Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kaina. Kiek kainuoja vestuvės?

sampano bent kelias bonkes nusipirkit o jai kas 12 val sakys kur sampanas , duokit sampana reikia saut doh.gif kazkaip butu nemalonu pasakyt kad jo nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(SD @ 2012 01 04, 15:13)
Mama man tą patį sako, bet aš užsispyrusi biggrin.gif Kam pirkti šampaną, jei vis tiek jo nieks negers arba palaikys taures vien tik tam, kad REIKIA? smile.gif Po bažnyčios gersim karštą vyną, o vakaro metu kas brendį, kas alų, kas Martinį, ilgiausių metų nedainuosim, tai apseisim ir be šampano smile.gif

Jeigu vestuves dvieju dienu ir vasara, tai antra diena zinok sampanas labai gerai sueina hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Purpurine @ 2012 01 03, 10:09)
Deja, ne visi humanitarais gime buti, as tiksliukas nuo mazens ir stalcius mano tuscias..tad sorry, nesigauna be klaidu  cool.gif
Na, bet kaip idomiai visos cia rekia, kad neitu i vestuves rezervu..o jus manot, kad jum i kvietima irasytu REZERVAS doh.gif Kvietimus gi teiki ne savaitei likus iki vestuviu, tad laiko yra susideliot visus ir rezerva, ir ne biggrin.gif net nesuprastum ,kad rezervas buvai  lotuliukas.gif

Taip, butent taip ir supratau, likus savaitei ar dviems ar menesiui (nes tikrai dazniausiai butent tada pranesamos nemalonios zinios, kad oj, dalyvauti negalesiu) imami kviesti "rezerviniai" sveciai biggrin.gif Na, gal yra tokiu, kuriem nesvarbu, kada kaip pabaliavoti, as tai isizeisciau, nes labai jau matosi, kad einu i kazkieno vieta, kad pinigai nenuplauktu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 04, 16:19)
kodel taip sakai kad nedainuosit cia manau ne nuo jusu priklauso jai sveciai prisilinksmine sugalvos uztraukt ilgiausiu metu tai jie jau ir dainuos , juk nesustabdysi isgerusios kompanijos thumbup.gif

Ilgametė patirtis rodo, kad tikimybė, jog kas nors sugalvos uždainuoti ilgiausių metų - kokie 2 % biggrin.gif biggrin.gif Na, bet jau nukrypom nuo temos smile.gif

Parašiau savo planuojamą biudžetą tik tam, jog dešimčių tūkstančių vestuvėms negalinčios skirti poros paskaičiusios šią temą lengviau atsidustų - įmanoma atšvęsti daug pigiau, bet tikrai ne prasčiau smile.gif Asmeniškai aš laukiau 7 metus "geresnių laikų", kai galėsim sau leisti iškelti normalias vestuves, apie kurias svajojau nuo paauglystės, bet pagaliau atėjo suvokimas, kad taip laukiant nebent pensijoj "šliūbą" pasiimsim biggrin.gif Natūraliai dingo poreikis TĄ dieną matyti dėdes ir tetas, kuriuos sutinkame tik per šventes ar pažįstamus, kuriuos kažkuriuo gyvenimo momentu vadinome draugais. Nebenoriu prakaituoti 5 kg sveriančioje suknelėje, keltis 4 ryto, kad man sukurtų šedevrą ant galvos, kuris išsileis vakarui įsibėgėjus (apie pirtį net svajoti nėr ko). Nenoriu bijoti verkti, kad nenubėgtų šimtus kainavęs makiažas. Nenoriu stresuoti dėl svečių sąrašo, šventės vietos, patiekalų, papuošimų, neduok dieve kokios klaidos scenarijuje ar netyčia mano rankose apsikakojusio balandžio smile.gif

Žinoma, to nebenorėti mane privertė gyvenimas, nes negaliu sau leisti skirti tų dešimčių tūkstančių smile.gif Ir tikrai nesmerkiu žmonių, kurie leidžia ir pasidaro savo akimis tobulas vestuves smile.gif Man maniškės irgi bus tobulos wub.gif Kad ir už 2 tūkstančius cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 04, 16:52)
sampano bent kelias bonkes nusipirkit o jai kas 12 val sakys kur sampanas , duokit sampana reikia saut  doh.gif  kazkaip butu nemalonu pasakyt kad jo nera  g.gif

Nereikalaus niekas nieko, čia jau faktas biggrin.gif Žinokit ir vestuvinio torto nebus, siaubas, ane? biggrin.gif biggrin.gif

Vat ir prasideda vestuviniai "bajeriai", nes REIKIA smile.gif Vestuvės mano, man nereikia, tai kame bėda? cool.gif

QUOTE(ptashka @ 2012 01 04, 16:55)
Jeigu vestuves dvieju dienu ir vasara, tai antra diena zinok sampanas labai gerai sueina  hihihi.gif

Nea, žiemą hihihi.gif Būtent dėl metų laiko aš to šampano ir atsisakiau, nors šiaip pati su mielu noru jį geriu, šaltą ir su ledukais smile.gif Biudžetas dėl kelių butelių nenukentėtų, bet principingai laikausi savo - kam pirkt, jei gerai bus ir be jo hihihi.gif
Atsakyti
Mama man tą patį sako, bet aš užsispyrusi biggrin.gif Kam pirkti šampaną, jei vis tiek jo nieks negers arba palaikys taures vien tik tam, kad REIKIA? smile.gif Po bažnyčios gersim karštą vyną, o vakaro metu kas brendį, kas alų, kas Martinį, ilgiausių metų nedainuosim, tai apseisim ir be šampano smile.gif

Pas mane irgi sampes beveik niekas negere, nes iki 12 jau buvo privartoje kitu gerimu ir sake, kad nemaisys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SD @ 2012 01 04, 16:14)
Nereikalaus niekas nieko, čia jau faktas biggrin.gif Žinokit ir vestuvinio torto nebus, siaubas, ane? biggrin.gif biggrin.gif

Vat ir prasideda vestuviniai "bajeriai", nes REIKIA smile.gif Vestuvės mano, man nereikia, tai kame bėda?  cool.gif
Nea, žiemą hihihi.gif Būtent dėl metų laiko aš to šampano ir atsisakiau, nors šiaip pati su mielu noru jį geriu, šaltą ir su ledukais smile.gif Biudžetas dėl kelių butelių nenukentėtų, bet principingai laikausi savo - kam pirkt, jei gerai bus ir be jo hihihi.gif

Na as dar pagalvojau, kad turbut karsto vyno negersit vasara, bet ikisau trigrasi hihihi.gif
Aisku, kam tokiu atveju to sampanu, kad tik burbuliukais ant stipresniu gerimu uzpilti ir visiems pasigerti greiciau? Ziema sildytis, o ne saldytis reikia drinks_cheers.gif
O del torto ir to REIKIA irgi nepergyvenkit, mums jis buvo iskaiciuotas i sodybos kaina, tai tik todel ir emem, na prie maisto kainos, o papildomi visi tie keliaauksciai glaisto kuriniai man nei skanus dazniausiai, nei ten grazus baisiai irnesakyk.gif Vestuves sau skirtos, kaip tu pats ju nori.
Atsakyti
Kažkada, berods, rašiau šioje temoje, ir optimistiškai skaičiavau, kad tilpsime į 7-8 tūkst. Deja, viršijome. Mums vestuvės kainavo 12-13 tūkst.

Daug dalykų darėme kukliai ar visai jų atsisakėm: pvz, transporto, bažnyčios puošimo, alkoholio kiekis buvo minimalus (bet pirkome kokybiškus, ne pigiausius gėrimus), šventėme nebrangioje kavinėje, nepuošėme jos, nedarėme jokių dovanėlių, pati kepiau morenginį karamelinį tortą, samdėme šaunią pradedančią fotografę...

Kita vertus, daug investavome į kitus dalykus: muziką (2000 lt), šokio mokymąsi (700 lt), aprangą (mano lengvutė kukli pagal užsakymą siūta suknelė ir jaunojo kostiumas - po 1100, marškiniai - 250, papuošalai - virš 300 (iš tikrų lazuritų, pagal individualų užsakymą), bateliai - 250)...

Rezultatas mums be galo patiko, ir mano patarimas tekančioms: kas jums nėra svarbu - tam negaiškite pinigų, o kas tikrai rūpi - tam skirkite drąsiai. Mums svarbiausia buvo muzika, vedėjas, šokis ir akustiškai tinkama vieta. smile.gif Ir viskas praėjo tikrai fain, nors reikalas vyko rugpjūtį, iki šiol jaučiu malonų pasitenkinimą dėl šaunios ir įsimintinos šventės.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 01 04, 23:19)
Kažkada, berods, rašiau šioje temoje, ir optimistiškai skaičiavau, kad tilpsime į 7-8 tūkst. Deja, viršijome. Mums vestuvės kainavo 12-13 tūkst.

Daug dalykų darėme kukliai ar visai jų atsisakėm: pvz, transporto, bažnyčios puošimo, alkoholio kiekis buvo minimalus (bet pirkome kokybiškus, ne pigiausius gėrimus), šventėme nebrangioje kavinėje, nepuošėme jos, nedarėme jokių dovanėlių, pati kepiau morenginį karamelinį tortą, samdėme šaunią pradedančią fotografę...

Kita vertus, daug investavome į kitus dalykus: muziką (2000 lt), šokio mokymąsi (700 lt), aprangą (mano lengvutė kukli pagal užsakymą siūta suknelė ir jaunojo kostiumas - po 1100, marškiniai - 250, papuošalai - virš 300 (iš tikrų lazuritų, pagal individualų užsakymą), bateliai - 250)...

Rezultatas mums be galo patiko, ir mano patarimas tekančioms: kas jums nėra svarbu - tam negaiškite pinigų, o kas tikrai rūpi - tam skirkite drąsiai. Mums svarbiausia buvo muzika, vedėjas, šokis ir akustiškai tinkama vieta. smile.gif Ir viskas praėjo tikrai fain, nors reikalas vyko rugpjūtį, iki šiol jaučiu malonų pasitenkinimą dėl šaunios ir įsimintinos šventės.

labai smagu kad jauciates laiminga smile.gif is jusu zinutes atrodo jog megavotes kiekviena akimirka .. blush2.gif laukiu savo sventes begalo.. wub.gif
Atsakyti

šiuo metu man labai aktualus klausimas ar karštą vyną gersite lauke po ceremonijos? ir kaip jis paruoštas bus, na tą šilumą, kad jis palaikytų kurį laiką blush2.gif . Turėsim šventę sausio pabaigoje tai labai norėčiau paragauti karšto vyno nei šalto šampano ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 05, 01:11)
labai smagu kad jauciates laiminga  smile.gif  is jusu zinutes atrodo jog megavotes kiekviena akimirka .. blush2.gif  laukiu savo sventes begalo.. wub.gif

Bus nuostabi jūsų šventė, pamatysit. smile.gif Svarbiausia neįsikalt į galvą, kad viskas turi būti tiksliai taip, kaip sugalvojote - palikite truputį erdvės netikėtumams, ir viskas bus puiku! Mūsų vestuvių dieną buvo ir oras bjaurus (lijo visą dieną), ir kai kurie svečiai tik po ceremonijos pasakė, kad baliuje nesudalyvaus, bet tą dieną tiesiog viduje įsijungia kažkokia geros nuotaikos lemputė, ir negesta, ir viskas būna puiku! smile.gif

Kai prieš vestuves supermamose skaičiau visų mergaičių pasakojimus, kaip tą dieną sušvinta ypatinga nuotaika - nelabai tikėjau. Esu šiaip burbeklė tokia, jeigu tik kas man svarbaus kiek ne pagal planą vyksta. Jau beskaitydama orų prognozes savaitę prieš išsiverkiau - maniau, viskas, sugadintos mano vestuvės... Bet nieko - nusipirkome paskutinį vakarą baltą skėtį, guminius batus, ir, nors abu per vestuves peršalome (po to buvo tikras medaus mėnuo ar bent savaitė, nes abu gulėjome lovoje ir gėrėme arbatas su medumi), mums tikrai nebuvo nei šalta, nei liūdna tą dieną - durniavome į valias, bendravome su mums brangiais žmonėmis, džiaugėmės vienas kitu ir... jeigu į temą - išleistų pinigų nei kiek negaila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 01 05, 02:22)
Bus nuostabi jūsų šventė, pamatysit. smile.gif Svarbiausia neįsikalt į galvą, kad viskas turi būti tiksliai taip, kaip sugalvojote - palikite truputį erdvės netikėtumams, ir viskas bus puiku! Mūsų vestuvių dieną buvo ir oras bjaurus (lijo visą dieną), ir kai kurie svečiai tik po ceremonijos pasakė, kad baliuje nesudalyvaus, bet tą dieną tiesiog viduje įsijungia kažkokia geros nuotaikos lemputė, ir negesta, ir viskas būna puiku! smile.gif

Kai prieš vestuves supermamose skaičiau visų mergaičių pasakojimus, kaip tą dieną sušvinta ypatinga nuotaika - nelabai tikėjau. Esu šiaip burbeklė tokia, jeigu tik kas man svarbaus kiek ne pagal planą vyksta. Jau beskaitydama orų prognozes savaitę prieš išsiverkiau - maniau, viskas, sugadintos mano vestuvės... Bet nieko - nusipirkome paskutinį vakarą baltą skėtį, guminius batus, ir, nors abu per vestuves peršalome (po to buvo tikras medaus mėnuo ar bent savaitė, nes abu gulėjome lovoje ir gėrėme arbatas su medumi), mums tikrai nebuvo nei šalta, nei liūdna tą dieną - durniavome į valias, bendravome su mums brangiais žmonėmis, džiaugėmės vienas kitu ir... jeigu į temą - išleistų pinigų nei kiek negaila smile.gif

tikriausiai neatsiras nei viena mergina kuri pasakytu jog ta diena jautesi nesmagiai 4u.gif gaila tik to kad ta diena pralekia taip greit o planuoji ir lauki taip ilgai.. doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SD @ 2012 01 04, 13:50)
Gal neprisigersim visi iki žemės graibymo, nes ne girdyt vieni kitų susirinksim, bet užteks tikrai tongue.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2012 01 05, 01:18)
šiuo metu man labai aktualus klausimas ar karštą vyną gersite lauke po ceremonijos? ir kaip jis paruoštas bus, na tą šilumą, kad jis palaikytų kurį laiką  blush2.gif . Turėsim šventę sausio pabaigoje tai labai norėčiau paragauti karšto vyno nei šalto šampano  ax.gif

Taip, lauke po ceremonijos. Aš planuoju paprastai buitiškai į termosą namuose paruošus supilt, turėtų išsilaikyt kelias valandas šiluma ax.gif
Atsakyti