Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kaina. Kiek kainuoja vestuvės?

cia gal siek tiek ir ne i tema, bet norejau parasyt. niekad nedekite vestuviniu ziedu i viena maisiuka. va mes vakar nusipirkome, idejo taip pardaveja, ir susimove jie i viena neisskiriamai. teko nesti juvelyrui.
Atsakyti
QUOTE(rutalis @ 2011 12 22, 17:59)
cia gal siek tiek ir ne i tema, bet norejau parasyt. niekad nedekite vestuviniu ziedu i viena maisiuka. va mes vakar nusipirkome, idejo taip pardaveja, ir susimove jie i viena neisskiriamai. teko nesti juvelyrui.

Kaip taip gali buti? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutalis @ 2011 12 22, 18:59)

kazkaip keista kad sudejo ziedus i maisiuka , nes mums tai idejo i grazia ziedu dezute.. nepatariu laikyt maiseli ir dar del to kad jie trinasi vienas tarpusavi ir braizosi.. blush2.gif
Atsakyti
pritariu del ziedu, geriau jau laikyti dezuteje.
Atsakyti
QUOTE(sandralija @ 2011 12 22, 11:27)
sveikos smile.gif
na jau nesusilaikysiu doh.gif na kiek gi galima sneketi apie tas tris sukneles doh.gif jeigu jaunoji taip nori,tai kodel gi ne mirksiukas.gif juk jie daro dvieju dienu vestuves,tai ir taip aisku,kad nebus dvi dienas su viena "kokybiska"suknele doh.gif o pries linksmaja dali pakeisti suknele i lengvesne tai taippat suprantama ir tikrai ji nebus pirmoji kuri taip daro mirksiukas.gif

ir as negaliu nutyleti ko gi jus visos puolate vargsia nuotaka
ir as gal taip daryciau jeigu butu noro ir pinigeliu
bet musu vestuviu biudzetas nedidelis o artimuju ratas nemazas tai norisi kuo daugiau pakvieti smile.gif
o kadangi vestuves bus 2 dienas (nes busimo vyro vienintelis pageidavimas ,o visa kita mano norai tongue.gif ir as 2sukneles zadu deveti - puosnia 1 diena, ir kuklia 2 diena
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2011 12 29, 11:28)
ir as negaliu nutyleti ko gi jus visos puolate vargsia nuotaka
ir as gal taip daryciau jeigu butu noro ir pinigeliu
bet musu vestuviu biudzetas nedidelis o artimuju ratas nemazas tai norisi kuo daugiau pakvieti  smile.gif
o kadangi vestuves bus 2 dienas (nes busimo vyro vienintelis pageidavimas ,o visa kita mano norai  tongue.gif ir as 2sukneles zadu deveti - puosnia 1 diena, ir kuklia 2 diena

forumas ir yra tam kad issakyti savo nuomone, ji issake savo, mes savo 4u.gif nebutinai nuomones turi sutapti ir tai nera joks puolimas 4u.gif
Atsakyti
na is sono paskaicius tai daugiau puolimas pavydziu ir kandziu bobu...trys sukneles dvieju dienu vestuvese labai normalu...Lygiai ir su zmoniu kiekiu..geriau sakykit, kad negalit sau leist sitiek pasikviest tai bumbat, kad tik su artimaisiais ir max 25..beje mano gimine ir plati, pati planuoju vestuves ir bus ju ne 70, bet ne todel, kad as taip noriu tik su paciais artimiausiais o tik todel, kad negaliu sau leisti ju visu susikviesti...beje rezervo turejimas zmoniu, buten jusu padey, man net labai logiskas..ir visi cia mazdaug taip buna susidelioje tuos zmones, tik gal neivardija taip..pakvieciat tuos savo 25 i vestuves ir atsisako 15 is ju (buna gi visko) nu ir ka kukuosit su 10 ar trauksit kazka vistiek i kompanija smile.gif na tiesiog viskiu situaciju buna ir kiekviena renkames kaip mum geriau..o dabar is jusu pasisakymu atrodo, kad taip negerai kaip pasirenki o gerai va kaip jus renkates..
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2011 12 30, 10:07)
na is sono paskaicius tai daugiau puolimas pavydziu ir kandziu bobu...trys sukneles dvieju dienu vestuvese labai normalu...Lygiai ir su zmoniu kiekiu..geriau sakykit, kad negalit sau leist sitiek pasikviest tai bumbat, kad tik su artimaisiais ir max 25..beje mano gimine ir plati, pati planuoju vestuves ir bus ju ne 70, bet ne todel, kad as taip noriu tik su paciais artimiausiais o tik todel, kad negaliu sau leisti ju visu susikviesti...beje rezervo turejimas zmoniu, buten jusu padey, man net labai logiskas..ir visi cia mazdaug taip buna susidelioje tuos zmones, tik gal neivardija taip..pakvieciat tuos savo 25 i vestuves ir atsisako 15 is ju (buna gi visko) nu ir ka kukuosit su 10 ar trauksit kazka vistiek i kompanija smile.gif na tiesiog viskiu situaciju buna ir kiekviena renkames kaip mum geriau..o dabar is jusu pasisakymu atrodo, kad taip negerai kaip pasirenki o gerai va kaip jus renkates..

pilnai pritariu tokiam pasisakymui

100 balu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2011 12 30, 10:07)

Na taip, ne visos iš romantiškos dviej žmonių šventės gali įsivaizduoti balaganą, todėl ir reiškiamos nuomonės smile.gif Aš, pavyzdžiui, neeičiau į vestuves vien tik todėl, kad esu rezervas. Mes irgi rezervavom keliais žmonėm didesniam kiekiui vietą, bet kai apmasčius tų pačių pačių artimiausių neatsirado, o mintyse buvo tik tokie rezerviniai žmonės, nekvietėme nieko. Visų pirma, negražu prieš svečius, visų antra, o ar tikrai reikia?
P.S. prieš įvardinant kažką boba, traukit iš stalčiaus lietuvių klb. gramatiką, stilistiką ir skyrybą doh.gif
Atsakyti
[quote=Sirenaa,2011 12 20, 12:39]
as kai snekejau tai susidariau tokia suma mintyse nes prisiule ivairiausiu priedu prie ugnies sau kad atrodytu graziau , deganciu inicialu ir pan, beto mes norim kad fakybu butu bent 5-6 o 1 fakyras 200lt =1200lt plius atvykimas 200lt = 1400lt na ir visi ten tie priedai kurie kaip maciau nepigiai kainuoja norint ugnies sau padaryti dar grazesniu.. na man taip patare zmogus su kuriuo kalbejau..
kadangi nesu gyvai macius ugnies sou tai lebai nzn ko ten istikro reikia ar nereikia kad atrodytu ispudingai, gal tikrai tu priedu ten ir nereikia , butu gerai jai maziau kainuotu.. g.gif mirksiukas.gif
Papildyta:

labas,
siaip esu macius gyvai ugnies sou butent vestuvese, buvo man atorodo 2panos fakyres ir 2vaikinai, visas sokis uztruko apie 10-15min, pabaigoj uzdege dvi dideles degancias sirdis ir ishsove kelis (na, gal kokius 5-6) grazius fejerverkus. cia viskas ka ishavardinau iejo i standartine kaina (1200-1400ltl), manau efekto tikrai uzteko, o jei fejerverkai butu buve ilgesni, tai butu net uzgoze fakyru sou. pati buvau su jais susisiekus dar del vienu vestuviu, tai sake 2012metams kainas gales psakyt tik sausio - vasario menesi, nes paprastai metu pradzioj persvarsto kainas jie..
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 12 30, 20:40)
Na taip, ne visos iš romantiškos dviej žmonių šventės gali įsivaizduoti balaganą, todėl ir reiškiamos nuomonės smile.gif Aš, pavyzdžiui, neeičiau į vestuves vien tik todėl, kad esu rezervas. Mes irgi rezervavom keliais žmonėm didesniam kiekiui vietą, bet kai apmasčius tų pačių pačių artimiausių neatsirado, o mintyse buvo tik tokie rezerviniai žmonės, nekvietėme nieko. Visų pirma, negražu prieš svečius, visų antra, o ar tikrai reikia?
P.S. prieš įvardinant kažką boba, traukit iš stalčiaus lietuvių klb. gramatiką, stilistiką ir skyrybą  doh.gif

Deja, ne visi humanitarais gime buti, as tiksliukas nuo mazens ir stalcius mano tuscias..tad sorry, nesigauna be klaidu cool.gif
Na, bet kaip idomiai visos cia rekia, kad neitu i vestuves rezervu..o jus manot, kad jum i kvietima irasytu REZERVAS doh.gif Kvietimus gi teiki ne savaitei likus iki vestuviu, tad laiko yra susideliot visus ir rezerva, ir ne biggrin.gif net nesuprastum ,kad rezervas buvai lotuliukas.gif
Atsakyti
butent kad nei vienas svecias nesuprastu buves rezervu biggrin.gif
ta zinos tik jaunieji biggrin.gif
Atsakyti