QUOTE(Limcamca @ 2011 08 15, 09:02)
Nu sitie tiktu mokyklai. Is Clarkso
nu bet cia jua boot'sai....
pas mus ju irgi negalima...
Papildyta:
QUOTE(Doviliukep @ 2011 08 15, 09:17)
del kataliku mokyklos girdejau daug visokiu nuomoniu, bet jei pats neisbandysi tai ir nezinosi kas ir kaip ten:)tai ka mamules manau dazniau jau cia bendrausim o ypoac nuo rugsejo 6. visos pasidalinkit kaip jusu vaikams sekas, nes maniskis pirma karta zygiuos tad ir man baisu kaip jam su kalba ir bendravimu bus
as irgi tikiuosi,kad neisilakstys visos,o toliau bendrausim,nes kazkaip pirmi tie zingsneliai i ddele mokykla baisoki....
aisku vaikui gal ne taip baisu,kaip mamai...o i mokykla mum tik 21-ma diena....
na bet papasakosiu ar labai jau stipriai prie tos realigijos spaudzia....
Papildyta:
[quote=Gingerr,2011 08 15, 12:29]Gal bus kam nors naudos, nes man tai visai pasitarnavo, siekiant suzinoti savo rajono day nursery vietas ir kainas
kurios sakyciau ziaurokos
Papildyta:
http://www.daynurser...sery_search.cfm
[/quote]
taip taip kainos tokios ziaurokos....
aisku vienisosm mamos daug dengia,o va kitom ka daryti,tai nezinau....
mano maziuke ejo i privatu pre-school'a,tai mokejom kazkur po 10 svaru i diena,o ten budavo tik 3 val...
tai leidau tik 2 dienas per savaite,bet rezultatas....
nesigailiu nei vieno cento....
Papildyta:
QUOTE(Kuzia @ 2011 08 15, 15:51)
Na, su basutem net karsciausia vasaros diena labai labai reta mokykla leidzia eit. Nekalbant apie ziema
.
jo pas mus irgi "closed toe shoes" turi buti....
Papildyta:
ziuriu visos rupestelio turi artejant rugsejui...
o mum reikia gi nupirkti botus,kuriuos paliksime mokykloje,nes jie gi ten darzininkyste labai uzsiimineja...
tai as sumasciau,kad man tu botu reikia su tokiu kaipo pukeliu...kazkada tokiu turejome,bet nezinau ar jau cezonas ju,nes jie gi cia su tais guminiais per sniega braido...
tai as isivaizduoju,kaip jie salti turetu traukti,tai va eisiu i botu medziokle....
ir va sagucius su gumytem reikia butinai nupirkti mokyklos nustatytu spalvu,tai va dar situ geriu reikia pirkti...