Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kaina. Kiek kainuoja vestuvės?

QUOTE(gintaryyt @ 2012 01 13, 17:43)
Sveikos 4u.gif

šventė buvo tobula  wub.gif kaip viskas atrodė galite pažiūrėti čia 4u.gif

Tai jau tikrai viskas puikiai atrodo smile.gif gal galiu pasismalsauti, kur nuomavot automobiliuką? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaiciukas: 16 sausio 2012 - 13:22
Ačiū už pagyras blush2.gif tikrai nesitikėjau ax.gif tik norėjau pasakyti, kad ir su nedideliais biudžetais (salyginai turbūt g.gif) galima pasidaryti originalią šventę mirksiukas.gif internete tiek idėjų, kad net galva susisuka bigsmile.gif svarbiausia elgtis taip kaip norite patys, ne tėvai, ne draugai ir ne giminės, nes tai JŪSŲ šventė 4u.gif
turbūt nepatikėsite, bet po mūsų šventės buvo ir nepatenkintų biggrin.gif bet mums dėl to nei šilta nei šalta irnesakyk.gif

automobiliuką nuomavomės iš vietinio žmogeliuko, jis jį turi tik savo malonumui ir jokio verslo iš to nedaro smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintaryyt: 16 sausio 2012 - 16:35
QUOTE(gintaryyt @ 2012 01 16, 17:33)
Ačiū už pagyras blush2.gif tikrai nesitikėjau ax.gif tik norėjau pasakyti, kad ir su nedideliais biudžetais (salyginai turbūt  g.gif) galima pasidaryti originalią šventę mirksiukas.gif internete tiek idėjų, kad net galva susisuka  bigsmile.gif svarbiausia elgtis taip kaip norite patys, ne tėvai, ne draugai ir ne giminės, nes tai JŪSŲ šventė  4u.gif
turbūt nepatikėsite, bet po mūsų šventės buvo ir nepatenkintų  biggrin.gif bet mums dėl to nei šilta nei šalta  irnesakyk.gif

automobiliuką nuomavomės iš vietinio žmogeliuko, jis jį turi tik savo malonumui ir jokio verslo iš to nedaro smile.gif

visada buna nepatenkitu isiems neitiksi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryyt @ 2012 01 16, 17:33)

Mūsų busimi fotografai, kurie įamžino ir jūsų šventę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguliuxx @ 2012 01 17, 09:53)
Mūsų busimi fotografai, kurie įamžino ir jūsų šventę  4u.gif

puikus pasirinkimas mirksiukas.gif thumbup.gif nuostabūs žmonės ir nerealiai gražios foto thumbup.gif tik laiko fotografavimuisi mums šiek tiek galėjo būti daugiau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 16, 16:56)
visada buna nepatenkitu isiems neitiksi  doh.gif

pritariu, visada bus bambeklių, į kuriuos neverta dėmesio kreipti mirksiukas.gif puikios nuotraukos, matosi, kad laaabai graži šventė buvo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gintaryyt @ 2012 01 13, 17:43)
Sveikos 4u.gif

paskaičiau kelis paskutinius puslapius ir negaliu neįsiterpti, ypač dėl rezervinių svečių. Mes į savo vestuves kvietėme 40 žmonių, dalyvavo 28. Patikėkit manimi, dėl to skaičiaus mūsų šventė nebuvo mažiau linksma  biggrin.gif Ir net minčių neturėjome apie rezervinius svečius, kuriuos galėtume pakviesti, jeigu kažkas atsisakys. Mūsų svečiai apie savo dalyvavimą turėjo pranešti likus 1 mėnesiui iki vestuvių, ir ką likus porai savaičių reikėjo lėkti kviesti kitų (rezervinių)? Ne dėl svečių darėme šventę, o dėl savęs. Vestuvėse iš viso reikia 5 žmonių, be kurių jos neįvyktų, t.y. jaunieji (2), liudininkai (2) ir kunigas (bažnyčioje) arba CMB darbuotojas (civilinei santuokai). Vidinės laimės kiekis taip pat nepriklauso nuo svečių kiekio smile.gif Man tiesą pasakius, tą dieną visiškai vienodai buvo kiek žmonių aplink mane, svarbiausia buvo tai, kad mano mylimas žmogus šalia wub.gif Šventės smagumas visiškai nepriklauso nuo svečių kiekio, kartais daug smagiau būna su keliais žmonėmis, negu su pvz 50, kurie vieni kitų nepažįsta, neaišku ką daro ir pan.

Jeigu įdomu, trumpa išlaidų suvestinė:
Suknelė - apie 800 lt
Bateliai - apie 150 Lt
Kostiumas - 470 Lt
Marškiniai, batai, peteliškė, sąsagos - 220 Lt
Fotografai - 1000 Lt
Šokio pamokos - 700 Lt
Auto nuoma - 200 Lt
Gėrimai - apie 800 lt (liko tiek, kad užteko mamos jubiliejui po 2 mėnesių  biggrin.gif )
Šventės vieta + maistas + pirtis antrą dieną - 3900 Lt
Vakaro vedėja + žaidimai, prizai, svečių užimtumas iki atvykstant jauniesiems - apie 2800 lt
Jazzo grupė, kuri grojo iki vakarienės - 1000 lt
dJ - 500 lt (grojo ką norėjom ir kiek norėjom)
Šukuosena abiems - 180 (buvo tobula)
Makiažas - 90 Lt
+ visokios smulkmenos
viso apie 12800 Lt

šventėme 2 dienas  biggrin.gif

šventė buvo tobula  wub.gif kaip viskas atrodė galite pažiūrėti čia 4u.gif

o kaip DJ suradote? gal galima būtų gaut kontaktus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dionizė @ 2012 01 17, 11:30)
o kaip DJ suradote? gal galima būtų gaut kontaktus?  ax.gif

mums viską organizavo raudonavarna.lt mergaitės, jos ir dJ "parūpino", net vardo jo nepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryyt @ 2012 01 17, 11:40)
mums viską organizavo raudonavarna.lt  mergaitės, jos ir dJ "parūpino", net vardo jo nepamenu  blush2.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dionizė @ 2012 01 17, 12:30)
pritariu, visada bus bambeklių, į kuriuos neverta dėmesio kreipti mirksiukas.gif  puikios nuotraukos, matosi, kad laaabai graži šventė buvo smile.gif
Papildyta:
o kaip DJ suradote? gal galima būtų gaut kontaktus?  ax.gif

Galiu pasmalsauti, apie jazzo grupe - kiek laiko grojo, kokia tai grupe ir ar jums patiko 4u.gif mes kaip tik ieskomes gyvos muzikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryyt @ 2012 01 17, 11:40)
mums viską organizavo raudonavarna.lt  mergaitės, jos ir dJ "parūpino", net vardo jo nepamenu  blush2.gif

Labai gražios nuotraukos. Labai gražūs bateliai, kaip tik tokių ieškau, ir nerandu, nes visi su aukštu kulnu. Gal galit pasakyti kur radot? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Soterra @ 2012 01 17, 12:58)
Galiu pasmalsauti, apie jazzo grupe - kiek laiko grojo, kokia tai grupe ir ar jums patiko 4u.gif  mes kaip tik ieskomes gyvos muzikos 4u.gif

pas mus grojo dviese, t.y. Remigijus Rančys ir Paulius Zdanavičius smile.gif grojo 3 valandas ax.gif patiko NEREALIAI thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Sedotti @ 2012 01 18, 13:42)
Labai gražios nuotraukos. Labai gražūs bateliai, kaip tik tokių ieškau, ir nerandu, nes visi su aukštu kulnu. Gal galit pasakyti kur radot? Ačiū

ačiū 4u.gif batelius pirkau iš e-bay ax.gif siunčiausi iš Anglijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SD @ 2012 01 04, 04:41)
Mes dviejų dienų vestuvėms su 20 (+5 vaikai) svečių pradžioje ir 10 pabaigoje (tiek antrai dienai liks) planuojam išleisti visą maišą pinigų - netgi iki 2000 Lt biggrin.gif Nulių ne per mažai, galit dabar iš kitos pusės diskutuot, kaip taip įmanoma biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

prasom pasidalinti paslaptimi smile.gif
Papildyta:
[quote=The.Coon,2011 12 31, 01:59]
[quote=Sirenaa,2011 12 20, 12:39]
as kai snekejau tai susidariau tokia suma mintyse nes prisiule ivairiausiu priedu prie ugnies sau kad atrodytu graziau , deganciu inicialu ir pan, beto mes norim kad fakybu butu bent 5-6 o 1 fakyras 200lt =1200lt plius atvykimas 200lt = 1400lt na ir visi ten tie priedai kurie kaip maciau nepigiai kainuoja norint ugnies sau padaryti dar grazesniu.. na man taip patare zmogus su kuriuo kalbejau..
kadangi nesu gyvai macius ugnies sou tai lebai nzn ko ten istikro reikia ar nereikia kad atrodytu ispudingai, gal tikrai tu priedu ten ir nereikia , butu gerai jai maziau kainuotu.. g.gif mirksiukas.gif
Papildyta:

labas,
siaip esu macius gyvai ugnies sou butent vestuvese, buvo man atorodo 2panos fakyres ir 2vaikinai, visas sokis uztruko apie 10-15min, pabaigoj uzdege dvi dideles degancias sirdis ir ishsove kelis (na, gal kokius 5-6) grazius fejerverkus. cia viskas ka ishavardinau iejo i standartine kaina (1200-1400ltl), manau efekto tikrai uzteko, o jei fejerverkai butu buve ilgesni, tai butu net uzgoze fakyru sou. pati buvau su jais susisiekus dar del vienu vestuviu, tai sake 2012metams kainas gales psakyt tik sausio - vasario menesi, nes paprastai metu pradzioj persvarsto kainas jie..
[/quote]
LABAI susidomejau tais minetais fakyrais. gal butu galima gauti ju kontaktus?
Papildyta:
QUOTE(SD @ 2012 01 04, 16:14)
Ilgametė patirtis rodo, kad tikimybė, jog kas nors sugalvos uždainuoti ilgiausių metų - kokie 2 % biggrin.gif biggrin.gif Na, bet jau nukrypom nuo temos smile.gif

Parašiau savo planuojamą biudžetą tik tam, jog dešimčių tūkstančių vestuvėms negalinčios skirti poros paskaičiusios šią temą lengviau atsidustų - įmanoma atšvęsti daug pigiau, bet tikrai ne prasčiau smile.gif Asmeniškai aš laukiau 7 metus "geresnių laikų", kai galėsim sau leisti iškelti normalias vestuves, apie kurias svajojau nuo paauglystės, bet pagaliau atėjo suvokimas, kad taip laukiant nebent pensijoj "šliūbą" pasiimsim biggrin.gif Natūraliai dingo poreikis TĄ dieną matyti dėdes ir tetas, kuriuos sutinkame tik per šventes ar pažįstamus, kuriuos kažkuriuo gyvenimo momentu vadinome draugais. Nebenoriu prakaituoti 5 kg sveriančioje suknelėje, keltis 4 ryto, kad man sukurtų šedevrą ant galvos, kuris išsileis vakarui įsibėgėjus (apie pirtį net svajoti nėr ko). Nenoriu bijoti verkti, kad nenubėgtų šimtus kainavęs makiažas. Nenoriu stresuoti dėl svečių sąrašo, šventės vietos, patiekalų, papuošimų, neduok dieve kokios klaidos scenarijuje ar netyčia mano rankose apsikakojusio balandžio smile.gif

Žinoma, to nebenorėti mane privertė gyvenimas, nes negaliu sau leisti skirti tų dešimčių tūkstančių smile.gif Ir tikrai nesmerkiu žmonių, kurie leidžia ir pasidaro savo akimis tobulas vestuves smile.gif Man maniškės irgi bus tobulos wub.gif Kad ir už 2 tūkstančius cool.gif
Papildyta:
Nereikalaus niekas nieko, čia jau faktas biggrin.gif Žinokit ir vestuvinio torto nebus, siaubas, ane? biggrin.gif biggrin.gif

Vat ir prasideda vestuviniai "bajeriai", nes REIKIA smile.gif Vestuvės mano, man nereikia, tai kame bėda?  cool.gif
Nea, žiemą hihihi.gif Būtent dėl metų laiko aš to šampano ir atsisakiau, nors šiaip pati su mielu noru jį geriu, šaltą ir su ledukais smile.gif Biudžetas dėl kelių butelių nenukentėtų, bet principingai laikausi savo - kam pirkt, jei gerai bus ir be jo hihihi.gif

saunuole. dziaugiuosi, kad yra tokiu zmoniu. tris kart valio !!!!!!!!!!!
Atsakyti