai ir pienas atsigerti.

o as ir neprasiau kad jus atsakytumete uz mano vaika,ar mokytoja,as is pradziu paklausiau ka dedate savo vaikams i mokykla valgyti mirksiukas.gif Ir tikiuosi forumo taisykles suprantate kad rasymas didziosiomis raidems reiskia,saukima, rekima? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orhideja:): 07 rugsėjo 2011 - 20:18
gal zinote ar Wolverhampton yra lituanistine mokyklele?
Atsakyti