Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

As ir perku Asdoj, Sainsburyje šiuos mokslo metus atlaikė biggrin.gif berniukui turiu 5 polo, keičiu kasdien,kitaip neįmanoma lotuliukas.gif
Batai tik clarko, prirariu Ice, nes bandžiau kitokius, po 2 sav nuėjo padas doh.gif o palaukus akcijų kaina ta pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(netaa @ 2011 07 13, 08:49)
As ir perku Asdoj, Sainsburyje šiuos mokslo metus atlaikė biggrin.gif  berniukui turiu 5 polo, keičiu kasdien,kitaip neįmanoma lotuliukas.gif
Batai tik clarko, prirariu Ice, nes bandžiau kitokius, po 2 sav nuėjo padas doh.gif  o palaukus akcijų kaina ta pati ax.gif

man man pritari del batu bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sorry, nesusilaikiau biggrin.gif

siaip avalyne tikrai reikia rinktis gera.Mano sunus visas 8h mokykloj,batai reikalaujami uzdarais galais,tai reikia tokiu,kad koja neprakaituotu,kokybisku tikrai.

Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir Ice apie tai užsiminė tongue.gif
nuo sausio eina su clarko batais, panelytės kaip nauji thumbup.gif jei koja per mėnesį neišaugs, naujų rudeniui nepirksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 07 12, 18:07)

Taip pat del drabuzeliu kiekio, kiek mazdaug visko perkate? ar uztenka nupirkti tiek, kad kasdien eiti su naujais drabuzeliais?

O, jus nusipirkit visko po pora, ir paskui pati sau matysit, ar jums uztenka, ar reikia daugiau.
AS, tik viena noriu pasakyti, kad pvz. darzeliuose rubu nei vaikai nei mokytojai nesaugos schmoll.gif Pas mus kartais prasydavo, kad aprengtume prastesniais rubais, nes vaikas turi laisvai jaustis, nesivarzyti, o ne saugoti rubus, kad nesusiteptu ar nesuplesytu.
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 07 13, 07:37)
man man pritari del batu bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  sorry, nesusilaikiau biggrin.gif

siaip avalyne tikrai reikia rinktis gera.Mano sunus visas 8h mokykloj,batai reikalaujami uzdarais galais,tai reikia tokiu,kad koja neprakaituotu,kokybisku tikrai.

O mano nuomone jau netinka laugh.gif laugh.gif

Jo, atsimenu nupirkau papigiai batus, po 2 sav visas padas taip graziai atsiklijavo doh.gif o su gerais greiciau atsibosta nei jie baigias ax.gif
Atsakyti
Va as irgi asdoi ziurinejausi uniformas ,bet man ydomu ar perkant uniforma nereik poto uzdeti mokyklos amblemos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 07 13, 09:25)
Va as irgi asdoi ziurinejausi uniformas ,bet man ydomu ar perkant uniforma nereik poto uzdeti mokyklos amblemos? g.gif

Pas mus su emblema yra tik mokykliniai megzgtukai, kuriuos perkam mokykloj, bet galima ir be amblemu, tik turi but tokios pat spalvos, o ant kitu rubu amblemu nereikia(tik ant pe majkuciu) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 07 13, 11:25)

o is kur jas gausit g.gif biggrin.gif

pirma,reik issiaiskint mokykloj,ar nera grieztu reikalavimu.Mes turim viena megztuka ir vienus polo marskinukus su emblemom,visa kita makyklos spalvos rubai.Neprisispirkit tik kitu spalvu dzemperiu,pasiklauskit kokia mokyklos spalva yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2011 07 12, 16:58)
sveikos...
tai jei mes dabar isvaziuotumem i uk tai musu vaikai jau negautu mokyklu siems metams? ( antroke ir 5 metuku),nes pavelvom prasymus paduot?  g.gif

Gautumet, atvaziavus eit pas konsula, parasysit forma ir ateis laiskas namo i kokia mokykla ir kada eiti. Buna kad reikia palaukt ilgeliau, mes laukem 3 savaites. Prasyma uzpildem rugsejo vidury, o nuo spalio antros savaites jau ejo i mokykla.
Atsakyti
Labai aciu visoms uz atsakymus 4u.gif
Tiesa, dar viena dalykeli pagalvojau, perkant marskinukus geriau pirkti daugiau ilgom rankovem ar trumpom?
Ir isvis vidury mokslo metu galima gauti uniforminiu drabuzeliu, jei kartais visi suplystu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 07 13, 12:32)
Labai aciu visoms uz atsakymus 4u.gif 
Tiesa, dar viena dalykeli pagalvojau, perkant marskinukus geriau pirkti daugiau ilgom rankovem ar trumpom?
Ir isvis vidury mokslo metu galima gauti uniforminiu drabuzeliu, jei kartais visi suplystu biggrin.gif

Niu tai aisku, kad galima biggrin.gif
O, jus ziurekit pagal save: as ziemai turiu ilgomis rankovemis marskinukus, vasara trumpomis. Bet, mano vaikai uzgrudinti, buna ir ziema eina trumpomis rankovemis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 07 13, 13:09)
Niu tai aisku, kad galima  biggrin.gif
O, jus ziurekit pagal save: as ziemai turiu ilgomis rankovemis marskinukus, vasara trumpomis. Bet, mano vaikai uzgrudinti, buna ir ziema eina trumpomis rankovemis  4u.gif

Tai kad cia nesuprasi kiek tos ziemos bus biggrin.gif aj nupirksiu kaip saket po kelis, kita karta zinosiu is praktikos kiek reikes smile.gif
Atsakyti