Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

nesuprantu ko jus cia gincijates,tusciai varot.Mazam adaptuotis lengva,dideliam sunku,bet stresa patiria visi vaikai(stresas didelis ar mazas bus labai priklauso ir nuo vaiko budo)
Elementarioji psichologija,yra del ko cia pestis,neisradinekit dviracio.

Atsakyti
niekas nesipesa,visi su manim sutinka ok.gif laugh.gif
normalus pokalbis vyksta.jei as atvykciau su vaiku -pergyvenciau del kalbos.turbut del sito dalyko pergyvenciau labiausiai.ir prisiskaityciau cia,kad ismoks per 2 menesius taip,kad visus pataisys snekedamas.bet buna visaip,tavo ,tarkim,sunkiai lietuviskai besneka .kas yra irgi neaptariama problema.tik apie batus ir baltinius visose temose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 19 rugpjūčio 2011 - 19:41
QUOTE(liomi @ 2011 08 19, 20:29)
niekas nesipesa,visi su manim sutinka  ok.gif  laugh.gif

tai kad tu cia su visasi nesutinki biggrin.gif
jei as noreciau apie savo problemas pasneketai,tai ir pasnekeciau,bet tikrai ne cia mirksiukas.gif ir ne del to,kad tai (kad vaikas liet nekalba) kazkokia paslaptis,o todel,kad rasinejimas sitam forume mano vaikui nepades ismokt lietuviu biggrin.gif
ir kalbos tuscios dar ir del to,kad vaikas vaikui nelygu,kas gerai vienam visiskai netinka kitam,reikia ziuret i konkretu atveji.

Atsakyti
o kaip ir kuom TAVO vaikui pades clarks ir next batu palyginimai biggrin.gif 4u.gif
na ,nenori nesidalini MAMU forume DARZELIU /MOKYKLU temoje naudingais patarimais,o tik siaip prabegi,nes naudos jokios paciajai biggrin.gif tik jau,saulele,neburbuliuok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 08 19, 16:12)
Nakvisa,jusu dukra eis i mokykla,gimusi 2008?
klausyti pasaku lengva,o jas raskiai sekti jau sunkiau laugh.gif

taip mano dukra yra 3 metu ir ji eis i nursery klase,kaip ir minejau...maza to tai jos antrieji matai,nes nuo dveju lanke pre-schoola... smile.gif
as ir neesu girdejusi ,kad 3-metis sektu pasakas,tiesiog klaseje mokytoja skaito knyga,o vaikai ratu suside klauso...
arba man tik taip atrodo, arba jus kabinates prie manes kazko... rolleyes.gif
Papildyta:
del vaiku pataisymo kalboje...as manau,kad vaikai mokykloje tikrai taisiklingiau ismogsta,nei kai kuriu mamu mokinami namuose.... 4u.gif nu jus nesupykit,bet tikrai kai kurios mamos pacios vos slebizavoja kazka angliskai,tai isivaizduokit,kaip ta vaika gali ismokyti is jo ten mokykloje dar labiau juoktusi... blush2.gif
kas liecia batus,marskinukus ir t.t...tai nematau cia jokios problemos ,kad mamos pasidalina patirtimi kur kokius daikciukus susipirko mokyklai,kokia kokybe kaina ir t.t....mokykline tema-mokykliniai rupesciai... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nakvisa: 19 rugpjūčio 2011 - 22:01
Sveikutes visos.Mes taip pat laukiam ateinant aukletojos i namus,bet visai nebijom,nes laiskuti kuri gavom viskas parasta ko jos ateina.Tikrai ne spintu sniukstineti,o susipazinti su vaiku namu aplinkoje,kad maziukas neisigastu aukletojos tik nuejes i darzeli.Zinoma ir as pergvenu,kaip mano mazius reaguos i nauja aplinka,bet manau viskas bus gerai.Sekmes visos mamos ir ju maziukams!
Atsakyti
Nakvisa,nesikabineju biggrin.gif mes kalbam apie sunkumus primary school ir veliau. rasote ,kad ji eis i mokykla,nes pre school jau baige blink.gif jusu mergaite eis i nursery school,tai yra i darzelio grupe,kur vaikai eina nuo 3 iki 5 metu.tai paruosiamoji institucija mokyklai,bet ne mokykla mirksiukas.gif nebaige ji dar preschool ,tiesiog mandriau pavadino biggrin.gif buvo su maziukais,o dabar bus paskutiniai metai darzelyje,todel bus kiti uzsiemimai.taip visur yra smile.gif

http://en.wikipedia..../Nursery_school
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 19 rugpjūčio 2011 - 22:37
Suradau savo mazylei darzeli Ji dar toookia mazute. Jau dabar sedziu ir verkiu. Nezinau kaip as ja paliksiu. Is tikro kaip as pavydziu mamos kurios turi galimybe praleisti visa laika su vaiku ir nereikia eiti i darba. Nors griztu dar kol kas tik 2 dienom , bet manau jos man bus kaip amzinybe. Kaip istverti?
Atsakyti
QUOTE(Tamse+T @ 2011 08 19, 22:46)
Suradau savo mazylei darzeli Ji dar toookia mazute. Jau dabar sedziu ir verkiu. Nezinau kaip as ja paliksiu. Is tikro kaip as pavydziu mamos kurios turi galimybe praleisti visa laika su vaiku ir nereikia eiti i darba. Nors griztu dar kol kas tik 2 dienom , bet manau jos man bus kaip amzinybe. Kaip istverti?

nors ir labai sunku-svarbu paciai nusiraminti,nes vaikai labai jaucia tevu baimes.antra-susipazinti ir pasitiketi aukletojomis kurios rupinsis jusu mazyliu.maniskis i darzeli isejo 8men,bet iskart 5 dienas per savaite.dazniausiai tokie maziukai lengviau adaptuojasi palikiemi darzelyje.maniskis ne karto neverke paliekamas,o ir atejus ji pasiimt randu ji 'labai uzsiemusi'
Atsakyti
Mums menesi bus susipazinimas. Eisim abi valandikei , susidraugausim su auklyte , papasakosiu apie musu rezima...

Bet visitek...
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2011 08 19, 20:13)
taip mano dukra yra 3 metu ir ji eis i nursery klase,kaip ir minejau...maza to tai jos antrieji matai,nes nuo dveju lanke pre-schoola... smile.gif

Noreciau pasitikslinti, kur Jus cia taip eisite??nes mano sunus 2008m liepos men gimes ir tik dabar pradesim eiti i Nursery..bet tai cia darzelis o ne mokykla... g.gif
Atsakyti
biggrin.gif ir as dar noreciau paklausti: o jei butu ejus i darza nuo gimimo ,tai butu jos ketvirtieji metai? beveik doktarantura biggrin.gif
Atsakyti