QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 04, 16:19)
kodel taip sakai kad nedainuosit cia manau ne nuo jusu priklauso jai sveciai prisilinksmine sugalvos uztraukt ilgiausiu metu tai jie jau ir dainuos , juk nesustabdysi isgerusios kompanijos

Ilgametė patirtis rodo, kad tikimybė, jog kas nors sugalvos uždainuoti ilgiausių metų - kokie 2 %

Na, bet jau nukrypom nuo temos
Parašiau savo planuojamą biudžetą tik tam, jog dešimčių tūkstančių vestuvėms negalinčios skirti poros paskaičiusios šią temą lengviau atsidustų - įmanoma atšvęsti daug pigiau, bet tikrai ne prasčiau

Asmeniškai aš laukiau 7 metus "geresnių laikų", kai galėsim sau leisti iškelti normalias vestuves, apie kurias svajojau nuo paauglystės, bet pagaliau atėjo suvokimas, kad taip laukiant nebent pensijoj "šliūbą" pasiimsim

Natūraliai dingo poreikis TĄ dieną matyti dėdes ir tetas, kuriuos sutinkame tik per šventes ar pažįstamus, kuriuos kažkuriuo gyvenimo momentu vadinome draugais. Nebenoriu prakaituoti 5 kg sveriančioje suknelėje, keltis 4 ryto, kad man sukurtų šedevrą ant galvos, kuris išsileis vakarui įsibėgėjus (apie pirtį net svajoti nėr ko). Nenoriu bijoti verkti, kad nenubėgtų šimtus kainavęs makiažas. Nenoriu stresuoti dėl svečių sąrašo, šventės vietos, patiekalų, papuošimų, neduok dieve kokios klaidos scenarijuje ar netyčia mano rankose apsikakojusio balandžio

Žinoma, to nebenorėti mane privertė gyvenimas, nes negaliu sau leisti skirti tų dešimčių tūkstančių

Ir tikrai nesmerkiu žmonių, kurie leidžia ir pasidaro savo akimis tobulas vestuves

Man maniškės irgi bus tobulos

Kad ir už 2 tūkstančius
Papildyta:QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 04, 16:52)
sampano bent kelias bonkes nusipirkit o jai kas 12 val sakys kur sampanas , duokit sampana reikia saut

kazkaip butu nemalonu pasakyt kad jo nera

Nereikalaus niekas nieko, čia jau faktas

Žinokit ir vestuvinio torto nebus, siaubas, ane?

Vat ir prasideda vestuviniai "bajeriai", nes REIKIA

Vestuvės mano, man nereikia, tai kame bėda?
QUOTE(ptashka @ 2012 01 04, 16:55)
Jeigu vestuves dvieju dienu ir vasara, tai antra diena zinok sampanas labai gerai sueina

Nea, žiemą

Būtent dėl metų laiko aš to šampano ir atsisakiau, nors šiaip pati su mielu noru jį geriu, šaltą ir su ledukais

Biudžetas dėl kelių butelių nenukentėtų, bet principingai laikausi savo - kam pirkt, jei gerai bus ir be jo