Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kaina. Kiek kainuoja vestuvės?

oj kaip faina atsirado mergaiciu protingu kurios mane supranta 4u.gif mes tai tikrai turim rezerva ir nieko cia blogo nematau kai sumoki tokias pinigu sumas uz zmogu o jis neina tai gaunasi pinigai i bala , o beto tikrai juk niekas niekam nesako kad tu esi rezervu sarase lotuliukas.gif pas mus giminej atsirado daugybe norinciu eit bet ne visus galim pakviest , tai jai kas ir atsisakys bus kas nores su mielu noru ateit thumbup.gif
Atsakyti
Mes dviejų dienų vestuvėms su 20 (+5 vaikai) svečių pradžioje ir 10 pabaigoje (tiek antrai dienai liks) planuojam išleisti visą maišą pinigų - netgi iki 2000 Lt biggrin.gif Nulių ne per mažai, galit dabar iš kitos pusės diskutuot, kaip taip įmanoma biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
vienos dienos vestuves, biudzetas ~10000Lt, bet jau dabar tikiuosi kad pavyks sutaupyt, nes kadangi vestuves bus neporasidejus visam vestuviu sezonui tai galbut susisuksim su 8000-9000 lt
Atsakyti
QUOTE(SD @ 2012 01 04, 05:41)
Mes dviejų dienų vestuvėms su 20 (+5 vaikai) svečių pradžioje ir 10 pabaigoje (tiek antrai dienai liks) planuojam išleisti visą maišą pinigų - netgi iki 2000 Lt biggrin.gif Nulių ne per mažai, galit dabar iš kitos pusės diskutuot, kaip taip įmanoma biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Nugis nugis? bigsmile.gif Toks variantas ir mane domina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 01 04, 12:29)
Nugis nugis?  bigsmile.gif  Toks variantas ir mane domina  biggrin.gif

Kaimo turizmo sodyba 600 (pirtis, nakvynė ir pusryčiai)
Maistas (viską darysiu pati, švediškas stalas + šašlykai), gaivieji gėrimai - 400
Alkoholis - 200
Žiedas vyrui 300 (nes pirmąjį pametė cool.gif )
Bažnyčia 200
Man ką nors apsirengt - 200 (ne daugiau biggrin.gif)
Kitos išlaidos (kaspinas koks ant veidrodėlio, kuras ir pan.) - iki 300 Lt

Šukuosiuos ir dažysiuosi pati, vyras kostiumą turi, fotografuos visi, kas netingės, muzika iš kompaktų, gera nuotaika - nemokamai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SD @ 2012 01 04, 14:18)
Kaimo turizmo sodyba 600 (pirtis, nakvynė ir pusryčiai)
Maistas (viską darysiu pati, švediškas stalas + šašlykai), gaivieji gėrimai - 400
Alkoholis - 200
Žiedas vyrui 300 (nes pirmąjį pametė cool.gif )
Bažnyčia 200
Man ką nors apsirengt - 200 (ne daugiau biggrin.gif)
Kitos išlaidos (kaspinas koks ant veidrodėlio, kuras ir pan.) - iki 300 Lt

Šukuosiuos ir dažysiuosi pati, vyras kostiumą turi, fotografuos visi, kas netingės, muzika iš kompaktų, gera nuotaika - nemokamai biggrin.gif

alkoholis 200? tai jus vandeni gersit ? kazkaip 20 zmoniu nzn ar pagirdisi uz 200.. sorry bet kazkaip keistai skamba.. g.gif
Atsakyti
Nugis, galbūt negerianti kompanija mirksiukas.gif

Va čia tai gerai susisuksit thumbup.gif Ale kur rast tokią sodybą papigiai vasarą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 04, 14:47)
alkoholis 200? tai jus vandeni gersit ? kazkaip 20 zmoniu nzn ar pagirdisi uz 200.. sorry bet kazkaip keistai skamba.. g.gif

5 litrai brendžio savais kanalais - 100 Lt
3 buteliai vyno - 30 Lt
1.5 l Martinio - 27 Lt (dabar Maximoj akcija)
Už likusius akcijinio alaus iš išparduotuvės išeis 2 dėžės cool.gif

Gal neprisigersim visi iki žemės graibymo, nes ne girdyt vieni kitų susirinksim, bet užteks tikrai tongue.gif

QUOTE(...little mary... @ 2012 01 04, 15:05)
Nugis, galbūt negerianti kompanija  mirksiukas.gif 

Va čia tai gerai susisuksit  thumbup.gif Ale kur rast tokią sodybą papigiai vasarą  doh.gif

Ne blaivininkų kompanija, bet suktis sugebam biggrin.gif Su sodybom vasarą, tikiu, kad sudėtinga, mes sausio 21 dieną švęsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SD @ 2012 01 04, 15:50)
5 litrai brendžio savais kanalais - 100 Lt
3 buteliai vyno - 30 Lt
1.5 l Martinio - 27 Lt (dabar Maximoj akcija)
Už likusius akcijinio alaus iš išparduotuvės išeis 2 dėžės  cool.gif

Gal neprisigersim visi iki žemės graibymo, nes ne girdyt vieni kitų susirinksim, bet užteks tikrai tongue.gif
Ne blaivininkų kompanija, bet suktis sugebam biggrin.gif Su sodybom vasarą, tikiu, kad sudėtinga, mes sausio 21 dieną švęsim smile.gif

nusipirkit sampano dar ir bus td jau ok , nes 12 vistiek reiks pakelt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 04, 15:57)
nusipirkit sampano dar ir bus td jau ok , nes 12 vistiek reiks pakelt  mirksiukas.gif

Mama man tą patį sako, bet aš užsispyrusi biggrin.gif Kam pirkti šampaną, jei vis tiek jo nieks negers arba palaikys taures vien tik tam, kad REIKIA? smile.gif Po bažnyčios gersim karštą vyną, o vakaro metu kas brendį, kas alų, kas Martinį, ilgiausių metų nedainuosim, tai apseisim ir be šampano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SD @ 2012 01 04, 16:13)
Mama man tą patį sako, bet aš užsispyrusi biggrin.gif Kam pirkti šampaną, jei vis tiek jo nieks negers arba palaikys taures vien tik tam, kad REIKIA? smile.gif Po bažnyčios gersim karštą vyną, o vakaro metu kas brendį, kas alų, kas Martinį, ilgiausių metų nedainuosim, tai apseisim ir be šampano smile.gif

kodel taip sakai kad nedainuosit cia manau ne nuo jusu priklauso jai sveciai prisilinksmine sugalvos uztraukt ilgiausiu metu tai jie jau ir dainuos , juk nesustabdysi isgerusios kompanijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 04, 16:19)
kodel taip sakai kad nedainuosit cia manau ne nuo jusu priklauso jai sveciai prisilinksmine sugalvos uztraukt ilgiausiu metu tai jie jau ir dainuos , juk nesustabdysi isgerusios kompanijos thumbup.gif

drinks_cheers.gif nežinia, kokių metų uždainuos - ne tik laimingų, bet dar ir vaisingų hihihi.gif
Atsakyti