Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

Tesiame temuke 4u.gif

Pirma tema
Antra tema
Trecia tema

Gero bendravimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RedMa: 09 liepos 2011 - 12:23
sveikos...
tai jei mes dabar isvaziuotumem i uk tai musu vaikai jau negautu mokyklu siems metams? ( antroke ir 5 metuku),nes pavelvom prasymus paduot? g.gif
Atsakyti
sveikos... man irgi tas klausimas aktualus del mokykleles,siemet turbut ner sansu papult?o ar primineja ir vidury mokslo metu?
Atsakyti
Gal mamos galetu parasyti kur pirkti nebrangia, kokybiska uniforma mergaitei? dzemperi ir megstini turim pirkti is mokyklos, visa kita patys parduotuvese. Ziurejau internete, manau rinktis arba ASDA arba tesco. Kur kokybe geresne?
Tiesa, kaip del batu? Mums nera privalomi kazkokio tipo batai, bet visgi su kedais manau i mokykla nevedama? smile.gif
Taip pat del drabuzeliu kiekio, kiek mazdaug visko perkate? ar uztenka nupirkti tiek, kad kasdien eiti su naujais drabuzeliais?
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 07 12, 16:07)
Gal mamos galetu parasyti kur pirkti nebrangia, kokybiska uniforma mergaitei?

Ir vis del to http://www.marksands...of3_school_shop biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2011 07 12, 18:51)

Sakot dvigubai geresne kokybe nei asdoj ar tesco, kad apsimoka dvigubai moket?
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 07 12, 17:18)
Sakot dvigubai geresne kokybe nei asdoj ar tesco, kad apsimoka dvigubai moket?

Kaip pasakyt..... Esu labai nusivylusi pigiais uniforminiais drabuzeliais.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2011 07 12, 19:53)
Kaip pasakyt..... Esu labai nusivylusi pigiais uniforminiais drabuzeliais.

Na as kazkaip maniau, kad vistiek tie drabuzeliai, kad ir kokybiski ilgai nelaikys, nes vaikai krenta, uzsikabina kur nors, beto auga.. Kalbu apie 4,5metu mergaite. Gal vyresniems ir reikia kokybiskesniu. Kokia jusu nuomone?
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 07 12, 18:04)
Na as kazkaip maniau, kad vistiek tie drabuzeliai, kad ir kokybiski ilgai nelaikys, nes vaikai krenta, uzsikabina kur nors, beto auga.. Kalbu apie 4,5metu mergaite. Gal vyresniems ir reikia kokybiskesniu. Kokia jusu nuomone?

Maniskei nors jau 8, daznai is mokyklos, kai is po karo ,del to as nesistengiu pirkt brangiu rubu.Daznai pareina nubalnotom kojom, suteptais marskiniais..(ir taip yra nuo pat mokyklos lankymo pradzios).Rubus perku Asdoj, Saisbury.Tesco nepatinka ax.gif marskinelius perku, kai buna supakuota po kelis, kelnes, sijonu atsikirai. ax.gif tik va batus jau visad gerus, is Clarkso,nors atlaiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IceDragon: 12 liepos 2011 - 19:42
Turiu ir as klausimeli,kurios vedat i nursery,mums gruodi bus 4 ,tai mums nursery ar pre-school priklauso?kiek as radau info nete ir cia sm,kad nursery,o kaip jus juos randat?buvau konsule tai dave lapa su begale mokyklu ir viskas,tai dabar ir ieskaus,kad galetu eiti nuo rugsejo,bet manau,kad ir mes veluojam,nes vietu niekaip nerandam verysad.gif ,o ka daryt jei ir nuo rugsejo negausim?

o kaip su prescool?kaip buvau konsule tai sake,kad mums dar anksti,mums reikia i nursery,sekmes paieskose,tai va tokios tokeles,o i preschool kada reikia registruotis?ir tik per counsil?ar kaip?

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2011 07 12, 21:01)
Turiu ir as klausimeli,kurios vedat i nursery,mums gruodi bus 4 ,tai mums nursery ar pre-school priklauso?kiek as radau info nete ir cia sm,kad nursery,o kaip jus juos randat?buvau konsule tai dave lapa su begale mokyklu ir viskas,tai dabar ir ieskaus,kad galetu eiti nuo rugsejo,bet manau,kad ir mes veluojam,nes vietu niekaip nerandam verysad.gif ,o ka daryt jei ir nuo rugsejo negausim?

o kaip su prescool?kaip buvau konsule tai sake,kad mums dar anksti,mums reikia i nursery,sekmes paieskose,tai va tokios tokeles,o i preschool kada reikia registruotis?ir tik per counsil?ar kaip?
aciu 4u.gif

anksti jums i mokykla dar,susiraskit darza.

rubu brangiu tikrai nepirkau ir nepirksiu,tik batus clarks butinai.Siaip nepatarciau matalan pirkt,ten tai jau visai ssss,nors kainos geros. pirkau asdoj daug ka,visus metus atitarnavo ir be gailescio galesiu viska lauk mest.
Atsakyti
As ir dazniausiai Asdoj perku uniforma,tikrai nesiskundziu kokybe schmoll.gif ,iki isaugimo atitarnauja kuo puikiausiai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti