QUOTE(Rico @ 2011 08 16, 09:10)
Galima puse ar visu dydziu didesnius botus nupirkti ir ideti kailini pada, kad tuo dydziu viduj sumazetu ir bus silta
Esu sau pirkus Baratts kailinius padus, galima gal internete paieskoti kurios parduotuves turi.
Arba su storesnem kojinem leisti, bet turi ir iprastus batus tada tilpti.
Esu nupirkus vaikiskas slidininku kojines saviskiui, kai snigo ar buvo salciau pernai tai jas moviau. Sake nesalta.
bet siaip tai cia gi nesalta.
dekui gera mintis su tuo paduku....
kai normaliai apsirengi tai nera salta,bet zinau,guma kaip salti traukia....
didziausia problema ta,kad tie botai,ten lieka toj mokykloj,tai ka as zinau dabar rugseji tai kailio tikrai nereikia....
bet paskui....
o gal tiesiog kai nuvesiu as ja i mokyklele tiesog paprasysiu kad leistu nueiti i kiemeli ir ydeti ta kailiuka i botus....
Papildyta:
QUOTE(Margarita 25 @ 2011 08 16, 21:33)
Labukas, o tos drabuzelius butina pirkti mokykloj? Ar galima ir parduotuvese, jei taip tai is kur tuos logotipus su mokyklos herbu pirkt reikia? Ar daug iseina pinigu vaika suruosti i mokykla?
Arteja ir mums pirmi metai mokykloj, biski baisu pagalvojus, kaip vaikas persilaus su kalba., siuo metu tai anglu kalbos tik pora zodeliu temoka.
manau su mokyklos zenkliuku uztenka tureti bent viena komplekta,o kitus galima nusipirkti tiesiog parduotuveje....
pas mus tai uniforma toks tipo kaip treningutis,tai as paemiau visko po2 tik polo marskinelius 3 ir vienus sortukus ,viena kepuraite nuo saules ir tas kurprinytes po viena,tai man berods isejo apie 70 svaru....
tai va dar batukai,saguciai ir t.t...apie 100 svaru bus...kitais metais eisim i receptiona ,tai is mokyklos pirksiu tik viena komplekta,manau iseis daug pigiau...
nors ir siaip kai klausiau tai mokslo metu eigoje mokykloje gali dasipirkti ko tau truksta,o ir vaikai kai kurie atrodo lyg per nakti pasisitiebia kiek....
o siaip kainos manau tikrai normalios...pas mus mokykloje su amblema bliuzoniukas - 6svarai,kelnytes-7,marskinukai-4,knygu krepsys3.5 svaro,batu krepsys 2 svarai ir t.t....